Да се отчетем набързо, Велизар ми е дал малко карт бланш пред компа с чаша
а той си говори на спалнята сам и все така си пищи... 
Първо да не забравя да честитя половин годинката на празнуващите буболини и най вече на Никола на юносчето - Да расте здрав, умен и красив, да е радост и гордост (на мама и тати!)
Юносче, аз така съм изкукуригала с този форум, че ви сънувах наскоро, може би ми е направило силно впечатление, че сте плувци
Сиска, много мъчно ми стана, дано ги заловите крадците и да ви върнат отнетото.
По - важно е да сте живи и здрави, това с пари не се купува. А Господ наистина има, както са ти казали и останалите мами... Жалко, че все с това трябва да се успокояваме, вместо органите на реда и системата като цяло да си вършат ефективно работата. Ама да не задълбавам. 
Лусмар, МНОГО добре те разбирам, в такива моменти и аз като мъжа на Светлана (от ББ) ми идва да кажа, че "си искам живота обратно"...
Но ще отмине, бъди сигурна, трябва да се въоражиш с търпение и да си спокойна, че много усещат и се влияят от "обстановката" у дома... Най - вероятно са зъбки, а може наистина да ги болят коремчетата от това захранване, аз наистина онези "ревливи" нощи бих се заклела, че колики го мъчат, така свиваше крачетата и пищеше...
Познавам си детето и си припомних "веселбата" с коликите много добре, нали нас до последно ни мъчеха. Като се замислиш всичко е толкова ново за стомахчетата им, докато свикнат си е мъка отвсякъде...Крейзи, мила, много се радвам за "прогреса" ви със захранването. Браво, все така!

А ти и Страйпърчето изглажда много ви се е спяло и сте били изнервени, правите комплименти на "юнака" Мони на didi_r, само че той е тя (Симона!)... Много се смях, но простено ни е на всички, че изперкваме на моменти...

pepsun, много сладка вашата кукла!
Миличката, много ми стана жал, че е плакала за мама, всичко е толкова ново за нея...
Аз щях да се побъркам на твое място ако трябваше да оставя Велизар... Дано нагаждането мине възможно най - леко и за двете ви... 
Вики, мого гадно това с вашата кака. Цццц, добре, че не сте закъснели повече... Представям си колко мъки е изживяла малката.
Ееее, само лоши работи напоследък, крайно време е някой с нещо хубаво да се похвали!Ние вчера въпреки студа направихме една обиколка на блоковете (в близост до нашия), че вече затворени не се издържаше... Вижте как бяхме се екипирали за случая...

Хубав ден, без НИКАКВИ ревове ви пожелавам, аз бягам, че ме "викат" вече...

) и се надявам нещата да се стабилизират скоро 
, че очаквах да ме посетят от отдел "Закрила на детето". Но в момента, в който си подадохме носа навън сълзите пресъхнаха, а силния рев премина в оглушителни писъци на радост. И така през цялото време.