Есента почти отмина, ОКТОМВРИйчетата чакат баба зима!

• 12 301
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък само набързо да ви съобщя ... една тъжна новина...
Яни и Тобо вече не са приятели....
И това стана след като единият ухапа другият ooooh!Само че не Тобо ухапа Яни , което се очакваше...а Яни наръфа бедното животно... Mr. GreenИ така ...когато събере смелост и  излезе от под кревата - ще се опитаме да ги сдобрим и отново Яни и Тоби да се си приятелчета! Hug Mr. Green
Не се шегувам ooooh!моят синковец днес сграбчи кучето и го ухапа...като през цялото време се кефеше и крещеше от удоволствие!това вече беше изненадващо!!!!!! Joy

# 151
Здравейте на всички,
Zoroto, много е добра идеята за периодични срещички в някое клубче. И без това зимата си стоим предимно вкъщи, та на децата няма да им дойде зле малко разнообразие, пък и хем така създават контакти с други деца. Аз съм се замислила да го водя от време на време в някой от клубовете около нас, че той вкъщи пощръклява, ама съм сама ми е малко скучно, защото аз ще го оставя на какичките в клуба да се занимават с него и какво - сама ще си пия кафе. Друго си е ако сме заедно. Трябва да си организираме нещо. На мен понеже в неделя много ми хареса и сега много ми се ходи пак.

Меги, жалко че Йони се е разболяла. Толкова и беще хубаво там и така добре се забавляваше, пък сега болничка. Дано да се оправи бързо и да не се налага повече да пие лекарства.

Хайде лека вечер ви желая.

# 152
Ерка, набързо ме разсмя с номерата на малък (че и голям) Краси  Grinning Между другото, и аз мислех да правя мойта земеделка (по-скоро земевладелка), сложих и една глава лук, въпреки протестите на родата, ама не би.
Ох, Джулка, много жалко за кучето. Като знам каква добра бавачка ще е, ако не се крие постоянно от Яни... ама си признай, поне малко смешно не ти ли стана?  Wink малко да разнообрази рекламната кампания поне.
Сона, това значи, че ще дойдете със сигурност Simple Smile много се радвам!
Интересно, след прощъпулника май наистина имаме рязък напредък в маймунджулъците Simple Smile момата вече не само ходи, ами танцува всякакви танци, скъсва се да кляка, а най-смешна ми беше вчера сред нощите - вдигна едната въка високо, другата на нивото на раменете, и започна да се върти. Направи един оборот, седне по дупе. Още един оборот, и пак по дупе. Накрая спря да пада, а чупката в кръста стана доста ясна, направо паднах от смях.
Накрая ето и нещо за феновете на Хари Потър.

# 153
  • София
Джулка, хем ми стана жал, хем много смешно!  Embarassed Нашето куче не е подложено на такъ тормоз, в момента сме на етап да го замеряме с играчки и да му бъркаме в очите. Инече и кучето и котката отдавна са разбрали фризьорските умения на сина ми  Mr. Green  - само ги скубе!

Светли, аз също все още не съм дала мед.

Лека вечер!

# 154
Аля, естествено че умрях от смах... Joyто беше за снимка.
Или по точно за "най смешните животни на планетата", обаче не е много за смях. Надявам се Тоби да свикне вече с тормоза и да не му дреме...Той преди време бе ухапал Янаки и сигурно Яни си връща или просто е решил че така е позволено в играта.
Ер-ка - това за скубането хич не го броя!Отдавна чистим космите между пръстите... Mr. Green
За ходенето ...
Ами ние вече тичаме/ в буквалният смисъл/ не просто вървим със засилка а тичаме със сгъване на крачетата...
спираме , клякаме,  взимаме нещо, ставаме... слизаме самички от спалнята и дивана както от седнало положение ставаме без да се държим за нищо и продължаваме... А като ми се наложи да го взема в ателието - изключваме и включваме плотера..рестартираме компютрите или просто ровим в кофите...добре че отпадъците ни са хартиени и пластмасови та поне не е мръсно... и така..
Аля кога ви е срещата във Варна????

За меда - не съм дала на филийка...
но в чая отдавна давам

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 22:23 от JuliS

# 155
Облаче - уморих се от смях с Хари Потър- мног ое добро  Joy Joy Joy

Р-ка, абе твоят хубавец добре се справя - аз като гледам вие и двете с Надинка от малки сте ги научили да си правят маски -само дето са малко мъжлета, ама карай!!!  Laughing

Джулс - ами честито - сега вече Тоби ще знае със сигурност кой е господарят  Joy Joy Joy остава само и да излиза чат пат изпод леглото, че да му изпълнява командите..... Joy

Бубс- давай предложения за клубове - ама имай в предвид че не ща да припарвам особено към центъра  - с тези задръствания и прочие - хич не ща да си имам главоболи...

Смайли Танче - стискаме палци за парното. и мног хубаво че Жорето си похапва!

аз пък да ви се оплача - малкият не яде кухнята - сега е на държавната , та затова ми се ще да потърся малко частни - ако някой знае - моля давайте координати - за момента намирам само за Хер Бебе.... по възможност - да е с доставка (за по лесно на мама  Wink)

хайде лека ви вечер

# 156
Привет, момичета!
Джулка, Ер-ка, Надина, посмях се от сърце на случките с октомврийските юнаци  Joy, браво на децата!
Меган, много съжалявам че Йоничка пак е болна, бързо оздравяване и целувки  Hug! Даже не знам какво да те посъветвам, но все-пак един преглед при очен лекар ще е добре да се направи. И аз не харесвам, че педита се правят на специалисти по всичко и то по телефона  Close.
Светли, мед, както и жълтък още не съм давала. За сметка на това опитахме лосион за тяло, хареса го  Mr. Green.
Таня, дано да ви оправят парното бързо, че какъв студ е  cold! А ние преди да се роди Валерия изхвърлихме две духалки, наистина бързо затоплят, но баткото не можеше да диша от тях, както и аз. Не рискувах с малката.

Нашият папа вчера видял Валерия да прави две крачки, както винаги аз нищо не видях, както и първото обръщане по коремче  Blush!

# 157
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Празник на всички празнуващи именяци! Та по тоз повод да поздравя мойто детенце ЕР-ка , да е жива и здрава, много лично и семейно щастие!

А сега да почерпя и аз подобаващо послучай моя и на щерка ми Имен Ден!Който желае да се чуства поканен!                                      

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 00:27 от babka_jabka

# 158
  • София
Честит Имен Ден на Ерка-Перка и Бабка-Жабка!!!!

Минавам само да споделя за меда.
Аз мед не давам и няма да дам до 3 години.

В разните статии обикновено пише, че след годинката може, но не мисля да рискувам...
За майките, които сте решили да давате мед, ето ви една статия! Внимавайте!

Целувки на всички!

# 159
Честит имен ден на Ерчето и на Бабка Жабка! Да сте живи и здрави!

Ерче, и аз искам да ти благодаря за организацията. Беше супер и определено на 9.12 пак ще сме на линия, стига разбира се да сме здрави. Praynig

Момичета, искам да благодаря на всички, които качиха снимки от РД. Аз успях да направя само 3-4, но за сметка на това си свалих доста от вашите  Mr. Green.

Меги, много кофти, че Йони се е разболяла. Дано минава бързо и ви пожелавам за тази зима това да е последното боледуване.

Надинка, малкият сладур ти е одрал кожата.

За меда, и аз не съм давала и май скоро няма да дам.

Отивам да си лягам, че тази седмица имам страшно много работа. Другата сигурно пак ще е така. Изобщо времето не стига за нищо. Дано скоро пак да сколасам да се включа. Но при всички положения чета какво сте писали. Но пък вече не смогвам да изчитам ноемврийската и септемврийската отчетна.

Спокойна нощ на малки и големи Hug

# 160
  • София
newsm51 newsm19
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕР И БАБКА ЖАБКА. ДА СТЕ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ.
 lovekiss

# 161
Честит имен ден на Ерчето и на Бабка Жабка! Желая ви всичко най хубаво!

А сега и аз да почерпя за моя  малък именник! Райчо днес има имен ден!   

Разгледах снимките от общия рожден ден. Всички са много хубави, а мъниците са пораснали! Радвам се че сте си изкарали хубаво.

Джули не се притеснявах за ухапаното куче. По добре кучето отколкото Яни. На кучето ще му мине бързо. Райчо редовно дърпа нашия котарак, но за сега не го е хапал понеже тъкмо щеше да му лапне опашката и аз го видях.

Меги дано Йони да се оправи бързо милата.

За меда давам му от няколко дена понеже скоро ми донесоха хубав мед. Донесоха ми два вида липов и акациев. Липовия ми напомня за меда от поето детство(домашен)

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 08:45 от raycheva

# 162
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Имен Ден на Райчо! Да е жив и здрав , много щастлив и да стане силен и здрав мъж за радост на мама и тати!
Весел празник!

# 163
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РАЙЧО, ЕР0КА И БАБКА ЖАБКА!   bouquet
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

За меда - нашата педка ни каза да даваме след 2г.
Вчера с Рали си поделихме една голяма купа с кестени, много й харесаха, не съм сигурна дали може да й давам, но като видях колко й харесват, си похапнахме доста.

# 164
Иха, почерпка има за всекиго по нещо!!! Да са живи и здрави и късметлии именниците ни днес! ще пия една бира тази вечер за ваше здраве!

Джулс, срещата е утре в 17:00. От няколко дена "репетираме", защото напоследък щерката ми заспива към 16:30-17:00, което никак не ме устройва за РД, и въртя как ли не разходките, та да стигна до правилните часове утре . Абе дори и криви и ненаспани, там сме!

започвам и аз да се оглеждам за кестени -- толкова много ги обичааааааммм... за меда - ще изчакам още. Моята още реагира на жълтък, домат и козе сирене, няма смисъл да я подлагам на други рискове.

Общи условия

Активация на акаунт