малко свободни минутки да драсна няколко реда....Напоследък е пълна лудница, никакво време за нищо...Добре, че е майка ми, та си се гледат с дребосъка вече цял месец безпроблемно(за мое спокойствие, слава богу!!!). А и жестоко ни се подсече дупето- са 24 ч стана работата, чак до кръв...така се беше възпалила и инфектирала кожата..Милата пищеще ако я пипнеш там. Ама след спешни мерки вече е доста по- добре. Такова чудо не ми се беше случвало.
За петицията- естествено, че я подписах!!!Нямам думи....направо не ми се говори и коментира за това престъпление в 21 век, в Европа, в Бг...Що за хора са това???? И що за държава сме само????защото от недохранване не се умира за ден или два...Не ми се говори повече.
Джулка стискам палци на палавия Яни бързо да му мине ухапаното....Ох, и при нас е същата картинка, и кога ли ще ни сполети същото???Нашия кучо вече отдавна се е пренесъл да живее в банята, уж на спокойствие, ама и там го откриваме.
Гале- радвам, се че със сестра ти вече всичко е зад гърба ви и си е в къщи!Бързо оправяне и желая!
Надинке- направо лигите ми потекоха като четох рецептата...Непременно ще я изпробвам питката ти.
Уф, и аз се ослушвам още с прощъпулника, а ходиме вече повече от 40 дни..Все време не остава..
Миринда- вие няма ли да го правите този уик-енд, щом няма да пътувате?
Ани- много ме разсмя Тони с ритуала ви преди лягане!!!Голяма е скица!
И аз си давам все още мляко и сутрин, и вечер(по около 270 мл) изпива малката. И нямам никакво намерение да и го спирам за сега.
Нещо наистина доста опустя форума...Дано утре сме по-активни.
лека и приятна вечер!
)
нека само тази кола най сетне я оправят - че още има данданий по нея за оправяне, и тогава се гответе за гостииииииииии
)
вече нямам сили. Като чуя за деца, които спят по цяла вечер / покрай мен стават все повече/ и направо съвсем лудвам. А съм сигурна, че не е гладен, че не е от това, че е спал много през деня, просто Човекът иска внимание... Майка ми предлага да дойде да го гледа, аз да се наспя, но ми се струва, че ще е мечешка услуга- ще има цяла вечер да го разнася и приспива на ръце, а после аз какво ще го правя.
!
, а на кучето - намордник с профилактични цели
.
(и аз предложих тази идея на съпружеското тяло, но нямам подкрепа) ! Тони е сладур
! Имам въпрос - колко мая се слага на 1 кг брашно
.
.
! Повече никакви "бойни рани"
!
!
!
, не мога да опиша радоста си за нея и семейството и. Малкия мъж е с мерки 2.900 кг и 46 см. Нямам търпение да го видя! Трябваше да се роди на 28 (тогава и бе запланувано секциото), но днес сутринта са и почнали контракции на 10 мин. и са я вкарали в операционна по спешност. Бебеко бе седалищно, но пък и тя си искаше да е със операция. Много съм щастлива искам да си ги изпишат бързо и да му нахапя малкото гъзе!!! 
А като спомена ваксината, на Криси все още не са й я били, защото беше контактна с братовчед си който се разболя от варицела, та сега изчакваме карантинния период.