Тема № 22 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Ноември 2021

• 69 871
  • 2 064
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кому е нужно това разделение и каква е целта се питам?
Ами, в някакъв момент трябва да се върнем към нормалния начин на живот. Ваксините за момента са единственият вариант.

# 151
  • Пловдив
Мисълта ми е защо да не тестват всички,при положение и ваксинирани могат да се разболяват и разболяват околните...За това разделение говоря.Ако ще има тестове да са за всички

# 152
  • София
Защото трябва да има целенасочена държавна политика за увеличаване процента на ваксинация.

# 153
Ами не знам...за мен   това е извиване на ръце ако не може синхронно.
И аз това си помислих, чисто изнудване, ама не посмях да го споделя първа

# 154
  • София
А какво предлагате като алтернатива?

# 155
Не съм министър, не съм кмет и не съм в позиция да предлагам каквото и да е.

# 156
В репортажите от училищата казаха, че децата от къщи ще могат да слушат и гледат дъската.

По един лаптоп в стая не вярвам да не може да се намери, сума ти пари се изсипаха за техника.

В края на краищата, има и деца в карантина, за тях също трябва да се осигури възможност, дори и да смятаме, че е правилно да се извиват ръцете на родители за тестове.

# 157
Защото до 6 клас е някакво страшно изключение да има деца с ваксини и малко с пускани тестове.
Защото средно по едно дете в клас е ваксинирано.

# 158
  • София
Значи не знам какво искам, но не искам това.

# 159
Все пак смятам, че би било нагло да твърдят, че не могат да осигурят техника.

# 160
Много добре знам какво не искам- например да бъда изнудвана. Да бъда провокирана -също.

# 161
Ваксинирането не е панацея, разбрах го по "трудния начин" С ваксина от август се разболях през октомври по начин, по който не помня да съм боледувала повече от 15 години. Затова с ваксина или без, всички на тестове.  Не се умира от тест, от Ковид, както се видя, се умира.

# 162
  • София
Значи не знам какво искам, но не искам това.
+ искам да преча на хората, които знаят какво искат Simple Smile

# 163
Толкова ваксинирани са болни в момента, че не е много логично да не ги тестват, ама както и да е.

# 164
  • София
Много добре знам какво не искам- например да бъда изнудвана. Да бъда провокирана -също.
И аз. И кученце не искам. Въпросът е какво предлагате по отношение на училището. ДО до живот за всички? ПО за всички без тестове и мерки? Какво?

Общи условия

Активация на акаунт