Мандаринска, успях да го сваля. Много е сладък, напълни ми душата!!!
Супер сте и вие, момичета!

Циркът е пълен!
В градината на Вики има някакъв бум и мисля, че няма да им се размине и на двете
Но все трябва да минат от там.
Водих преди няколко дни Криси профилактично на ортопед. Оказа се, че гънките и са асиметрични, но сме отишли твърде късно. За моя радост, няма проблеми, но ще отидем пак по-нататък за проверка на стъпалцата.
Към третата годинка се ходило задължително. Но кой да ти каже. 
А тази неделя, сега на 19-ти татко има юбилей, става на 50 и се заформя голям купон. Да ми е жив и здрав дълги години
мноооого си го обичам 
Беше страхотно. Да си призная, не ни се случва често да сме само 4-мата навън. Слънчицето ни напече хубаво и се позабавлявахме на воля. 
Дано и при вас мине леко, аз съм я карала на 25 години и беше ужасно. 

. Иначе пъпа и го хвърлих във Външно министерство - надявам се дипломат да стане
. На гърне я слагаме от 10 месечна и си пиша и ака там - не че няма пропуск и в памперсите, но определено има напредък. Едното оченце на Преслава е малко по-затворено от другото, но педиатърката в Шумен казала да се поизчака още малко да се доразвиел мускула. А за направление за очен, ушен, психиатър - ако личният лекар, т. е. тя, преценял. Девойката като си я взема ще я заведа аз. Днес я водили на ваксина, пред кабинета всичко било ОК, намерила си приятелки, тръгнала да дърпа някаква жена за ръката да се разхождат, намерила си приятелчета - абе контактна личност. Та това са при нас новините. 

и дано сестра ти бързо да се оправи и да не е нещо сериозно.
Ако искаш координати на доктора мога да ти дам 

) косата я суша със сешоар от два месеца и нямам проблем, даже й е забавно и духа срещу него 
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АДОНАЙ
!
БЪДИ ЩАСТЛИВ И МНОГО ОБИЧАН
!
! Тиквичката мием през ден.
!"
!
. Ще ходим на платни прегледи.
.
!
! Бързо оздравяване на сестричката
!
!
.
- май ще продължим да сме по чорапи, не можах да намеря такива с коженото стъпалце, но ще намеря.