Есента почти отмина, ОКТОМВРИйчетата чакат баба зима!

• 12 297
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,

Може и да са ви писнали вече снимките от общия рожден ден, но ще трябва да разгледате и моите (http://pg.photos.yahoo.com/ph/oronova/album?.dir=/9988scd&.src=ph)...

Ще се повторя с другите момичета, но беше наистина страхотно. Аз си знаех, че можем да се доверим на вещата организация на Ани. Пък и Джулката ни изненада изключително приятно!! Само както каза Мишленце, жалко, че самата Джули не ни поднесе лично изненадите.

Нямам какво да ви се похваля, освен че днес го гепих моя как плацика с двете ръчички във водата в тоалетната чиния. Сигурно не ви казвам нищо ново...

# 136
Здравейте момичета Hug
Страхотен рожден ден сте изкарали!Много са пораснали дечицата, а мамите са се вталили! Mr. Green Радвам се че и подаръчетата са ви харесали!
Мандаринка - смяла съм се със сълзи че очти си се намерила на общата снимка Mr. Green Crazy Ама то на винил печат с такива размери не става много ясен...та те разбирам душице!!!! Mr. Green HugИ аз много съжалявам че неможах да дойда...ех, нищо...напролет обещавам. Може би за първа пролет..или за 8-ми март?!Знам ли Thinkingима време! Mr. Green
Вики на Надинка е супер дегустатор. Има си рецептори за вкус по цялото лице Mr. Green или поне проверява дали има!!!!! Mr. Green Пък това с тоалетната...знаем си го ние - то ни е страст , както и паничките на кучето!
Мандаринке , Ани - вярно че ващите мъже са от тежката артилерия. Mr. GreenМоже да се спори кой е по-по-най голям
А на Пчеличка госпожичката наистина е със супер сукманче, което пък не значи че засенчва Йони на Меги и Ема на Ло HugСтрахотни са!!!!
Кручо на Верич е голям пич! Тони на Злато е много серьозен млад господин!  А Рали на Мишленце е неотразима с тази лента на главата! Hug
Танче и Наско е пораснал и как хубаво си играе с децата!В къщи така ли е със сестричката??? Радвай се че се обичат сега, че после става страшно ooooh!Все делят, все се карат...
Жалко че няма усмихнатата Невенка и плевенският мачо Преско Mr. GreenКакто и нежната малка Нати, и джокеят Алекс на Зорото както и всички останали мамчета които неможаха да присъстват! Ама има време - пак ще се съберем нали???
Аз по-радко ще влизам тези дни - ама нали сме се разбрали - няма да се сърдите Naughty то е защото сезона е календарен Mr. Green после пак ще влизам начестичко!
Целувки  Heart Eyesна порасналите дечица, защото те изобщо не са вече бебета!!!!

# 137
Хехе, здравейте и от мен отдавна не съм писала, но чудните снимки от вашия рожден ден ме провокираха . Т.е. ще се наложи и аз да кажа, наистина колко са пораснали децата  Laughing , колко весели лица и красиви мами видях.Напълни ми се душата от толкова бебета-деца на едно място. Браво   bouquet И може ли да помоля някой да пусне по -хубава снимка на подаръка на  Джулката.
А по повод на Надинка-да тоалета хич не е непознато място особено след като на Коко обувката пренощува в тоалетната чиния, докато на сутринта Драго не я е открил. А след завръщането ни от странство преди месец ,Калоян вече е повече от мобилен-няма място което не е посетил.Вече тоалета, банята , и пералнята са непрекъснато затворени, заради което вече се притеснявам дали пералнята ми няма да мухляса.Картофи откривам навсякъде-от коша под столчето за хранене ,буклука , коша му с играчки и .......супер невероятни места.Та така иначе послушното ни дете , изчезна някъде и сега само се чува Коко-не , не там, моляте остави го там........ Добре че излизаме всеки ден, че малко има спокойствие.
Някоя майка беше питала за някакви профилактични прегледи за слух, зрение , аз съм чувала и за психолог.Но само съм чувала. В една и съща поликлиника са ни децата на мен и моята приятелка. Нейната педка я е пратила на тези прегледи на 6 месеца и на година, а нашата 3 пъти я питах някакви профилкатични прегледи има ли, не само на 3 месеца консултациите вече. Така че според мен да такива прегледи има -но явно ....................зависи от много неща дали ще те пратят на тях.
За варненската среща да вметна само , ще дойда, ако с Коко всичко е окей
До скоро писане.

# 138
Еййййй, много снимки, много нещо. Много сте убавки всичките - и дечица и майки  Heart Eyes.
Гледам веселба е било, дзверчетата са лудеели на воля. Чудесен купон.
Поздрави от "плевенския мачо" и неговата майка също  Mr. Green.

# 139
Хей, здравейте мацки на хубави малки щастливи мушмурочета.
Направо се пръснах от яд като ви гледах на снимките!!!!! толкова ми се искаше и ние да дойдем, обаче господинът продължава да се сополиви. Интересното е, че са само сополки и след толкова капане на виброцил ми се струва че работата намирисва зъбки. Изобщо историята при нас показва че зъбките доста номера ни правят (сезирам едновременшното разстройство дето ни държа месец и повече!) по кофтито е че тъкмо си уредихме баба и дядо и бях решила да дойда - както Дринка се закани да е сама , та и аз така реших но....-  моят господин си разби устата - то беха кървища, то беше рев - абе всичко ми изхфръкна от главата Sad та - неделята беше малко екшънска - след това малкият беше с крива уста - така му се поду, че се чудех как ще цока, ама той с това нямаше проблем, но за сметка на това до края на деня беше два пъти по кисел ;-(
както и да е - като ви гледам вас - и много ви се радвам . това с 9 декември - вече не искам да се заричам - ама ще гледам там да се включим. живот и здраве - пък и дано вече тази кола да стане моя - че стана цяла епопея моето - само за протокола - още не съм си я видяла - забавиха се нещата с митницата, та сега се чака да утре да я оправят.

за профилактичните прегледи дето се писа по горе- значи аз си взех направление за офталмолог, но.....не отидох защото точно тогава той се разсополиви. Но така или иначе съм решила да ходя - ако си спомняте на нас ни правиха операцийка на слъзният канал и аз искам да го видят , още повече, че  ми се стори че не вижда добре надалеч. та по случая сега - тъй като изпуснахме направлението, ще ходим на частен!

момичета - имам идея - така и така идва зимата и по трудно ще ходим по паркове и градинки - да вземем да се разберем за някой детски клуб и периодично да си правим срещички там - хем ние ще си пием кафенцето и ще си лафим, хем децата ще си играят. Аз съм се настроила по честичко да посещавам такива - че да мога да пия по едно кафе на спокойствие  Laughing

Джулка - наскоро замалко да ида до севлиево - ама се разсъхна работата, но ако видиш едно готино , лъскаво мондео комби да се размотава там - да знаеш че това беше нашето - продадохме го на севлиевци. Та , ако го видиш - доложи в какво състояние е - това ни беше първата кола - и сега ми е доста мъчно за нея Sad И да знаеш че все пак рано или късно - все ще стигнем до там - та се готви за срещи с нас Simple Smile

оф, толкова снимки разгледах - толкова неща исках да кажа - и всичко изхфръкна от главата. Но .....най важното - всички са толкова хубави и сладки - абе октомврийчетата са се доказали че са най готините на света. И не на последно място - браво на мама Р за организацията!

айде сега ще ходя да спя - и целувки на всички!

# 140
моят господин си разби устата - то беха кървища, то беше рев
Зори, кофти тая работа, дано е добре вече малкия! Но всички ще минем през това, няма как, докато се научат стабилно да ходят има още падания да преживеем! Йони засега като залитне и прави едно въртеливо движение и само на дупе си пада, но ще видим.

да вземем да се разберем за някой детски клуб и периодично да си правим срещички там
За тези срещички вече без мен! Много ми беше хубаво и детето си поигра, но се разболя още същата вечер  ooooh! Така, че с повече от 2 деца и то да знам, че са здрави със сигурност, аз лично зимата няма да я събирам! Така че ви желая хубави кафенца!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139399.0

А да се похваля пак  Mr. Green, макар че е болна от вчера пак върви много , вече стабилно смао обикаля къщата и като падне се ядосва, веднага става и тръгва. Ходещо човече!!!
Поздрави от нас!!!

# 141
Здравейте момичета!
Хайде и аз да се включа да похваля колко са порастнали малките мъничета, и колко щастливи и хубави са всички майчета! Снимките са супер и си личи колко добре сте се позабавлявали, макар и след толкова проблеми около организирането на празненството. Завиждам ви благородно че можете да се събирате, а ние нямаме такива клубове и трябва само вкъщи да си стоим. За 9-ти декември в никакъв случай не пропускайте, а тогава ми се струва че даже ще се съберете повече мами и бебешори!
При нас нищо ново няма, гледаме се вкъщи и двамата подивяваме от време на време, ама тъй ще е зимата явно, жалко че толкова рано започна зимата тази година. Иначе Светли вече опита на вкус как е крем Бочко, но май не му хареса особено  Mr. Green Бях го оставила за малко сам в стаята и той налапал отворения капак на кутийката, и като влязох в стаята гледам цялата му уста чак до носа омазани, ръцете до китките, дрехите, решетката на кошарата, абе направо ми причерня. После взех да го мия- то се размаза още повече, сетих се с хавлия да го изчистя, и така се отървахме от размазания навсякъде крем. После се сетих че можеше да го снимам, ама тогава хич не ми беше до това. Звъннах на педито да питам какво да правя, а тя вика: Спокойно, не сте първита, няма страшно.
Исках и да ви питам давате ли вече мед на децата, имам предвид в чая например.
Ами толкова от нас засега, чао и лек и усмихнат ден!  Hug

# 142
Здравейте пак,

Меги миличка, съжалявам че малката сладурка се е разболяла. Дано бързо и мине. На твое място и аз бих изчакала известно време да се стабилизира детенце. Между другото моята педи изписа на моя господин Имунобеби - за стимулиране на имунната система. пие се на схемата на възрастните - 20 дни се пие, 10 се почива. аз му го давам - но сополите пак си ги има- спрях му виброцила- и ситуацията със сополките е все една и съща - та вече съм 100 % сигурна че са от зъбки. Та Меги, ако искаш питай вашето педи за нещо подобно дали е добре или не да се дава........
А по въпроса за стабилното ходене - той много стабилно си ходи, проблемът е, че примерно ходи назад, или се върти гледайки тавана - ами аз да си призная ако се въртя гледайки тавана  - ами и аз залитам. та в случая той си разбил устата не щото паднал, ами щото се опитвал да оправи чаршафа на спалнята - и просто както си е прав е забил главата в дървото й.......абе детска му работа!

Светли - за кремовете - ние все още не сме ги опитвали, но..... никога не е късно. кой знае кога и аз ще го сваря. НО иначе сме питвали бебешкото олио за мазане - той вече сам си го отваря, да не говорим че веднъж здравата оля себе си, а друг път - нашата спалня. това са малките бели - веднъж докато го видя го беше надигнал да го пие - оттогава - може да ми реве - но никога не му давам бутилката в неговите ръце!

айде сега целувки

# 143
Включвам се много набързо. Облаче, по повод твоите предложения: Фойерверк, шапчици и балони(но не надути) от Сиси. Чао за сега бързаме, за да не изтървем слънцето.

# 144

Бай дъ уей, Надинка мноу са ти фиешън чорапите!  Mr. Green

Маринка, това са ми официалните чорапи за светски събития!

Светли, аз от 1-2 седмици му давам на моя дангалак мед и го приема много добре. Давам го не самостоятелно, разбира се, ами като подсладител на неуспешните ми кулинарни експерименти (примерно)... Но меда е 101% истински, с очите си гледах как го вадят от кошерите и как после ми пълнят буркана... До годинката не съм му давала мед.

Меги, вие пробвахте ли да й засилите имунната система с хомеопатия? Аз съм психо на тема лекарства (стандартните предписвани такива) и с мъжа ми сме привърженици на идеята, че лекарствата не лекуват, ами заробват човек да е вечен клиент на фармацевтичната индустрия. В този ред на мисли, хомеопатията за сега изглежда да е по-хуманния подход, който помага на организма да се справя сам с проблемите. Без да се наблюдава схемата - лекувам едно, но поразявам две други. Не се опитвам да те убеждавам или разубеждавам в каквото и да е, просто подхвърлям тема за размисъл...  Whistling

# 145
  • София
А добър ви ден!!!  Mr. Green

Моя син спи и аз се възползвам да ви уважа с 2 реда! В голямо настроение съм днес!  Grinning

Аз не съм ви казала, но моя син усилено ходи. Като се събуди сутрин в 10 часа до 2 часа ходи като луд, не се спира да се заиграе с нещо, а само ходи, ходи и пак ходи.  Crazy Направихме му прощапулник на 1 ноември. Първо се хвана за фотоапарата, после за мобилния телефон, след това спринцовка, ключовете (с тях и фороапатата най се заигра),после кредитната карта и парите. Пипна учебника, всичко друго като топка, кола, трактор ( мислех да го правя земеделец  Crazy), утверка, ножица, конец и игла въобще не ги погледна.
Говори като луд, думата "дай" сме я усвоили най-добре. Обаче като дава на някой нещо не казва "ето" или "на", а пак "дай"  Mr. Green . Дядо му си е вкъщи вече 3 седмица и го учи на какви ли не щуротии. Сутринта например му поднеса чаша лимонада, ама така му я даде та да я хвърли на земята  ooooh! Показа му как се слагат дърва в камината и от там нататък всяка играчка, която Краси вземе я носи към камината.  Crossing Arms Сина ми седа на масата, не защото тамм му е мястото, а защото деди (както му казва Краско) му показа, колко е хубаво да седиш на масата и всичката храна да е на една ръка разстоение. Маже, прави се на маймуна и когато аз се скарам дядо му казва "Ама той е дете, какво искаш" Нали са си адашчета и си се подкрепят  Crossing Arms !!!

Прилагам и снимков мат'риал  Mr. Green

Ето така се хранят с дядо му :

http://images12.snimka.bg/001497776-big.jpg
http://images12.snimka.bg/001497777-big.jpg
http://images12.snimka.bg/001497778-big.jpg

А тази е физиономията, която винаги е последва след беля (много е невинна) :

http://images12.snimka.bg/001497779-big.jpg

А така се кара:

http://images12.snimka.bg/001497780-big.jpg

Лек ден!!!    bouquet

# 146
Светли - аз мед още не съм давала

# 147
Ер-ка, опасен твоя малък мъж! Каква маска за подхранване на кожата си е сложил, че не разбрах?  Wink

# 148
Здравейте момичета,

Влизам набързо ,защото нямам никакво време.Ние вече хапваме и пийваме,както си муе реда и мама е спокойна  Simple SmileНо пък си имаме друга грижа на главата:развали ни се парното Twisted EvilИ то точно в неделя следобяд-ужас.Не знам какво му стана ,но спря да работи ,а навън си е доста хладно.Намерихме една печка духалка от наши приятели,защото ние и печка си нямахме.На следващият ден тръгнах да купувам нещо с което да се стоплим,и имах лишият късмет да избера маслен радиатор.Ами то аз трябваше да го топля #2gunfireДнес отивам да го връщам и си купувам една духалка,поне изпитано топлят.Между другото чакам и майстор да се появи ,че да вземе да оправи парното.То така не може...
Да ви се похваля че се записах да уча.За сега е само курс ,за да преценя дали мога да се справя.Избрах си distance learning  че иначе няма на кой да ставя Жорето и да посещавам лекции.Днес ми пристигнаха материялите и аз се хванах за главата  ooooh!То работата била сериозна.Залавям се да чета и ми стискайте палци да се правя.
Хайде лек и спорен ден и да нацелувате мъниците  bouquet

# 149
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ер-ка, опасен твоя малък мъж! Каква маска за подхранване на кожата си е сложил, че не разбрах?  Wink

Joy Страхотна маска , вносна Фафлена  hahaha за нежна кожа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт