Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Онази, която в предишната реклама на Олинеза обясняваше, че в днешно време лютеница се купува,  същата ли е, която сега ги черпи с лютеница?
И коя е в реалността? Направо плаши хората

# 316
Не знам коя е, но всяка боа би ѝ завидяла Joy

# 317
Аз пък да похваля рекламните клипове за олимпиадата по Евроспорт. Много са свежи и забавни. Не са претупан евтинджос.

# 318
А на мен ми е жал за него. Както и за тези, които са опрели до този индивид, за да им рекламира "стоката".
На мен ми е жал за хората, които ще повярват на тази реклама. Както и на рекламата за бялата карта. Преди беше с припев "Да,да,да"....
В една друга тема една СФ попита какво е лихвар. То добре, че не знае какво означава, но също така ако се наложи да търси кредит и по някаква причина реши че иска бърз кредит....и е до там. 😞
Особено както не се четат договорите до последната буква.

# 319
  • София
Икебаната хич не го подценявайте!  Аз го харесвам, защото е талантлив музикално и е артистичен, песните му звучат достатъчно запеваемо и са забавни.
По БНТ имаше интервю с него, човекът е много умен, явно е и добре образован. Избрал си е съответната ниша и е добре.

# 320
  • ВАРНА
Съжалявам,но всеки път виждайки Икебаната си спомням песента му Ферма за сперма.

# 321
  • София
Паднах от смях преди малко с реклама за мъже - простата, тестостерон или не знам какво. Слоугънът е убийствен, но няма да ви го кажа.

# 322
Съжалявам,но всеки път виждайки Икебаната си спомням песента му Ферма за сперма.
Ужасена съм. Попаднах на 5 мин.клип и превъртях на бързо. Констатирах че се пее едно и също? Предполагам и че е гей... Но това не смятам, че го оправдава за ужасното парче....

# 323
  • Банско
Най-умразните реклами са на превръзките. Не мога да ги понасям като започнат , да ти обясняват как като си в цикъл и без проблеми може да си облечеш най-бялата рокля или панталон, и нямало да се притесняваш, че си в цикъл... Simple SmileSimple Smile

# 324
  • DE
Аз не понасям рекламите с Рачков и Стоичков.

# 325
Аз не понасям рекламите с Рачков и Стоичков.

Отвратителни са, ама предполагам, че таргетът им не са такива като мен, а други, които харесват това.

# 326
  • Велико Търново
Напоследък ми харесва рекламата за някакви фиксита на Кауфланд. По-скоро мелодийката, защото повече на слух карам  рекламните блокове. Но когато започне, съм вдигала поглед 1-2 пъти, и подскачането е много симпатично ритмично.

# 327
И аз по слух я “забелязах” Simple Smile

# 328
  • Бургас
Омръзна ми от реклами на превръзки,запек,кървящи плюнки.
Всякакви реклами на лекарства.

# 329
  • Ланкър, планините Овнерог
Току що мина реклама на iPhone, не я бях засичала. Много забавна, захилих се.

Общи условия

Активация на акаунт