Есента почти отмина, ОКТОМВРИйчетата чакат баба зима!

• 12 277
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте мами!
Честит рожден ден на Яни и София! Пожелавам им много здраве и късмет!

За общия рожден ден ние сме сигурни!

# 16
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
А къде е БАБКА - ЖАБКА в списъка?
Ани, при вас ли я пишеш, или при нас да я сложим Mr. Green.
Танче ,аз съм с дедко все още. Освен да го взема и него, ммм?  Mr. Green
Живи и здрави до неделя... ще го решим някак.  Heart Eyes
Ще ме делите с Ани, колко му е с мойта диета само на вода,някое и друго кафенце...., бе гола вода.  hahaha

# 17
  • София
А къде е БАБКА - ЖАБКА в списъка?
Танче ,аз съм с дедко все още. Освен да го взема и него, ммм?  Mr. Green
 мойта диета само на вода,някое и друго кафенце...., бе гола вода.  hahaha
Ми аз за това се натискам, де Mr. Green. Ок, вземи и дедко. Вземете и другата щерка, нея ще я пуснем с децата, на мястото на някой, който се откаже. Та да не правим отделна резервация.
Уф, нещо ми е лигаво, ама извинете ме  bouquet

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 13:54 от Таня П.

# 18
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ ЯНИ!!!
Много да е щастлив, весел и игрив за радост на мама, тати, кака и бати!!!
Джулка, целувки и весело изкарване на страхотния празник!!!

За общия рожден ден в неделя ние с Крум сме сигурни!!!

# 19
За общия рожден ден ние сме сигурни!
За общия рожден ден в неделя ние с Крум сме сигурни!!!

Ей тва е мъжка дума, на мъжка майка!!!!!!!!! Mr. Green

И ние с Йони сме сигурни!!!

Днес се запознах с една мама ОКтомврийка, дето си крие сладката малка Вики от нас !!!!!! Naughty  Ама много е ангаже, работи вече. Но съм я поканила в неделя, каза че ще прочете тука и може да дойдат!!! Аз даже блуза си купих  Embarassed!!!
Айде всички на веселбата!!!!!!!!!!!!!! Joy
Танче, май и мен ме гони лигнята.............

Аз приключих работа, сега си тръгвам, шефа ме пусна 2 часа по-рано, щото свърших работата за днес по-бързо!!!!!!Отивам си при принцесата!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug
Целувки!!!!!!!!

# 20
Мамчета,
Точно влизам за малко и даже нямах намерение да пиша, но видях че бавно започвате да се отказвате. Паричките наистина могат да се окажат основателна причина с намаляващата бройка мами.
Радикален вариант: да откажем платата и ядките, ако все още е възможно!!!!!
В другите клубове има разни опаковани сладории на бара. Там има ли? Ако искате всеки да си поръча (ако иска) хапване с пийването, така фиксираните разходи ще паднат само на 10 лв. за дете и цената на тортата (която зависи от броя присъстващи).
Не ме разбирайте грешно, просто не искам да има мами и бебета, които да не могат да дойдат!
Ако сте съгласни да се обаждаме да отказваме кетеринга!

# 21
Да ви се оплача - преди малко изписаха и на Криси антибиотик - Цефзил  cry Милото ми мъниче е с възпалени ушенца и афти в гърлото  #Cussing out Затова постоянно вдига температура и плачииии......
Кака Вики от 3 дни е на Аугументин, но все още е болничка...  yu5
 Sob Sob Sob

# 22
  • София
Незнам, ама ми дойде в повече това смятане и пресмятане. Аз за нашия татко ще си платя, вярвам, че и другите мами идващи с татковци няма да направят пробелм. Първо, списъка се мени постоянно заради отказалите се мами. Пак ще пресметна всичко, но айде моля ви се, то станало егати проблема! И понеже от сутринта си имам други здравословни проблеми и това ми дойде да ви кажа в повече. Вярно никой не ме е молил да се наемам с организацията, но и други желаещи не видях. Аз съм капарирала и да не казвам, че само 3 мами ме попитаха евентуално да ми дадат парите, за тяхните си дечица, защото все пак парите не са малко, вярно не са и кой знае колко, но са си пари, които може и да си ми трябват. Няма проблем, ако са ми трябвали, нямало е да ги дам, но дигнах ли гири !? Не съм го направила на проблем! А бензина.... Абе айде бе, а сега за 3 лв. ме изядохте! Не мога да седя на компа и  да смятам и пресмятам по 100 пъти на ден.
И умишлено исках сега да се сметне и да се знае кой колко трябва да даде, а не утре да седнем там и да се почне, аз толкова ще дам, на мен 3 лв. са ми повече и т.н. и с 2 думи да стане същия спор, който се получи сега тук. Оправяйте се на мен ми писна. Плащам си 10 лв. за детето, за мен и за мъжа ми и повече не се занимавам. Моля някой да ми каже, колко пари аз трябва да дам. За в бъдеще ще си имам обица на ухото.Извинявайте, не се сърдете, ама зор, зор и накрая ......
Добре бе, Мандаринка е сама, няма на кой да разчита и е само с едно майчинство, а направили проблем, че са и много парите! А да ви кажа тя има най-много право да претендира. Мандарински, не го казвам с лоша умисъл, не се сърди, давам го за пример. Дрински, на нея не и ли трябват пари, умотала се е и тя в едни плащания покрай апартамента, ама каза ли нещо!? Пипи, къде беше като се оранизираше всичко, пък сега ще плащаш!

Не се сърдете за острите думи!

Лек ден!!!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 15:12 от ®

# 23
Честит рожден ден на Яни и София! Да са живи, здрави и винаги усмихнати!!! bdbaloni

Кламерче дано Криси да се оправми бързо милата.

За общия ражден ден ще ви кажа утре със сигурност ще идваме или не.

Чао за сега от нас!

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ И СОФИЯ!
 baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШКАТ!

ЗА РД - С РАЛИ ЩЕ ДОЙДЕМ

# 25

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ И СОФИ!!!  Да са живи и здрави,да растат слънчеви и послушни дечица!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:06 от __ZLATO__

# 26
Здравейте!
Позагубих се малко,но затова пък мога да се похваля с първия си взет студентски изпит-с 5-ца!Много съм щастлива!Чакат ме още няколко,дано и с тях се справя!
Иначе аз и Тони сме добре.Лошото време ни задържа повече вкъщи,но поне 2 часа дневно се разхождаме навън.Затова пък,сега ще имаме повече време за форума!
А вие тук пак сте развихрили разни страсти!
За рожденият ден-ние сме на линия,но без Марио-само двамата с Тонката ще дойдем,тати ще го пратим на мъжко парти!И понеже гледам,че ябълката на раздора са парите,да знаете,че ако трябва ще си платим и за него,не е проблем!
Кламерче,радвам се,че ще идваш при нас,в София!Чакаме те!Съжалявам,че малките ти принцески са болни,дано оздравеят бързо!Че и вас ви чака общото парти!
Мег,гадно постъпва шефа ти!Но пък има си и хубава страна станалото!Твойта кукла поне ще е обградена изцяло от вниманието ти!И не се ядосвай-всяко зло за добро!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:04 от __ZLATO__

# 27
Хейййй, Джулка да ти е жив и здрав големия пич!
Много щастие и много белички да ви прави, а голямата ви хубава къща вечно да кънти с детски смях и веселба!
Целувки на най-прекрасната мама октомврийка и весел празник на цялото семейство!

Честита една годинка и на принцеса София!
Да е здрава и много, много усмихната!

Гея и Пресиян ще дойдат на партито.

# 28
Здравейте мами и от мен,

виждам че има полемики около общият РД- понеже го писах на лични на Р-ката , сега ще го напиша и на вас за да няма хъката - мъката.От вчера Алек се разсополиви - затова писах на Р-ката да ни изключи ако може, ако ли не- ще си платя каквото трябва - лично аз не съм толкова притеснена финансово. Та с две думи -ако Алек е само настинал и се оправи до неделя - ние ще дойдем, но ако ли  не - съмнявам се че ще има мама която да иска да дойдем - затова - в момента в който видях сополките - веднага се обадих.
бях писала повече - но всъщност няма смисъл от полемики, та - в заключение - не се карайте - в крайна сметка - всички виждаме списъка - и всеки си прави сметката. Понеже лично аз съм заявила участие отдавна- ще поема моята част от ангажимента си - и ще се включа независимо дали ще дойдем или не.

сега преминавам на по хубавите вести -
ДЖУЛКА - ДА ТИ Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИКА - ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЯНИ И ДА РАДВА ТЕБ И ТАТИ ПО МНОГО ,ДА СЕ УСМИХВА ВСЕ ТАКА ЧАРОВНО И ДА РАСТЕ И ХУБАВЕЕ!!!!
ЧЕСТИТО И НА СОФИ![/b]

Облаче - отдавна искам да пиша за това дето нашите дечица са с еднакъв режим - ама все нещо става и не пиша- и аз се изумих като видях, че вие сте като нас - даже исках да те питам - смяташ ли да я оттучваш от това да я приспиваш на цица? Че аз постоянно се мятам като риба на сухо - добре ли е така да я приспивам или не. Идеята ми е - че ако дойде момент да го оставя някой друг да го приспива - и малкият ще се измъчи докато заспи - и този който го приспива също ще се измъчи - и не знам къде е истината - пък на мен ми е толкова удобно така да го приспивам.........та такава ми е дилемата, кажи ти имаш ли такава?

Мандаринката - кажи ти как си с Ивчо Пивчо - кърмиш ли го още, и прочие - кажи и ти какво си решила по таз дилема?

Меги - прегръщам те  Hug толкова се радвам за теб и затова че ще останеш с малката хубавица! Направо сърцето ми се късаше като слушах за антибиотиците! Дано сега малката се стабилизира, пък и ти ще прекараш толкова хубави моменти с нея - просто не е за изпускане това!!!! понякога си давам сметка че в забързаният живот около нас - толкова сме свикнали с мисълта за парите и как не можем без тях - че сме се превърнали във спринтьори и материалисти и забравяме да се порадваме да простите радости около нас - прекрасната есен, колко красиво грее слънцето и как хубаво се отразява във водата, преплитайки се с опадалите листа!!! Затова и толкова се зарадвах на твоето решение - сигурно ще ви бъде трудно финансово - но тази радост - да гледаш как расте малкото съкровище - това просто не е за изпускане!

ох, исках още да пиша, ама нека има и за утре
пък и  старата тема - така и не успях да прочета края й, затова сега ще свърша тази работа!

целувки на всички!!! и нека са ни здравички дечицата!

# 29
  • София
Зори, това е безумно, който не идва да плаща нещо, което не е консумирал. Така че не се претеснявай! Казах ти го и на лични, гледай си детенце да се оправя, другото е маловажно!

Общи условия

Активация на акаунт