Седми клас 2021-2022 тема 3

• 31 666
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И моят прави днес теста на СМГ. Само дето аз се обърках с часа за БЕл и мислех че и този е от 10  ч. В без 20 го накарах да отвори мейла с указанията и така разбрахме, че е пропуснал вече 40 Мин. Реши първите 18 задачи за 20 Мин. Тези от втората страница на 1 част не успя. Като цяло резултата е приличен. Не му се сториха неприятно трудни.
На 2 модул според него има грешка в търсенето на някакви грамове и килограми.

# 496
Моята щерка въобще не забелязала точките на първия модул. Blush На втория има една сгрешена задача за 2 точки.
Ще получим ли мейл с резултата или който видял, видял.
Вчера я питах за тази сине ала бала. Извади записките и  ми каза какво е....
Аз не съм учила такива работи на времето, не знам сега за какво са им... По ТП се мъчи с една презентация за видове  прости и сложни машинни елементи.  Ужасии на квадрат

# 497
  • София
Не знам дали ще има мейл. Може да сайта да качат някаква обобщена информация с резултати.

Като цяло - предположенията са ми верни. Моето знае какво прави, но не внимава. Особено задачи, където има повечко знаци и тр да се внимава.

На самия изпит нали дават формули за лице/обем на фигури?
Много й вървеше геометрията. Но сега покрай многочлените, всичко е изчезнало.

# 498
  • София
Моя приятно ме изненада на СМГ 65т на първия модул и 24т на втория модул. За сметка на това вчера учителката по БЕЛ се оплака, че скатава та ще трябва контрол поне дали всичко е написал.

# 499
  • София
Моето е със 65. Успях да прегледам само първи модул и ми идваше да я напердаша. Вярно решена задача на чернова с грешно преписан знак в отговорите. Други две елементарни, които е решавала неведнъж, сега нещо се е омотала. Ама пак е някакъв опит….

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 13:27 от Skiorche

# 500
Браво на децата, за първи, за втори път, няма значение, важното е че се справят добре, придобиват опит и представа, така ще се види върху какво да се наблегне.
Само не ги претоварвайте, да не вземе да им изпушат бушоните, Joy, че до сублимният момент има още време.

# 501
  • София
Моя приятно ме изненада на СМГ 65т на първия модул и 24т на втория модул. За сметка на това вчера учителката по БЕЛ се оплака, че скатава та ще трябва контрол поне дали всичко е написал.
Евето, ти ди имаш завършен математик! Браво на момчето! В математическа паралелка ли учи?

# 502
  • София
Евето, ти ди имаш завършен математик! Браво на момчето! В математическа паралелка ли учи?
Не е в математическа. В 5клас беше в 125-то, но го преместих 6 клас и е в обикновена. Математиката ще я пребори, но БЕЛ нямам идея.

# 503
  • София
Евето, а защо избягахте от 125-то. Живеем до оградата на училището и хлапето до 4 клас учи там. Но после избра друго училище.
До 4 клас класната му беше златен човек. Затова и след 7 клас пак поглежда към училището и ме интересува всичко.

# 504
  • София
Евето, а защо избягахте от 125-то. Живеем до оградата на училището и хлапето до 4 клас учи там. Но после избра друго училище.
До 4 клас класната му беше златен човек. Затова и след 7 клас пак поглежда към училището и ме интересува всичко.
Заради изключително зле организираното ДО при първото затваряне, както и заради Мадлен Христова. Тази жена съсипа психиката на не едно дете и се съобразих с неговото желание да се махне.

# 505
  • София
blueeyes, съсипа ме с тия машинни елементи. То вярно, че сте в математическа гимназия и има вероятност голям %  да станат инженери, ама се сещам за един много добър адвокат, който всичко по машините го обобщава със звучната дума "бурма" Simple Smile

Малко ви завидях за ПИ в СМГ. Уви при нас вчера с двете РС беше мисия невъзможна и това да си го "капна" в чашата. Моят има 89т. от пробния по математика в курса, но е далеч сложността от тази на СМГ. Конуси и други геометрични задачи - не видях.

Тони, сняг още няма, ама ще ти кажа, че голямата ми щерка, която сутрин се облича според някакви вибрации, които я осенявали, тази сутрин спомена, че имала орегонски вайбове Joy Та си облече ватирана риза на каре, нахлупи ушанка и метна парката. А мама ѝ си отдъхна, че вайбовете не бяха калифорнийски.
Виж наборът беше изгубил обичайното си дар слово. Толкова му се спеше, че беше само на ъ-кане съпроводено с жестове издаващи раздразнение. Оммм!

# 506
Не ти е скучно, та викаш вибрации, хмммм, интересно, аз пък се чудя мойта кога ще си промени модата, че нея като я прихване, може с години да се сурка по един и същи начин.
Чакахме да я включат, уви, останахме си с чакането, сега ще си прави всичко сама, и където трябва ще се включвам, за да и помагам. Явно им е трудно и сложно да метнат камера в стаята, иначе от родителите го изискват да подсигурят устроиства.

# 507
  • София
Моята изглежда е с калифорнийски вайбове Simple Smile Замръзвам само като я гледам.

Учителката им по физика пак им отложи теста. Моята е леко разочарована защото за втори път прави по-сериозен преговор. Според мен не пречи пак да почете, но тя се чувства прецакана по някакъв начин.

# 508
Добре че се лее дъжд навън, че май имало забрана физическото да е в салона и надявам се не са играли навън с чадъри или без.
От СМГ Учители във формуляра  за обратна връзка писаха, че до края на седмицата ще пратят мейли с верните отговори и възможност да се видят грешките. Т е по някакъв начин пак ще се отвори теста.
Хубава седмица, дами!

# 509
евето, браво страхотен резултат! Твоят младеж си беше медалист по математика от малък, не е загубил тренинг. Hug
Ние правим пробни по БЕЛ в школата на всеки две седмици и последният резултат беше 78. Има някъде, ама аз ѝ казвам браво. Последните няколко седмици учи от сутрин до вечер през седмицата и уикендите и на мен вече това никак не ми се струва нормално. Има нещо много сбъркано в цялата работа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт