Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 867
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Ристьо много ми липсва. Joy
Дали няма да измислят някоя друга подобна, че да градим сценарии за житието и битието на лирическия герой. Joy Още ми е пред очите кахърната му физиономия, чувам притеснения глас на жена му и звънкото гласче на малкия: Ти като няма да си дойдеш, какво ще ми донесеш?! Joy И чичо "Кольо" ми купи пожарна кола. Joy

# 496
Реклама на месните храни "Бони":

"Съжалявам за нещата,които казах,когато бях гладен" Laughing

Допълнение:

"Не е в теб вината,от празният стомах е"

# 497
  • София
Мен никога не ме е дразнима рекламата на Jumbo. По-скоро я приемам от сеирджийска гледна точка.
Много повече ме дразни говорене на диалект (рекламата на пръчици Бони например) или мляскане. Откачам като вземат да ми изпадат в див екстаз със затворени очи и "ммммммммммм", примерно когато опитват шоколадови неща. И мляскане при говор ме дразни. Когато поемат дъх някои хора примляскват, хаха. Любен Дилов-син и Гого Лозанов не мога да ги издържа и минута.
Освен тях  и съскащите, фъфлещите или тези, които говорят така, все едно ги е страх да не  им изпаднат ченетата, през зъби..

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 14:22 от Тайна

# 498
Най- просташка със сигурност е ДЖЪМБО ДЖЪМБО ДЖЪМБО

# 499

Досадна, дразнеща, отвратителна - да. Но защо да е просташка???

# 500
Ето това е пример за просташка реклама. Ама Jumbo...

# 501

Досадна, дразнеща, отвратителна - да. Но защо да е просташка???

Ами защото не се отличава с някаква висота на мислАта...за това. Проста си е...

# 502
Олеле, изгледах рекламата за "Булка" - наистина е 🤮
Ама пусто любопитство... Хубаво че са я спрели. Спомних си я. 🤦

# 503
  • София
Ами новите идиотщини за млеката на Верея? 😂 Та и втора са пуснали.
Също и онази за кюфтетата Осем. 😃

# 504
Мен ме забавлява едната от рекламите на кюфтетата "осмаци". Тая в която единия пада от ръба на Земята Wink, но не пуска кюфтака, а другия му вика: "Пусни кюфтето! Дай ми ръка! Пусни кюфтето!" Joy Joy Joy
Пп Иначе, рекламите им са идиотски, да.
А, мъжа ми коментира: Е, колко да е вкусно едно кюфте?! Се пак е кюфте! Joy

А, тия на Верея май се опитват да пресъздават някакви сцени тип сериал "Дързост и срамота", красота, красота исках да напиша. Joy И все от тоя тип. Идеята не е лоша, но изпълнението куца.

# 505
  • София
Аз пък много се смея на рекламата на Верея. Какъв патос Joy Joy

# 506
  • София
Току що видях рекламата на Миомакс/Мелмакс го чувам, някаква с лъскава  рокля от 90-те танцува, по случай някаква годишнина..Не разбирам смисъла на тази цигания.

# 507
  • София
Кюфтетата са ми фаворит за най-тъпата евър. Дори бие Джъбмо - и двете ги превключвам веднага.

# 508
Фаворит за най-голяма гнус ми е една реклама май беше на Стомахон, в която разни със запек и свалени гащи се напъват над тоалетна чиния. Толкова ли няма грам креативност у рекламните специалисти да предадат нужното внушение без да гледам косматите крака седнали върху тоалетната на запечения младеж? Още малко и аналното отверстие ще ми покажат.
Другата гнус ми са гъбясали нокти на крака. Точно по време на закуска или вечеря се появяват, просто прекрасно.

# 509
Имам чувство, че напъните на нашите рекламисти са за стомахон. Joy
Но и мен ме дразнят кюфтета на 8 и ядковите млека на Верея. Ама много ме дразнят.
А най-любимата ми реклама е на Хайнекен от преди няколко години "Голдън ейдж". То си е цял клип, много сладък и музиката Heart Heart Heart.

Общи условия

Активация на акаунт