Крейзикити, не си само ти. Аз имам същия проблем. Освен, че се наложи да направя няколко пломби венците ми бяха в ужасно състояние по време на бременността. Надявах се след раждането да се оправи, но уви. Постоянно са набъбнали и кървят. Да не ти казвам какво става когато си мия зъбите. Учас! Но Ванилаайс те е посъветвала правилно какво да правиш. Мога само да добавя, че след хранене, може да ги почистваш с тампон напоен с кислородна вода.
Руми, освен да купувам нови играчки аз прибирам няколко за няколко дни и като му ги извадя - О, щастие! - много са му интересни. И така ги редувам. То иначе трябва една стая само за неговите играчки. Е, не че не купувам

Да ви се похваля - днес имаме постижение - Гого си изяде пюрето. От няколко дни го отказва и на обяд гладува. Иска си той неговото спанак яхния, ама само спанак не може. И да му предложа след това мляко го отказва, за да не го излъжа и да му набутам отново пюре. И нали е Телец, от глад ще умре, ама няма да се предаде. Да, ама той е Телец, а аз - Стрелец. Заинатих се и реших, че ще го накарам да яде други пюрета. Случайно днес в книгата "Хранене на бебето" прочетох, че на 6 мес. може да се дава да гризкат коричка хляб или варен морков. Дадох му една коричка и той беше удивен, а аз спокойна - поне лапаше нещо за ядене, а не каквото му попадне. И докато той си отваряше устата да лапне хляба, аз го изпреварвах и му бутах лъжицата с пюрето. И, о, аз успях! А и той толкова беше захласнат по хляба, че не плюеше пюрето. Утре пак ще пробвам така. Дано пак да се получи, иначе ще позеленее от този спанак

Дано да не съм ви досадила с моя пост. Целунете от мен малките си съкровища за лека нощ и нека спят непробудно до сутринта! Лека нощ на всички!

на пазара-напълних торбите и си прекарах вечерта в "дробене" на зарзават и варене на саламура..но какатовиждам не съм единсвения ентусиаст-Смайли,ако искаш рецепта за туршия да пращам....отделно,дето и Ивчо беше решил,че ще си играем/щото любимата му играчка съм аз май
,е като не му обръщам достатъчно внимание ме вика...тия дни ще го запиша как крещи"Амааааааа,а маааа....",уж го възпитаваме,ама май нещо не сме успели,щом на "ма" ми говори

за зимнината. И аз бях решила лютеница да правя и даже купих продуктите, но обърках пропорциите / взех 2кг.чушки и 4кг. домати а то било обратното
/ после мъжото ме обяви за луда, майка ми ме отчая, че не мога да я докарам като олинеза и така безславно завърши моят опит...

)! 

Иначе пак за глутеня - няколко майки захраниха с глутен без да искат - на етикетите не бяха видели какви пише. А едната май не знаеше за глутена
Все още не съм я опитвала, но ако е така незнам как ще я пробутваме
Абе... цирк отвсякъде

Ти как се справяш с работата и бебчо в офиса? Остава ли време за разходки? Обаждай се ако имаш време
то се вижда, че ще сме пак по улиците. Весел ден от мен и Крис!
ама то детето не е виновно.... тя майка му го натиска да спи, а то не ще и така се получава