За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
А аз довърших Bad Cruz и горещо препоръчвам. Книгата е сладка и забавна и много, много ми хареса.

# 691
Започнах Хартуел на Саманта Йънг , едвам прочетох първите две , на третата се отказах. Голямо разтягане на локуми , едно и също със различни герои. Дъблин стрийт я зарязах още на първата книга , не ми харесва тази писателка.

# 692
  • Бургас
Започнах Хартуел на Саманта Йънг , едвам прочетох първите две , на третата се отказах.
Хартуел не харесах, но Дъблин стрийт ми е много любима поредица.

Bad Cruz е доста оплюта в ГР. Изненадана съм. Почитателите на Шен са и ядосани, че се е отдалечила от стила си и книгата не е dark. Аз обичам romcom и за мен книгата е първата ***** за годината /като изключим една детска книга, която четох на сина ми/

Лина, когато попита как четем по две книги едновременно, пропуснах да ти кажа как е при мен. Когато се случи да чета по този начин, едната книга е на хартия и я чета само вечер или през уикенда, а другата е на телефон/четец и чета навсякъде където имам свободно време през деня: в градския транспорт, на опашките в банка/ведомство, в почивките между сериите във фитнеса .......

Понеже чета по стотина книги на година и аз се обърквам кой-кой беше, но това след като съм приключила книгата, докато чета в момента нямам такива проблеми, нито пък с книгите, които силно са ме впечатлили.

# 693
  • Бургас
"Доста оплюта" си е направо нищо  Wink Стана ми интересно и влязох да прочета. Може би ще изчакам малко с нея.

# 694
  • Бургас
И все пак, 45% от читателите са и дали 5* въпреки последните меко казано "не ласкави" коментари.
а ето как изглежда част от статистиката на ГР след като си отбелязал прочетените книги през годината
Скрит текст:

# 695
Аз харесах "Bad cruz" и с нищо не ми е по-различна от другите книги на Шен. Естествено има и по-добри, но не е лоша.

# 696
  • Варна
Някой да е чел тези

Ибис ще ги издават.

# 697
  • Враца
И аз да питам някой с отзиви за Darling Venom?

# 698
  • Бургас
И аз да питам някой с отзиви за Darling Venom?
много беше прехвалена в страницата на Шен / Кент?! не помня. Пробвах я, но трудно нещо се чете. Спрях някъде на втора глава. Ще я дочета ...... някога.

# 699
Някой да е чел тези

Ибис ще ги издават.
Аз четох първата наскоро. Втората още не е излязла. Със смесени чувства останах. Главно заради всички идиотски решения, които главната героиня взе. Като цяло книгата не беше пълна трагедия и мисля да прочета и втората, но ако тенденцията с глупостта й се запази ще спра до там.
Всъщност нито един от героите не успя да ме впечатли с нещо особено и сюжета леко куцаше... Joy Започвам да се чудя защо бях решила да чета продължението. Но ще й дам шанс.

# 700
Имаше книги от поредицата Дъблин стрийт и Хартуел, които не харесах и такива, които ме увлякоха. От Хартуел ми харесаха втората и третата, четвъртата я прочетох на вентилатор. Очаквах я с голямо нетърпение, а тя се оказа най-меко казано ужасна.
Мога и по три книги да чета, не ми пречи. Отдавна не броя по колко книги на година чета, много често за два дни отнасям по една книга, ако е по-малко страници мога и по две. Не минава ден без да чета. Чета от малка, още преди да тръгна на училище можех да чета и ходех да си вземам книги от библиотеката, с библиотекарките си бяхме първи приятелки. Чета бързо, напоследък често изпадам в кризи - не мога да си харесам нищо, тогава започвам да препрочитам.

# 701
  • София
Започнах Хартуел на Саманта Йънг , едвам прочетох първите две , на третата се отказах. Голямо разтягане на локуми , едно и също със различни герои. Дъблин стрийт я зарязах още на първата книга , не ми харесва тази писателка.
И аз с Хартуел не се разбрах нещо. Май на втората книга спрях.
Напредвам с кн. 1 от номадите. Става малко по-интересна отколкото в началото.

Явно проблемът е в мен, защото с доста от т.нар. ТОП автори не се разбирам- Нора Робъртс, С. Е. Филипс, Джоди Елън Малпас, Джули Джеймс, Ема Чейс, Кристина Дод, Мегън Марч и т.н...................

# 702
Аз започнах Макстън Хол - Мона Кастен , интересна ми е , сега приключих втората книга и останах със вкус на турски сериал

# 703
  • Бургас
Коя е тази серия?

# 704
  • Плевен / София
Аз започнах Макстън Хол - Мона Кастен , интересна ми е , сега приключих втората книга и останах със вкус на турски сериал
„Спаси ме“, „Спаси се“ и „Спаси ни“

Общи условия

Активация на акаунт