На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 600
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Добро утро! То добър ден станало, но нали си ни знаете през нощта.... 7 пъти будене, като новородено...Но след сутрешното хранене заспахме и двете и към 10 , 45 се събудихме, та сега съм свежа като репичка, а и щастлива от пролетното време навън  newsm08 Кабранска, много хубав съвет за лягането с децата, но аз като съм "шиле" и трудно заспивам през деня...то си е мой проблем, но когато едвам гледам ми се е случвало и да подремна.
ЧЕСТИТО НА ВЕЛИЗАР, КРАСКА, СТЕФАНИ-ЕЛИЗАБЕТ И БОРИС!ЗДРАВИЧКИ И КЪСМЕТЛИЙЧЕТА ДА СА!ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!
Пъпчето и ние не сме хвърлили, то и аз се чудя къде... newsm78
По въпроса за пародонтозатаи моите венци са в същото състояние. По време на бременността беше по-зле. Ползвам Пародонтакс и въпреки това кървят, кажете коя вода за уста е по-ефикасна да пробвам и с нея, защото се плакнех с Оралпротект, но ефекта беше нулев. И аз ползвам конци за зъби от време на време, когато ме домързи пропускам та съм за  #2gunfire защото и това е много важно.
И ние се гледаме по форумски, за което съм много доволна. Преди да се включа при вас сякаш нещо отвътре ми е подсказвало да не започвам ранното захранване, нищо че док ми казваше да започвам аз все й казвах, че аз съм склонна към алергии и не искам да бързам. Та първо изчаках за сока, защото не исках да й давам от тези ябълки по пазарите, а с такива отгледани от баща ми. И тогава се включих и четох, четох.....та чак сега се захранваме , за което съм много доволна.
Вчера на морна кратуна четох, че даже и елдата се води алерген... Shocked  ето тук
Хайде да се организираме и ние за разходки, че току виж се стъмнило докато излезем.
Чао и приятни разходки  smile3531

# 286
Честито на всички месечничета, половингодинковци и именяци!  newsm51Да са живи и здрави, пухкави и сладки и да радват мама и тати!!   bouquet

Момичета здравейте! Hug

Вече по-често ще се разписвам тук, тъй като посвикнах в новата работа и вече намирам време оттук (в работата) да влизам да ви почета Simple Smile Та, като заговорих за работа, имам следната идея-молба. Тъй като част от работата ми се състои в това да изготвям снимчици за телевизионното приложение "ТВ седмица" във в-к "24 часа" и "Труд" (което излиза всяка събота) имам следната идея. Много от телевизиите не си пращат сами анонси и снимки, с които да рекламират предаванията си и затова търся в мрежата снимки, които тематично се връзват с предаванията на някои телевизии. Примерно телевизия "Скат", които имат предаване "Биберон" не пращат снимка от това предаване, която да публикувам в програмата, затова често използвам снимки на моя Асен-Александър или на други познати бебенца. С ваше разрешение, естествено, бих могла всяка седмица да слагам по една снимка на ваше бебче за това предаване. Вярно, че тази телевизия точно не е кой знае какво, но... пък това би могло да бъде първата "медийна изява" на нашите сладки дребосъчковци.  newsm10
За предаването "Моята сватба" също бих могла да пускам снимки на съответната тема...Какво ще кажете?

# 287
Забравих да допълня, че моята работа не е свързана по никакъв начин с тираж, продажби и други подобни; занимавам се единствано със снимки, текстови и снимкови анонси и премиери на филми и предаваия в тв-програмата на двата вестника, така че... не ви агитирам с надежда да се юрнете да купувате вестници с програми Wink - просто вместо да слагам снимки на чужди бебенца, защо да не пускам на наши? Grinning

# 288
Аз съм за  Peace  Hug
Аз пък искам да ми кажеш ако е Жули и да си купя броя Peace

А каква ще ни е новата тема,че тая ще вземат да я заключат  Thinking

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 13:06 от mimozata

# 289
А,никакво заключване преди да съм се разписала....
Мимозката-да знаеш,че ще те чакам/дано и другите Пловдивчанки да са на линия,че нещо се излагаме напоследък с разни болести/...а за познаването-ще те познаем по форумския блясък в очите и модерната щерка,но ти за всеки случай си носи вестника и цветята/аз затова си публикувах новия имидж,та да ме познават хората форумски по улиците.... Wink/
Днес имам много празнуващи,но зада не пропусна някой пращам   bouquet  Hug Laughing и пожелания за много здраве и късмет,на всички....А на половингодишника Велизаркин-от вчера исках да кажа,че е станал голям мъж...ама много голям,бе Олче/и не е само от космонаФта...да знаеш... smile3521/
Гвендолин....нали знаеш,че ние сме винаги за.....пък и да ти кажа, и да търсиш по-хубави бебета и булки-едва ли ще намериш.../пък и толкова скромни мами newsm62/....И тъкмо ще се повиши тиража...ам` че като почнат бабите да купуват телевизионни програми.... WinkА ти пиши кака се справяш и с работа и с бебока и с батко и с татко.....направо ти се възхищавам...

Аз вмай ще се ощастливявам от месечни гости,че от няколко дни съм кълбо от нерви и така ме придърпва долу ниско корема,а днес направо си ме боли.....но нищо,де...пак откарах една година без.....Та сега ще събера последните си сили и ще изляза поне до кварталната градинка,че е грехота да държа Ивчо вътре при това пролетно време вън....

# 290
Гвен, съгласни сме, как иначе!  Hug Нали ще ставаме звезди  Mr. Green
А ТВ приложението кога излиза? Така и така някои ще купуват вестниците, да знаем  Blush  В събота ли беше?  newsm78
За цикъла - на мен ми дойде точно 5 месеца след раждането, на 20-ти. Та за 5-месечинката на Лео доста се шокирах... уж кърмя на поискване, пък ..  Cry Ама поне не съм единствена  Grinning

Честит имен ден на Димитър на мимозата! Да порастне голям и силен мъж, да е гордост на мама, тати и малката Жули  bowuu
Честит рожден ден на Валя79!   bouquet

# 291
  • София
Гвен, съгласни сме разбира се, нали сме на принципа, че нашите гарджета са най-хубави. А, иначе ние вестници купуваме само в събота и то точно заради програмата. Сега поне ще имам и стимул да не я забравям.
А иначе Крейзи мен лично са ме питали "какво е бебето", а тя облечена от главата до петите в розово. И то защото количката ни била синя  #Crazy. А сега понеже носим предимно връхните дрешки на баткото, които са повечето в синьо, направо си и говорят на "той", даже не питат какво е.

# 292
Гвендолин....нали знаеш,че ние сме винаги за.....пък и да ти кажа, и да търсиш по-хубави бебета и булки-едва ли ще намериш.../пък и толкова скромни мами newsm62/....И тъкмо ще се повиши тиража...ам` че като почнат бабите да купуват телевизионни програми.... WinkА ти пиши кака се справяш и с работа и с бебока и с батко и с татко.....направо ти се възхищавам...

Ами справям се, къде ще ходя... Wink През деня го гледа мъжа ми, понякога и свекървата се включва в късния следобяд, защото ходи на работа и тя... Абе, в нашите роднинства общо взето ние жените сме глави на семействата - мъжете гледат децата;) Шегувам се, ама има доза истина Wink Мъжът ми се справя вече по-добре от мен, за мое съжаление Embarassed Wink Какво да се прави като аз изкарвам повечме на този етап- плащам три кредита и... трябваше да се върна на работа. Иначе още се кърмим вечер и сутри; даже още се храним през нощта, та едва си доспивам, ама... вече посвикнах Simple Smile А с другия малчуган и бебон се занимавам като се върна от работа; все пак и работното ми време е "плаващо" - на работа съм от 14.00ч, с изключение на вторник, когато съм от 11.00, а четвъртък съм само за два часа на работа...та така се справям...

Иначе смятам така да процедирам със снимчиците, за да няма обидени Wink Примерно "Биберон" се излъчва неделя, понеделник и сряда - тоест, сега трябва да подготвя снимки за дати 19, 20 и 22 ноември, но тъй като гледам че на рождените дати на наште бебончовци няма публикувани снимки за рождени дати 19 и 22, ще взема дата 20 - рожд. ден на бебе Лео, където има снимчици и ще я пусна за дата 20 ноември в програмата. Самата програма ще излезе на пък на 18 ноември (програмите излизат всяка събота) във "24 часа" и "Труд". Simple Smile

# 293
А сватбена снимка ще ползвам само естествено, ако имате публикувани такива - и заедно с бебешката, ще излиза и снимката на мама и тати, като са се женили Simple Smile

# 294
Здравейте и от мен!

Честита половин годинка на Велизар, Краска, Стефани-Елизабет и Борис! Да растат здрави и засмяни!

Честито на именниците днес! Честит имен ден на майката на Ол4ето! Майка ми също има днес имен ден.

Килиан се опитва да лази, много е смешен ето го:

Отивам да водя Георги на плуване...

# 295
Гвен аз казах,че съм за даже много и наистина казвай кой бебок кога е,че да изкупим тиражите  Hug
Крейзи, благодаря за пожеланията  bouquetАма да знаеш моя мъж и баща ми също се казват така.Искам и за тях  hahaha
Пък аз ще почерпя  Misc Baby Bottle  party023 beer beer3
За викането забравих да пиша ама Жули с такива пронизителни крясъци ми напомни,че веднага пиша -крещим с пълна сила и то от отдавна  Flutter
Кабранска ако остане време ще се щракна и ще пусна снимка  Wink

# 296
  • Varna
първо да честетя на всички които празнуват много щастие им желая и палави бебчета.
  Офф такава седмица карам ужяс дори незнам какъв ден е днес - персонала в кухнята  отиде да работи на друго място за повече пари и ние трябваше да реагираме за два дни. Съответно все още сме без готвач - надявам се от утре да почне новия, а в момента храним 50-60 калпака - работници по строежите- добре че не са притенциозни.
Гвен и аз съм за.
 ох още нещо щях да пиша, но забравих. хайде отивам да чета като се сетя ще пиша.

# 297
  • София
А и аз да си кажа, че съм ЗА
И сватбени и бебешки.
То тук повечето бебета вече имат медийни изяви - ние по БТВ, Мони на Вики най беше по канала, една мама от Бургас се беше похвалила, че ще дават сватбата по Скат имаше и още .....
Хайде чао че пак излизаме

# 298
  • Varna
А има ли кой да ни пусне новата темичка, че аз не видях нова тема.

# 299
  • София
А има ли кой да ни пусне новата темичка, че аз не видях нова тема.

Иночка, спокойно, има кой да я пусне новата тема...  LaughingВ други отчетни съм виждала темички, многократно надвишаващи 15 странички, но модераторите изчакват като видят, че няма нова, спокойно, няма да ни заключат. А и нали съм поела ангажимент, ако има нещо да не мога ще се обадя... Naughty
Днес времето е приказно и не сме се прибирали вкъщи въобще...  Whistling
Дано и утре се задържи така... Велизар започна да получава подаръци от сутринта, след мъничко като татито ни се прибере от работа ще отидем да му вземем и тортата, че вчера му поръчахме...  Mr. Green Много ми е празнично и весело, а и заради майка ми - именячка, много го обичам този ден - Св. Архангел Михаил...  Blush Кате, да е живо и здраво името и на твоята майка!  bouquet
Хайде, пускам новата тема. Peace

Общи условия

Активация на акаунт