На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 618
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Да почерпим и ние Misc Baby Bottle beer Popcorn cook Йонката става на половин година!
Честито и на Пилето, както и на Ивко на Кабранска  party006
  Мимоз, няма нищо, знам си аз, че познавам всички форумски мами във Вегас Wink
 Забравих вчера да ви честитя Хелуин. Ние го празнувахме, с още едно момченце(форумско) обикаляхме по къщите и то в по-богатия квартал. Къщите бяха страхотно окрасени, направихме и видео, ако мога после ще пусна линк, а и снимки непременно. Йонка беше оранжева котка Mr. Green

# 31
  • Велико Търново
Добро утро!Е пак се посмяхте на мой гръб,ама то като се пише се внимава или по точно като се проверява. Mr. Green

Честита месечинка на Ивчо Кабрански!Да расте здравичко и много,много щастливо дете!

Божидара спа цяла нощ,явно умната и майка я държала гладна,идва ми да се  #2gunfire.
Хубав ден на всички,отивам да се позабавлявам!

# 32
  • София
добро утро!

хубава сутрин, навън студ, но ние сме на топло. аз сега си слушам ретро радио и се кискам на водещия митко павлов на щуротиите (той води по би ти ви "10те най").

та  да ви почерпя от моите кифлички с кафе, докато ве чета, а миа дъвче едно прасе на гимнастиката до мен  Mr. Green

bouquet ЧЕСТИТИ МЕСЕЧКОВЦИ ЙОНИ И ИВЧЕ!   bouquet

смайлиииии, искаме снимки на котето йони, моляяя,  Praynig аз много харесвам празника заради костюмите и лакомствата, не заради вещиците и прочие Simple Smile, така че давай!

кабранска, наистина си майстор, спор няма!
духи пухи, дано скоро ви изпишат! молим се за вас!  Praynig  Hug
ирка, красоти, какво да кажа друго за теб и бебка и тез тоалети от париж Simple Smile), така де, от лондон Simple Smile) хихи, изглеждаш прекрасно, а лилавите обувчета са много яки, аз съм фен на тези цветове голям!
ммм, какво друго исках да кажа? димана е много сладка синеочка, верно ще трябва да се въоръжим като пораснат още малко.
имаше и друго, но...като се сетя пак Wink
на всички хубав ден напук на студа!

# 33
добро утро на всички  bouquet
честито на всички празнуващикато гледам какво е навън днес ще се разминем с разходката Cry
относно сините очи на димана-ами незнам чии са-никой в семейството няма такива Rolling Eyes
има ли мами които вече са минали ваксината на 6м?моля кажете тя създава ли проблеми че димана не ги понася много добре Cryтя мисля че беше за хепатит.
хубав ден Heart Eyes

# 34
Честито на Ивчо и Йони   bouquet
Димана е голяма кукла/все някоя баба или дядо са синеоки/  Wink
Смайли моля те дай снимки  Praynig А иначе в оная тема имаше бая американски  мами май 4 бяха и аз едната съм я объркала  Rolling Eyes

# 35
Честити месечета на всички празнуващи!!! Да са живи и здрави и много послушни!
Някой знае ли дали мога да давам сок от дюля? Не съм чувала нищо за този плод и тъна в неведение, а у нас дюли дал Господ!
И понеже сега разбрах как се слага снимка в мнение, реших да се пробвам с една от лятото Simple Smile

Дано да съм успяла!

# 36
Честита половин година на Йони и 5 месеца на Ивче - много да радват своите мами и татковци.
Момичета, я ме посъветвайте - моят Гого вече прави крачки като го държа и аз започнах да го слагам в проходилката. Справя се много добре с нея и се движи свободно. Но пък дали още не е малък. От друга страна вече го слагам седнал в столчето за хранене и в количката, ама де да знам. Посъветвайте ме, какво да правя.  Thinking
Даниеле, за сока от дюли мисля, че не е противопоказано да го даваш, но има силно запичащо действие.

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 09:32 от lony_13

# 37
  • София
Добро утро!
Мерси за комплиментите, изчервих се направо...!Време за вас винаги ще се намери, само Шефа да слуша, че иначе в тандем правим темата, аз украсявам, той млати по клавиатурата и ми затваря страниците...  Crazy Blush
crazykitty, Димана е невероятна кукла! Като от реклама за бебешки продукти, красавица пълна!  Heart Eyes Да ти е жива и здрава бонбонката, направо се разтапям като я гледам. Ангелче! Heart Eyes За хепатитната ваксина не се безпокой, тук поне единственото полезно нещо из квартала, което можах да проуча, беше че от тази ваксина няма реакции, някои мишки дори боцкането не усещат, че било с много тънка игла. А дано! Praynig
Даринка и Елла и те много красиви! Абе, нашите моми са си НАЙ - НАЙ!!! Hug Да му мислим ние мъжките майки, като се разгорещят тук едни латино новели и редове сълзи и со*оли... Mr. Green
Ние вчера адски много мрънкахме, киселец пълен беше, ама като го изведох навън си отспа (преди разходката вече не издържах и му дадох Панадол, че гелове - мелове вече не даваха резултат и се измъчи милото...  Sad) И тази нощ (горе - долу) спа, ама явно са си зъби, щото освен че си връщаме нощното ядене, киселене и всчките ни пампи са full (все едно сме новородени... Crazy) и ние сме стръвни, всичко се яде, завира, плюнчи, дърпа и пр. #Crazy
Днес много гадно времето, но здраве да е - в сърцата ни да е топло! Hug
Честито на месечковците, 5 м. на Ивето и половин годинка на Йоанка! От късмет и щастие да не се оттърват! baby_neutral
Стискам палци и на Духи и дон Тони, представям си какво и на горката майчица! Дано този кошмар скоро е минало и лошото остане зад тях! Praynig
А н и, мила, много добре те разбирам за прословутото "мерене" и "теглене"...  Close На последната ни консултация като го съблякох Велизар и постлах на кантара една ТЕНЗУХЕНА пелена (знаеш колко тежат, 50, няма 100 грама...) Кантара отчете 6850, а оная ми ти сестра  #2gunfire го записа 6400!!!  #Crazy Е кажи ми, може ли такаво идиотщина, аз по - добре одеалцето от количката да бях сложила, поне да му беше мекичко на детето. #2gunfire И със см-те същата работа! Той ревеше и се дереше, само като я види, че влиза с бялата престилка, съответно се беше свил и стегнал и тя го записа 60 см!  Shocked Въобще не можа да си опъне крачето. Абсурд е да е толкова, защото бебоците около нас са средно с месец (а и видимо) по - малки и са 62- 63 см. Ама какво да правиш, няма оттърване от невежество и простотия... #Cussing out
На всичкото отгоре ОЩЕ му е червено и твърдо мястото на боцкането от последното ДТК в ръчичката, много се притеснявам, така ли трябва да е? newsm78 #Crazy Praynig
Като че ли това беше от мен, ако се сетя нещо друго пак ще пиша. Цунки! Hug

# 38
    Привет и от нас! Заваля и дъж и ще изкрейзваме в къщи! Малкия му се спи, ама инат мрънка, врънка, накрая го приспах количката. Така ми прави сутрин от 2-3 дена. Само като го сложа легнал и реве. Студеното време ще ни излезе прес носа, а сега едва започва!
    Даниеле знам, че дюлята запича, но може да я даваш със сок от круша. Има и подобна комвинасия пюрета.
  Честити месечки на Георги на Пилето, на Йонито на Смайли, на Иван на Ани! Да спинкат нощем, по-малко да плачкат и много да се смеят!
  Сиска, по-добре да си вземете жена за чистене, не изпускай миговете с Божа.
  И ние се лигавим и ни се е обринала устата брадичката. Мажа го с линола фет, но след секунди е пак в старото положение. Страхме е да не се натрови нещо? Вие мажете ли ги и с какво? Ако имат такива неща?

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 09:53 от paizy

# 39
# 40
Сиска вземи си жена за чистене и си избери такава,която става и за гледане на дете.Уговори се с нея в екстрени случаи за час -два когато ти се налага да може да остава с Божа  Peace Ще плащаш допълнително на час/той мъжа ти няма да се усети/  Wink
Брее Пейзи голям сладур  Flutter

# 41
Добро утро и от нас!!!
Днес времето е лошо и май всички ще си стойме в къщи, но трябва да свикваме все по студено ще става навън.
Искам да ви попитам, моята щерка е свикнала много да я нося на ръце щом ревне и я взимам (правех го защото има пъпна херния), но вече много тежи и ако не е късно как мога да я отуча от това. Някой чел ли е някъде как може да стане това защото оставам без кръст и ръце - ето и сега се дере давам й играчки и не ги иска но щом я вдигна млъква на секундата. ПОМОЩ!!!
Paizy - страхотни снимки много ме кефи как стой седнал мен все още ме е страх да я оставям така.  newsm03

# 42
  • София
Това време ще ни подлуди.Иван до сега мрънка и неможеше да заспи,доста се почудих дали да не го сложа в количката и навън,но успях да го приспя.
Стискам палци и се моля  Тони да оздравява и скоро да са си у дома.
Все забравям да честитя новия дом на Una,да си живеете много щастливо в него и да го напълните с детски смях.
Пейзи, Ради голям сладур станал,пу,пу,голяма конкуренция ще ни е от сега виждам Grinning
Честито на месечковците,на адаша и на Йоанка 6 месеца,а на Ивко 5 месеца.Ама те май всички са ни адаши newsm78 и така като гледам по статистиката отпред на Ивановден ще пада най- голямото черпене,само да са ни живи и здрави.
Аз нещо съм в дупка,в понеделник започвам работа и вечер само на рев ме избива,татито ни се е видял в чудо с мен.Дано скоро да се оправя,че от тоя рев и главата много ме боли вечер.
Сега и на сняг май  го обърна,а следобяд сме на консултация.

# 43
Веднага се коригирам за снощния пропуск-Честит 5 месец и на Георги на Пилето/абе,загубиха се тия хора нещо,бе/ и да пратя виртуален подарък и на Йоанката...че то това си е половин годинка,не е шега работа.....
/с Ивчо и избрахме кукла,та да тренира за сестричка Wink/..а на мама Петя:  bouquet
Сега ви оставям,че ще ходим на ортопед...пък времето вън не предразполага изобщо към излизане...но няма начи и само вкъщи да стоим.....до после Hug

# 44
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
Докато Ви изчета и - нова тема, почти не успявам и да се включа.
Олче - 1000-ди благодарности за темата   bouquet ти си нашта гордост!
ЧЕСТИТО на 1/2 годинка на малките беборани - много зраве, бели и здрави зъбки и пълни пампи!
Честит роджден ден на Иги (на патерица)! Много здраве и сбъднати мечти!
Честито първо зъбче на Кали  на Даниелето - много да е здраво и беличко и безболезнено никнене и на останалите!
Стискаме палци дон Тони да се оправи  Praynig!
Да изкажа и аз моето очарование от снимките на малките беборанчета - страхотни са ни!
Кабранска, поздравления и възхищение и от моя страна за жилетката - то си е направо не геройство, ами просто не ми идва подходящата дума, в този период - бебче на 6 месеца, а ти имаш време и да плетеш!  Grinning
Имар, това за яслите - една позната на мъжа ми работи в детска градина и тя ми каза, че са приели някаква нова наредба ( в сила от м.09.2006 г.) - молбите за постъпване в яслите се подават в календарната година, в която ще постъпи детето. Ако искаш през 2007 г. да го пускаш - подаваш в началото на годината. Това било с цел да не оставали неприети деца  newsm78 - не виждам как като детските заведения са едни и същи, даже ги затварят , пък децата се увеличават.
galiushana, явно Мариса се успокоява от допира с теб, пробвай да я сложиш на спалнята или някъде другаде, където да легнеш до нея и да я успокоиш, за да не я носиш.
Аз от вчера смених концепцията си за захранването - след като почти месец се опитвах да захраня Никол  със зеленчуково пюре и резултата е потчи 0-лев, сварих на пара едно парче тиква, после го пасирах и само това - Никол може да се каже, че го "хареса" - изяде повече отколкото от зеленчуковите. Сега съм решила да давам малко тиква, докато прояде и после към нея ще прибавям различните зеленчуци. След всичко прочетено, пробвано и премислено - стигнах пак до извода, че всяко дете си е различно и различните теории и правила са общи и не винаги могат да се прилагат при всички с еднакъв резулатат.
Е......... събудихме се и ме вика.
Много   Hug по пухкавите дупенца на МАЙ-ските бебенца!

Общи условия

Активация на акаунт