Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 837
  • 366
  •   1
Отговори
# 330
Все едно някой недоволен, че спечелил от случайно пуснат фиш, понеже по принцип не одобрява тотото.

# 331
Ние имахме период, може би към 2-3 години, в който аз изкарвах повече пари. От няколко години стана отбратното и мъжа ми изкарва в пъти повече от мен. И в двата случая отношенията ни си бяха еднакви, разлика не виждам. Според мен няма значение това, стига хората да не страдат от комплекси и парите да стигат за всичко.

# 332
  • По света и у нас
Доволен недоволен - жените дето печелят повече убиват мъжкото у мъжа. И той ще не ще, ще бъде смазан от нейните коментарчета и демонстрации. Имаше и хормонално обяснение за нещата. Общо взето тръгнели тя да повишава тестостерона (чрез много работа , разправии и решаване на проблеми и даване на повече отколкото трябва), неговия тестостерон отива надолу, защото му е прекалено комфортно и той се оженчва. Като се оженчи той има нужда да се махне от нея за да се регулира хормонално и започва да се скатава я с приятели, я самостоятелно, я по мацки които не изкарват повече от него.

# 333
  • София
Има ли коментарчета и демонстрации от която и да е страна - любов там няма, само сметки.

# 334
Че тя, любовта да не трае вечно,бе? .И тва променлива величина, като всяко нещо на Вселената.

# 335
  • София
Трае вечно, ако е любов, да.

# 336
  • По света и у нас
Относно коментарчетата и демонстрациите , те са често пъти стимулирани от обкръжението, я родителите и, я приятелките, колежките.

# 337
  • София
Я ти е толкоз акъла, че ползваш чуждия…

# 338
Проблемът не е в парите, а в отношението.
Може и безработна да мачка мъжа си, тъй че кел файда. Grinning

# 339
Значи, ако мъжът си е мушмул и се , оправдава със жена си,че го мачка, ще намери 100 причини да се смачка.
Истински мъж ,няма как да смачкаш.

# 340
Трае вечно, ако е любов, да.
Ето това изказване подкрепям с всичките си крайници!Да,изменя се,от бурната страст и силните огньове става една друга любов.Но обичаш другия до мозъка на костите си и ще минеш през ада за него.Аз винаги съм искала това и нищо по-малко.

# 341
Такава любов има само в романите, но нищо няма да ви разубеждавам. Ще си говорим след 40 години.

# 342
А тези на къмто 55 могат ли да изкажат утвърдително мнение?

# 343
  • По света и у нас
“Истински мъж” - това екземпляр от топ 3 % ли е?
А как щеше да се почувстваш Док, ако за нас само се пишеше “истинската жена”.
Все едно сме някакви какавиди и чакаме да станем пеперуди.
Хората се влияят от средата си и ако мъж е в токсична обстановка ще реагира по идотски начин или просто ще се махне.

# 344
Не е така.Майка ми и баща ми са заедно от 42 години ,от 38 са семейство .Минаха през много,бяха на върха и на дъното .Сега още виждам ,че се обичат .Тези двамата се целуват ,който иска да ми вярва.Да,имаха тежки периоди на пълен банкрут,останаха на улицата,но изплуваха .Не могат един без друг и винаги са ми били пример за семейство и обич.Заставаха един зад друг в много тежки моменти .И още единия казва за другия-не мога без него/нея .

Общи условия

Активация на акаунт