На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 601
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
nMihailova , не са монтажи!
Аз като бивша манекенка да кажа, че съм боледувала от булимия (повръщането нарочно)  Embarassed За един месец свалих 16 кг и станах много страшна..добре, че се огледах в едно по-голямо огледало в банята, та ми просветна на какво съм заприличала  #Crazy
Бях станала ей такава:

Ужас..  Sick Вече говоря за това без да ме е срам, защото се осъзнах навреме. Но има много манекенки, които гладуват и стигат до такива крайности  Cry Напоследък е и такава тенденцията. Само да си пуснеш Фешън Тв и виждаш все по- слаби и по-слаби момичета всеки сезон  Tired
А някои от снимките и аз съм ги виждала преди 2 години  Peace

Аз сутринта така се попарих с едно вряло пюре  #Cussing out Цялата ми лява длан е червена и болиии  Confused Пасирах го както си вреше с идеята да обърна бурканчето и да го ядем след няколко дни. Обаче капачката каза пук и ми се изсипа в ръката  Shocked Направо се зарекох, че повече няма да правя пюрета!  Crossing Arms Ама едва ли ще се сдържа  Mr. Green

# 256
СЛАБЕЕНЕ
Леле, това изглежда направо много страшно - те сега и по Холмарк въртят един филм за две сестри с ED - Eating Disorder, едното момиче не се излекува и завърши фатално, а сестра й май и тя нещо наследи болестта. Проблемът е, че от физическа нередност, се превръща в психически проблем, попадаш в омагьосан кръг и няма спасение - гадна зависимост! Crazybrat, добре че си се взела в ръце на време! Браво на теб! Изисква се смелост и чувство за реалност в такива ситуции!

БОЛНИЧКИ
Мария, дръж се, то това време и изтощението да си майка, май не ни прощават! И Поля нещо подсмърчаше днес! Гадна работа! Друг лек, който ще помогне в случая е почивка, но знам, че е трудна работа! Crazybrat, много гадно за ръката ти - сложи лед или нещо такова. Аз не съм от най-сръчните и редовно имам някакви рани по ръцете от накълцване, рендосване или счупен нокът! И много си се дразня, но такива неща се случват!

СЛЪНЧИЦЕ
Дано скоро се появи слънцето навън, че да резсее облаците във форума!

# 257
Здравейте на всички!  bouquet

Вчера бяхме на консултация - вече сме 71 см и 7500 гр newsm03. Още се кърмим вечер, сутрин и през нощта все още... На мен вчера ми дойде за първи път цикъла, обаче и съм малко притеснена дали бебо ще продължи да си се кърми... Невероятно остра мигрена имам вече втори ден и цикъл като от сцена на Хичкок - кръв се лее навсякъде...Какво е това чудо, незнам... smile3506 Не беше така след първото раждане, но... то всичко си е по-различно просто... Моля, споделете как е при вас, имате ли вече, кърмите ли се още...?
Иначе ядем кашички и зеленчукови пюренца и мисля така да продължим до една годинка или там някъде. Не искам да въвеждам месо все още.
Чух, че много се чакало за записване в детска кухня, а също така, че имало и частна детска кухня, която струва 50 лв месечно и ти носят храната вкъщи...Вие знаете ли нещо повече по този въпрос?

# 258
  • София
Честита половин годинка на Нели на мама Калая и на Никола на мама Юнос! Да са ви живи и здрави, весели и послушни бебончетата!

Ние се престрашихме за разходка днес и всъщност времето се оказа много по-меко и приятно, отклкото изглеждаше от 10-я етаж! Crazy

Майчета, имам молба - покажете моля ви любимите играчки на бебчовците, че нашите май взеха да му писват на щурчо! Иска да взема нови и  интересни играчки!

Gwen виж това, мисля, че Анна го беш епускала в една стара тема: http://www.juniormenu.com/Contact.html

# 259
  Привет и от нас!
  Днес ставаме на 5 месеца и по този повод да ви почерпим newsm38 beer3 Wine Glass Popcorn eat cook
  Честито и на останалите месечковци!
   От неделя майка ми е на гости и поне си спестявам готвенето. Но нямам време за форума,че голям лаф с нея.
  Добре дошла, на новата мама Деси и бебе Георги!  bouquet Много приятни постове пускаш.
   Вики, дано всичко се нареди по най-добрия начин newsm17

И аз съм една майка за убиване smile3538, за малко да разбия главата на малкия. Слагам го в столчето за хранене, закопчавам го с коланите....търкул напред-назад, абе нещо не е наред и докато се чудя какво и стола полетя на една страна. Пфу.... забравила съм да го разгъна до край(като четох инструкциите си казах:Че такова нещо не се забравя, а какво стана....)Добре, че го закопчах че ще си да си удари главата на плочките, че и от високо. Само малко се уплаши, но с едно гушкане мина.
   Още щях да пиша, ама ме викат!
   Лека и спокойна!

# 260
  • София
Честито на месечковците, само да се смеят и да папкат!
Руми, като се наканя, ще снимам на Румен любимите играчки - определено си има предпочитания човека.. Heart Eyes
Румен спи от 14.30 #Crazy - това е рекорд някакъв, сигурно щото сутринта малко спа. Аз покрай него откарах два часа и сега съм друг човек Laughing
На въпроса на Гвендолин - цикълът още го няма, всъщност преди повече от месец се появи нещо за два дни и от тогава нищо Sick

# 261
Аз да попитам някой знае ли нещо като дието за кърмачки. Ако спра сладкото как да си набавям тези 2000 калории за кърмене и ако не ям въглехидрати дали ще имам сили да издържам на този ритъм, а за съжаление и зеленчуците и плодовете намаляха - кошмар а кантара не ще да слиза на долу какво правите вие по въпроса и има ли решение.
Благодаря предварително   bouquet

# 262
ЧЕСТИТО ВИ,
peizy и благодаря за приветствията! Честито и на всички месечковци! Иначе не се притеснявай, със сигурност ти си се изплашила повече от него. Важното е, че нищо му няма, щом е минало само с едно гушване! А той седи ли си спокойно вече в столчето?

СЕДЕНЕ
Искам да Ви питам, мами, как стои въпроса със сядането и седенето при Вас? Жоро още не може, много му се иска, ама ъ-ъ, слаб му е кръста и не го държи, залита на една страна! Знам, че момченцата сядат по-трудно
от момиченцата ... споделете

ГРИЗЕ, СКЪРЦА и БЪЛБУКА
леле, много се ядосва това дете - хвърлил е око на едното уше на мишлето  и яростно му се кара, още малко ще го откъсне от гвачене! Сериозно го тормозят венците и каквото докопа пъха в устата със страшна сила! Днес повърна 3 пъти от дълбоко напъхан чорап, юрган и одеало в гърлото! Еми, то не всичко, дето може да се докопа става за гмучене!

ЦИКЪЛ
най-странното е, че противно на очакванията ми още на 3-месец и хоп - готови сме и във форма за следващото муяукащо, да внимаваме какво си пожелаваме! Но в момента е много нередовен! Идва си когато си поиска, сигурно защото още кърмя, ли - не знам? Последния път като ми закъсня с цяла седмица, направо реших, че сме я втасали! Вие как сте?

Хайде, лека вечер засега на всички майски майки и звездички! Ще се четем пак утре!

# 263
Здравейте и от нас с Никола!
Днес малкият ми мъж става на ПОЛОВИН година!!!
ето да ви почерпим с усмивка и трапчкинки (дано да стане това със снимкитеWink):

а ето ви и нещо за "ядене"

Много ми е мило като сте се сетили за нас, момичета!  smile3525 newsm51
Ол4е, Руми и на мен ми е домъчняло - че нали на последната среща бяхме болни - но сега сме готови за нови подвизи!
Днес ни премериха 65 см и 6700 - "екстра бебе"  smile3521 каза докторката - наддал е 300 гр.

Искам да честитя и на другитре месечковчета - да са ЗДРАВИ и ЗДРАВИ и ЗДРАВИ - всичко останало ще е наред!!  love001

Чакам таткото да си доиде и ще ядем ТОРТААААААААААААААААААААА!!! newsm38
Тичам да спретна масата - айде пийте по едно за здраве! Wine Glass Drunk

# 264
Аз редовно си хапвам сладко, само избягвам шоколада / ям по съвсем малко/. Но иначе си падам по палачинки, бискивити, баница...Акушерката в родилното ми беше казала, че сладкото е добре за кърмата. Козунак с кисело плодово мляко ми е любимата закуска..Не съм имала проблеми досега с кърмата / само с изцеждането се измъчвам, когато съм на работа/

# 265
Ех, тоя Никола какви номера умее...Гери е с 1 ден по-голяма, но досега не си е лапала крачето. И по коса ни биете - ние сме още плешиви и все ме питат: "Момченце ли е?", макар, че е облечена в розово newsm78
Обаче по ръст и тегло бием Ники - утре сме на консултация да кажем колко сме надебелели, аз не че искам да е много, щото на 5 м. беше 68 см и 7700...

# 266
  • София
 Heart Eyes ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЧЕТАТА!  Heart Eyes

юнос, никола е толкова готин Simple Smile), направо бонбон!
да го нацелуваш от нас!  Kissing Heart

днес дадох тиква пюре домашно, много се хареса, така че официално може да се каже, че започнахме да опитваме храни. кърмата ще е основно до годинката, после тя сама ше ми покаже по колко иска да суче. така съм решила.

приятна вечер!   bouquet

# 267
Привет и от нас с Йони bye Тъкмо се зарадвах, че спи по-добре и отново се почна едно ставане на 1,5-2 часа.  Shocked Явно ми е дала почивка 3 дни Mr. Green
  Честита половин годинка на Никола!
Снощи направихме суджуците, а днес съм замилсила една туршия Party Купон  Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще ви почерпя като станат Wink
  Времето при нас е страхотно 28 С и след малко тръгваме към парка. Дано се постопли и при вас!

# 268
здравейте майчета и май-чета Hug
аз се включвам само за да се оплача-то напоследък само такива работи около мен Close
първо беба нещо не си иска млякото.ядем със голяяяяяям зор и хиляди маймунджелъци #Cussing out кисели,каши и пюрета всякакви плющим яко ама това мляко тц Sad хич неще да спи нощем.в 3.30 казва дубрутру и почва една игра...
аз пък май имам парадонтоза.боляха ме зъбите,венците и аз незнам какво.ходих на зъбар,правих снимка ама нищо няма по зъбите и се оказа парадонтоза,докторката каза нещо за оголване на костта Shockedсега антибиотик и една шепа други лекарства #Crazy така е -при другите зъбите им се развалят след бременност,ама моите са само пломби и няма на къде та ме е ударило във венците #Cussing outужасен ужас ви казвам сестрици.... ooooh! ooooh! ooooh!
айде чао и цунки на беборчетата Hug

# 269
  • София
krazykitty, спасението за пародонтоза е и в пастата пародонтакс, а съшо и вода за уста орал би. освен витамините, които ти е изписала, надявам се док., трябва да изплакваш по-малко пародонтакса като оставиш да действа (преди това мий с друга дорбе почистваща паста). днао обясних добре. и аз съм с чувствителни венци и кървят, та правя това , което ти описах. и най-важното, след всяко ядене, плакнене, да не става процес на гниене в устата.

Общи условия

Активация на акаунт