Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Никой не пише за рекламата на Хелс китчън, това "мишки гааааааз", направо ме влудява. Достатъчна ми е тази реклама, за да не гледам предаването. Аман от истерии.

# 271
Никой не пише за рекламата на Хелс китчън, това "мишки гааааааз", направо ме влудява. Достатъчна ми е тази реклама, за да не гледам предаването. Аман от истерии.

Аз тази простотия и без това не я гледам. Тия кичъни са ми на едно и също първобитно стъпало с игри на волята, разни ферми и т.н. Събират разни ниско интелигентни образи и се папочва едно крещене, пищене, пулене и говорене на простотии.

А "мишки гаааз" е такава простотия...и защо "мишки"? Много неприятно предаване, водещ и участници.

# 272
Има една реклама с жена, надупила се в асансьор, опитвайки се да натисне копчето. Протяга се една ръка, която го натиска, жената обръща глава и вижда мъж в асансьора. Тук рекламата свършва, обаче аз какво си представям, че се случва, срам ме е да разкажа. Joy

# 273
Хелс кичън и аз не харесвам, предпочитам Мастър шеф и го гледам. То идеята на онова му е точно шефът да грубиян, ама мен не ме кефи. Аз ако съм на втория ден ще го прасна с черпака по главата и ще си изляза.

# 274
То това Адската кухня предаване ли е?! Wink
Аз си мислех, че е борба за рекорд на Гинес колко децибела простотия може да постигне Шеф'а и колко децибела унижение могат да изтърпят подчинилите се в опит да спечелят пари и уж неква слава. Та, каквото предаването, такава и рекламата му - УНИЗИТЕЛНА И УНИЖАВАЩА.

# 275
И аз май съм попадала на 1-2 епизода, но не можах да ги догледам. Въобще не са ми интересни кулинарни предавания. От немай къде, поради липса на друго, гледам Черешката. Но това, да гледам как десет човека се бият в кухнята, не е мойто.

# 276
  • Разпиляна във въображението
Новата реклама на "Олинеза" лютеница е ужаст.

И преди харесвах тази на Пощенска банка, но сега още повече след като прочетох и книгата за "Неверест" приключението на бащата и сина.

# 277
Мен много ме дразнят рекламите на Къци Вапцаров. Опитва се да събуди някаква носталгия, но не му се получава. И това момиче, което му помагаше, хич не стои добре в момента.

# 278
Мразим, мразим... сега да кажа коя ми хареса, че я видях наскоро, иначе е стара Simple Smile
Става дума за онази с онзи катерач, дето уж се катери по отвесна скала, подхлъзва се и а да падне, надава вик... и после се оказва, че лази по равното а до него един козар с козичка... Само дето не знам на какво е реклама де, но ми харесва Simple Smile

# 279
  • Бургас
Не си ти когато си гладен - Сникърс Wink И ние ѝ се кефим на тази реклама Simple Smile

Другите, които винаги ме усмихват са от серията на Технополис Simple Smile

# 280
Mен ме кефи Къцко:''какво ще направиш ако спечелиш?'' И стрелката върви към тотал щета.Joy Актьорите или каквито са там се представят много добре.

# 281
Някои са актьори, някои май са от неговия екип адреналинки. Не ме кефи особено. Причината е - остаряла платформа от преди 20г., както и гадно вменяване, че си жалък и пред самоубийство. Усмихнат наглец те смачква в нищетата ти, оставяйки ти единствен изход да теглиш кредит, след който длъжника би се радвал да му останат 2лв. за въже на което да се обеси. Отврат. Всичките ни реклами са такива. Вменяване на чувство за малоценност - беден, болен, гладен, самолета надолу, жена му я сърби най милото и излъчва неприятна миризма.
Що направо не рекламират пистолети да се гръмнем или "вземаш едно хапче" и си лягаш(опс, последното го рекламират) , в контекста заспиваш завинаги. Stuck Out Tongue Winking Eye Да земем да мрем, да не им пречим. Егати рекламите.

# 282
Точно неговият екип са. Тази Силвия си я спомням и от кръстословицата, и от По по най. Но много й личат годинките и хич не е за асистентка. А Къци с тоя подигравателен тон ме дразни много.

# 283
  • Пловдив
Сетих се коя ми е най-проивна в момента...тази тъпня за Ebag...оня младия а мустачките, па фърля домата към чичо Манчо Dizzy Face и руса кифла...ужас.

# 284
  • София
Рекламата с Къци е много подходяща, добра препратка към зората на демокрацията.

Общи условия

Активация на акаунт