Дано има възмездие! 
Олче, и ние сме си открили гласа, но аз вече свикнах... То не беше пищене, викане, ЕЙ-кане, ГИИИ-кане и т.н.
Направо по едно време се чудех дали не го боли нещо или не е паднал като го чуех и бягах при него... ама като му видя нахилената физиономия със светналите от радост очета и ..
се разтапям!Да си похваля чедото - днес пред майка ми беше много послушен и яде като пич! Все едно яде пюрета на всяко хранене, опатка 40-50 мл ябълка+тиквичка
Следобяд правих домашна каша от ориз, че пекох брашното и не се стърпях
Ми след 20 минути я повърна
Иначе стана вкусна с кърма и зяпаше за още Само искам да ви кажа, че домашната каша става много лесно и бързо. Аз си мислях, че ще падне едно варене, бъркане.. ама не! Изпеченото брашно само завря и стана готово
Ама аз за по-сигурно го варих малко повече, тъкмо се убедих, че не е трябвало Много ми е кеф, че проядохме пюренцата както трябва! Много се бях притеснила да не го направя злоядо дете с това изключително кърмене и късно захранване
Дано да не се окаже вярно! 
Добре дошли на новите мамчета, Деси (адашката) много подробно пише. НАистина обичаме такива мамчета
А другата майка направо ме хвърля в тъч
Лони, досега тук си говорим за късно захранване и т.н., а ти рано захранила, даже на млечна кухня
) Седя и се шашкам... Ама моя мъж е прав - прекалено много чета тука и много се вживявам... Оня ден ми вика :"Нащо дет ее гледнао по интернет"
Питам - "Нещо лошо има ли?" и той "Ми ако утре кажат, че нещо е вредно веднага ще го забраним и ние, нали?"
Направо се чудя откъде му идват такива... 
Айде, от мен лека нощ и цунки мунки по дупинките

Иначе вече заместих две кърмения и каточели детенце се поуспокои малко,започна нощем само по веднъж да се пробужда,но като й дам малко успокояващ чай на HIPP и заспива.Днес за първи път рещих да я возя полуседнала в количката и да се похваля май й хареса!
), но нали съм ФОРУМзависима, не мога да легна преди да ви изчета!
Добре дошли на новите мами и бебчета, надявам се тук да ви хареса много както на мен!

ей така гледах, докато отмине 
Пък след няколко месецак ато ми писне...
Все го мислеха, за двоен на месеци
Нещо е почнал по- по малко да спи, и нощян сън, и през деня