На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 627
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честита ни нова темичка! Олче, браво, мерси за положения труд!  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден на Иги! Всички вкъщи много да я слушат!
Честито на празнуващите месечковци!
Обувчетата на Елла са страшни. Ира, как ги свали тия килограми, да разкриваш бързо тайната!
Интересното е, че на Румчо пюрето от моркови (Sunval моркови/ябълки - 70%/20%) въобще не му действа запичащо, напротив и днеска акото му беше едно оранжево..., сори за натурализма Wink Всъщност засега морковите май са единственият зеленчук, който е ял, след като не ми одобри картофеното пюре, с плодовете нямаме проблем.
  bouquet

# 16
Тъкмо си мислех,че нещо сте се скрили всички...щото си чакам да ми се появи темата в нови отговори на моите публикации..а то няма и няма...добре,че накрая зацепих,че сигурно пак сте в новата тема/освен,да се абонирам за известяване,че вече поне за трети път така става Embarassed,но напоследък съм пълно ку-ку/

Т,честита ви тема...браво на Олчето-тя си знае
Честито зъбче на Даниеле-дано  и другите зъбки на Калоян ,леко да избият..
Смайли-честито бебе ..доно да е много послушно и здраво...а и твоята госпо`ица да те остави да се наспиш качествено...че нещо поразреди писането тук Naughty
Имарче,аз давам Хамомилата в 5 СН,даже мисля,че е по-добре да е в по-малките разреждания...а за новото ще се похваля/сега плета на баткото и като му свърша неговата жилетка ще го изтипосам тука-че гледам ипо-големите братя и сестри влязоха в сватосването....Мимозка и аз мисля,че е по-добре да си вземеш по-зрял мъж...ама сега го открих/инааче аз съм почти две години по-голама от Асен/
Ирка-ти си се стопила ,бе булка...ми то ние през декември,няма да те познаем...и си се разхубавила....А,за обувките,браво...само така...вие ще купувате/като по-заможни/,пък ние от село...ще плетем  Wink

# 17
 smile3501Kaбранска за плетките. Ще чакаме да видим и другата. На мен ми харесаха цветовете на жилетката, много са нежни.
 Ирка, много хубаво семейство сте, всички сте много сладки. А бебето на кръстницата се казва Еванджелин, на кратко Ева Wink Благодаря ви за пожеланията, много се вълнувам за нея и малко ми е мъчно, че децата ни са наборничета, а ще растат разделени. Винаги сме искали с нея да бременеем заедно и заедно да си гледаме дечицата Cry Но здраве да е. Все се надявам да спечелят зелена карта и да дойдат при нас. Сега отново има лотария, ако някой се интересува, мога да дам координати на сайта.
 Мимоз, много ме заинтригува с бременното мамче в Лас Вегас. Ние сме 3 мами от форума и аз редовно си се виждам с тях, не знаех, че има още някоя. Ще я издиря и нея да се запознаем.
  Уна, честито ви жилеще. Много да сте щастливи в него  bouquet
 Честито зъбче на Калоян tooth
  Аз отново прекарах една ужасна нощ, събуждаше се Йонката с плач. Знам, че е нормално, ама то не се издържа вече. Сигурно са зъбките, които я тормозят, дано излизат вече. Чакам с нетърпения уикенда, за да си поспя. Аз и за това не се включвам тогава Wink, а и семейно намираме къде да ходим на разходка.

# 18
Смайли объркала съм  Embarassed то било Лос Анжелис.Извинявай!

# 19
  Честит Рожден Ден, Иги! Желая ти само хубави мигове  bouquet
   Честито жилище и на Уна, със здраве да си го ползвате  bouquet
   Даниеле, да са ви бели и здрави зъбките!
   Много хубава желетчица, браво на Кабранска, както и на всички плетачки  bouquet За похвала сте пред строя Hug
  И както винаги нашата темичка най-хубава, благодарности и  Hug на Олчето!
  Колко много неща за похвала и честитене, извинявам се ако съм пропуснала някой!

Вчера бяхме под "домашен арест", асансьора беше счупен, а сме на 12-я етаж. така беше яд, исках да изведа мрънкалото ама......изкрейзахме в къщи. Реших таткото да се бори с премахването на нощното хранене. Той е по-спокоен, а и не мирише на мляко и така. Оставих го с шишето с вода и се оттеглих в другата стая(след 12 часа) Няма да е лесно, но дано успеем(таткото)

Днес максимално използвахме времето за разходка. Определено навън спи повече от 13 до 16ч с малка паузаи едвам го удържах буден до 19.30.

Днес опитахме зеленчуково пюре, не беше възхитен ама си го хапна на мама гуценцето. Тези пюрета мнго омешани, исках с по-малко неща. Давате ли такива с домати, знам, че се води алерген, но може би става дума само за прясното?

Лека вечер от нас  bouquet

# 20
Момичета,одеве неможах да пиша много,че Ивчо ми подритваше клавиатурата...но днес бях в болницата при Духи Пухи и Тони....уж са по-добре,но явно ще ги подържат още .....дано всичко при тях вече да се нареди,че ми е много мъчно като знам,че са притеснени....Моля,ви да им стискате палци......и дано скоро да се включат с добри новини Praynig Praynig PraynigЗнам,че положителната ви енергия ще стигне до тях.......

Благодаря на всички ви и за комплиментите/сега вървя важно ,важно из къщи и носът ми сочи тавана...макар,че той по принцип си е вирнат.. Laughing/ и съм още по-амбицирана за нови плетачески подвизи....
Да ви се похваля,одеве Ивчо прочете първата си книжка....докато аз гладих,малкия разбойник докопал една брошура и понеже освен гладенето гледах и ТВ и готвех...и докато се усетя,я беше поизял....незнам вие как сте,но ние вече сме много хищни...опитваме се да хванем всичко що ни доближи в радиус от 5 метра....
Утре живот и здраве ще ходим но ортопед и се надявам всичко да ни е ок...и да видим ще ни кажат ли да сядаме,че нещо хич нещем вече легнали....че даже и на стола вече се сърдим-то е ръмжене,то е чудо...комшиите сигурно мислят,че пак сме взели куче....

# 21
  • Велико Търново
Олче,отново големи красоти си сътворила!Благодаря ти! newsm51
Благодарност и за чудното заглавие!  bouquet

Аз,съм вече като парцал.На ръба на сили те съм си,но хубавото в цялата работа е "белким" отслабна.Другото хубаво е,че Георги ми каза да си избирам дали да взема жена да чисти или да гледа Божидара и аз сега съм потънала в дълбок размисъл  78.

Благодаря на всички мами,които ми написаха точно и ясно кашите! 51
Та днес купих каша и в 18.00 часа,след кърмата дадох и о чудо Божа я хареса.За по сигурно след това дадох и добавката с АМ.Зеленчуковите пюрета не са ни сред фаворитите,ама като съм казала,че ще яде ранни моркови на Хипи/при това за 2 лев. /ще яде.
След като хапна като за световно сега спи както не е спала доста отдавна,само да не се окаже,че съм я държала гладна що то ще се  :2:.Ама то човек от грешките се учи. ::

Ирка,много сладко семейство сте.Пу-лу.Голяма си красавица,на онази снимка в списание тема нямаш нищо общо.Сега 1 000 000 пъти по-хубава.Пък нали си родена на мъжо на датата още по-голяма слабост си ми.

Някой беше писал,че по-голям мъж по-добре.Да ама не.Моя е шест години по-голям от мен,ама се едно съм му майка. ::

Отивам да полягвам,че едвам гледам и стоя.Утре ще трябва да съм свежа,че ще се виждам с Уна и Ралица и трябва да съм в цялото си величие.Това е шега ::.
Спокойна нощ на всички бебоци и мамите им!

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 08:00 от siska79

# 22
Много се радвам за новата ни тема, но аз едва успях да прочета старата. Момичета, как успявате толкова често да се включвате? Гого почти не спи през деня, най-много 1 час разпокъсано и аз докато свърша домакинската работа - той се събудил. Не смогвам.

Камбанска има защо да си вириш носа - жилетката е страхотна. Благородно ти завиждам за уменията. Аз започнах един пуловер преди 3 години и още си стои в гардероба недоплетен.

Честито на новите зъбчовци Laughing

# 23
с малко закъснение ето снимки от именния ден на беба

а тук с част от гостите

лека вечер Hug

# 24
  • Варна
Едно виртуално стискане на палци от мен за Духи и Тони  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart! Дано всичко се оправи много бързо и да се гушкат здравички в къщи! newsm51
Крейзикити, вашия татко от сега трябва да си купи пушка....че как ще я опази тази красавица  с тези сини очи от ергените не знам...пу-пу...голяма е сладуранка  newsm03
Ира, поздравления за свалените килограми. Изглеждаш страхотно. Личи си на кого се е метнала Елла. А за Митко (сина на Мимозата) да ти кажа, че е "мъж на място"  smile3503 Много е добричко детето, а как само забавляваше бебетата...
Мимозка, пюрета на Гербер имало на колхозния пазар. Утре смятам да отскоча до там и да видя какъв е асортимента. Ти от какви се интересуваш? Плодови или зеленчукови?
Даниеле, поздравления за курса. Успешно завършване и безаварийно  newsm01 след това
....имаше и още, но ми се спи.... newsm46 Лека нощ и спокоен сън!

# 25
Анита мерси!От пюретата ме интересуват и плодови и зеленчукови ,но тия по-екзотичните-манго и т.н...Благодаря за добрите думи за детенцето,че то май акъла ви взе с щуротии ,ама ти явно си добричка  Embarassed  bouquet
Стискам палци на Духи и Тони  Praynig
Жулката като откри обръщането само това прави.Оставих я за 5мин.  на земята на активната гимнастика   връщам се,тя м/у фотьойла и табуретката ..Как се е навряла  Rolling Eyes И днес за първи път седнала сама,хванала се отстрани на шезлонга и седнала.Но аз не видях.

# 26
  • Плевен
Добър вечер!
Включвам се набързо , защото ужасно ми се спи.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИГИ!Здраве, късмет и още хубави дечица като Момчо!
Поздравления на Олчето за прекрасно оформената темичка, много ми хареса листопада!
Стискам и аз палци на Духи и Тони Praynig
Това за сега, утре повече.
Лека и спокойна нощ! smile3531

# 27
ето къде сте били всички!

А бе Олче, ти направо ме изумяваш. Кога ти остава време такива хубави теми да редиш!? А сайта със залъгалките много готин. сега яко се зачетох, но вече ми се спи. Трябва да понауча няколко да му ги приказвам на Ивко, че горкото дете го уча азбуката, цветовете, да брои, родовете, плодове и зеленчуци и разни такива неща.

Ирка , страхотни обувки. Аз тука такива красоти не съм виждала.

Даниеле, честито зъбче на Коко. И аз водя дневник на Ивко. Голяма мания е.

Днес ходихме на консултация, но хич не я слушах колко е наддал и иколко е пораснал. Измери го с всичките дрехи и махна приблизително няколко грама. Ми да беше го качила с количката на кантара. то детето и без това спеше, за какво ли го събудих. Утре като отидем при частната , там е истината. Имате ли белег на лявото рамо от ваксината за тетанус дето я бият в родилното. Ние нямаме и ще ни я повтарят.  Sad

Сиска, ето това вече се казва мъж на място . Аз пък обявявам твоя мъж за мъж на годината. Откога си мечтая за подобно предложение от страна на моя съпруг. Естествено ще си избереш жена да чисти. Няма смисъл ти да се трепеш и да пропускаш хубави мигове с Божа, като я повериш в ръцете на детегледачка. Това е най хубавия подарък , който може да направи един мъж на своята току що родила жена.  Wink И да ти кажа , личи си че докато си писала поста много ти се е спяло. Така съм се смяла. Пуснала си проверка правопис и си променила всичко каквото ти е предложил компа и са се получили големи смехории. Ирка е станала Ирак, бебоците - бюлюци и още няколко имаше.

Айде лека ви нощ, че вече ми се затварят очите. Като гледам и Кабранска е успяла да се отчете преди мен, значи много съм окъсняла.

# 28
Боже АНИ попиках се  JoyКато прочетох твоя пост и отидох да видя и на Сиска/не се сърди  Praynig/ явно и на мен ми се е спяло,че съм ги пропуснала тия неща..

# 29
О,Ани,Кабранска още е тук и то защото макар и с усилие устиска та  да почерпи за 5-тия месец на Ивчо:

А на ваш Ивко,по случай половината година-пращаме виртуален подарък:
....да е жив и здрав и много послушкав Praynig

Общи условия

Активация на акаунт