Кабранска, много хубав съвет за лягането с децата, но аз като съм "шиле" и трудно заспивам през деня...то си е мой проблем, но когато едвам гледам ми се е случвало и да подремна.ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!
Пъпчето и ние не сме хвърлили, то и аз се чудя къде...

По въпроса за пародонтозатаи моите венци са в същото състояние. По време на бременността беше по-зле. Ползвам Пародонтакс и въпреки това кървят, кажете коя вода за уста е по-ефикасна да пробвам и с нея, защото се плакнех с Оралпротект, но ефекта беше нулев. И аз ползвам конци за зъби от време на време, когато ме домързи пропускам та съм за
защото и това е много важно.И ние се гледаме по форумски, за което съм много доволна. Преди да се включа при вас сякаш нещо отвътре ми е подсказвало да не започвам ранното захранване, нищо че док ми казваше да започвам аз все й казвах, че аз съм склонна към алергии и не искам да бързам. Та първо изчаках за сока, защото не исках да й давам от тези ябълки по пазарите, а с такива отгледани от баща ми. И тогава се включих и четох, четох.....та чак сега се захранваме , за което съм много доволна.
Вчера на морна кратуна четох, че даже и елдата се води алерген...
Хайде да се организираме и ние за разходки, че току виж се стъмнило докато излезем.
Чао и приятни разходки
Да са живи и здрави, пухкави и сладки и да радват мама и тати!! 

Та, като заговорих за работа, имам следната идея-молба. Тъй като част от работата ми се състои в това да изготвям снимчици за телевизионното приложение "ТВ седмица" във в-к "24 часа" и "Труд" (което излиза всяка събота) имам следната идея. Много от телевизиите не си пращат сами анонси и снимки, с които да рекламират предаванията си и затова търся в мрежата снимки, които тематично се връзват с предаванията на някои телевизии. Примерно телевизия "Скат", които имат предаване "Биберон" не пращат снимка от това предаване, която да публикувам в програмата, затова често използвам снимки на моя Асен-Александър или на други познати бебенца. С ваше разрешение, естествено, бих могла всяка седмица да слагам по една снимка на ваше бебче за това предаване. Вярно, че тази телевизия точно не е кой знае какво, но... пък това би могло да бъде първата "медийна изява" на нашите сладки дребосъчковци. 
- просто вместо да слагам снимки на чужди бебенца, защо да не пускам на наши?
/
/....И тъкмо ще се повиши тиража...ам` че като почнат бабите да купуват телевизионни програми....
В събота ли беше?
Ама поне не съм единствена 
. А сега понеже носим предимно връхните дрешки на баткото, които са повечето в синьо, направо си и говорят на "той", даже не питат какво е.