Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 846
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Къде мога да направя заявка, Брад Пит да ми донесе Хайнекен? Лично, вкъщи.

# 571
  • София
Това ми напомня рекламата на някоя авиокомпания, когато се разведоха - Brad is free
Макар че самият повод не е весел

# 572
Грешка..в намаленията било, обърках темите..

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 10:52 от teta75

# 573
Малко са тези реклами, които да те хванат и да те накарат да чакаш с нетърпение пак да ги пуснат. Тази на Лидъл с волейболните звезди, мисля че са уцелили топа, приятна е, интересна, леко ти става да я гледаш

# 574
  • на брега на морето
Може ли някой да ми даде линк към една реклама, на която съм се смяла като луда - американски астронавти забиха знамето си на повърхността на Луната; от един кратер изскочи огромно чудовище, разкъса двама от тях, третият се скри зад една скала и тъкмо чудовището щеше да се скрие той пръцна. Не помня какво рекламираше или беше ли реклама изобщо.

# 575
# 576
  • на брега на морето
Мерси CakeCoffee Бях забравила за боба Laughing

# 577
Днес майка ми припомни една много приятна реклама на Medix от преди години, която лично за мен наистина е мека, приятна и привлича Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=LhePBAYtMLE

# 578
Ето я най-яката реклама, която съм виждала. Като си отвори телефона момичето и BTS се озовават при нея. След това и го вземат и я карат да ги последва в огледалното измерение или сънищата като в Генезис. После в пустинята ги вижда само през телефона. А за фон последната песен на групата, която пускат преди да обявят, че се оттеглят.

# 579
Музика доста има.....аз не обичам такава и не ми е яка. Никой не разпознавам на рекламата...

С бобеца ми е по-яка..

# 580
  • София
Музика доста има.....аз не обичам такава и не ми е яка. Никой не разпознавам на рекламата...

С бобеца ми е по-яка..
За феновете на БТС е яка, аз понеже съм на възраст, знам за БТС, но нито една тяхна песен не съм слушала.Предпочитам други корейски групи и певци.

# 581
  • Бургас
За мен това не е реклама, а си е жив клип към песента с продуктово позициониране и съответно за нефенове е протяжно и досадно за гледане. Но пък си зависи какъв таргет се цели и явно това е замисъла Simple Smile

# 582
  • Ланкър, планините Овнерог
Мхм, питайте ме дали не ги знам БТС и подобни. Чак у немско ме влачиха през май, защото за сефте имаше К-Поп фестивал у Европата. 40 000 шашави чавета като анимета на едно място. Та, рекламата има за кого да е направена.

# 583
Български Туристически Съюз ?

Satisfied

# 584
  • София
Български Туристически Съюз ?

Satisfied
Не ми се обръща на латиница, защото трябва да сменям с мишката, а после забравям да сменя и пиша, пиша, пиша и накрая всичко на латиница и трия и пак пиша.

Общи условия

Активация на акаунт