Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 483
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
И един въпрос от мен, тестерите  Hermes Twilly от Парфимо, с капачка ли идват?
Киф, преди десетина дена поръчах Twilly от Елинор и дойде без капачка, нямаше и празен ход и се разбрахме да го върна. След това се обаждах в Долче да ги питам дали тестера е с капачка, те провериха и казаха, че има и го поръчах през почивен ден заради отстъпката от 5%.

Момичета, моля ви за помощ при определянето на датата на производство на този парфюм (Alien)
Скрит текст:

В сайтовете, които аз търся бранда все още е Thierry Mugler и се чудя дали не идва от там грешката. Възможно ли е според вас?
Със сигурност след 2017-та. Тогава бранда е преименуван на Mugler.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 08:34 от bubanka

# 61
Има ли актуален код за Нотино в момента. Изпуснах 15-те процента до вчера за парфюми и ме е малко яд.

# 62
notino - Безплатна доставка на всичко.
И изпразнени кошници Joy

Моята пак си стои 😁

# 63
Получих парфюм ot parfium.bg-на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli, парфюм с кутия- пристигна в прозрачна обикновена торбичка, без целофан- рекох си, не е болка за умиране. Да, но след като го пробвах-нищо общо с интензитета на оригиналния парфюм, изключително нетраен и не усетих прилики с аромата на оригиналния, който имам.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 11:46 от galena1206

# 64
  • Стара Загора
Снощи несъзнателно (да кажем ;д) поръчах от Нотино YSL Libre Intense и Davidoff Cool Water Intense (оправданието за Davidoff е, че беше на добра цена, не познавам хич аромата). Grinning

# 65
Получих парфюм ot parfium.bg-на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli - пристигна в прозрачна обикновена торбичка, без целофан- рекох си, не е болка за умиране. Да, но след като го пробвах-нищо общо с интензитета на оригиналния парфюм, изключително нетраен и не усетих прилики с аромата на оригиналния, който имам.
Тестер,  продукт? С кутия, без?

# 66
Леле, makeup пристига! Мъж се обади, не е сърдитата госпожа. 😀

# 67
Аз точно заради тази госпожа избягвам техния кутиер. МолА те разучи как са нещата 😉
Ако има промяна да въобновя ползването Simple Smile

# 68
Няма аз да взема пратката... До сега три пъти тя ми е звъняла, за пръв път е мъж. Дали пак ще е той или отново тя... не знам.
Във всеки случай аз вече ще пращам до офис на Спиди, няма да ги чакам тях.

# 69
  • Sofia
Имам известие за пратката от PrettyShop,  значи все пак ще я получа.  Grinning

# 70
И аз получих известие от Прити шоп - за утре. Бях ги отписала, поръчката е от четвъртък преди обяд.

# 71
Сложили са ми подарък... Брей! И всичко в кашона, е било увито с една амбалажна хартия общо, а не всяко нещо с по 1 метър поотделно. 😀 Човекът, донъсъл кашончето, е дошъл пеша до адреса. 🙄
Скрит текст:

# 72
Получих парфюм ot parfium.bg-на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli - пристигна в прозрачна обикновена торбичка, без целофан- рекох си, не е болка за умиране. Да, но след като го пробвах-нищо общо с интензитета на оригиналния парфюм, изключително нетраен и не усетих прилики с аромата на оригиналния, който имам.
Тестер,  продукт? С кутия, без?

Парфюм с кутия. Ето този https://parfium.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-mo … iseks-parfium-edp
Ето така пристигна.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 12:01 от galena1206

# 73
bg10onlinepromo за Парфимо, -10лв. при покупка над 150лв. до 07.11.

# 74
Тестер,  продукт? С кутия, без?Парфюм с кутия. Ето този https://parfium.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-mo … iseks-parfium-edp
Трябвало е да не го приемате. Ползвайте опцията преглед, защото сега трудно ще докажете в какъв вид сте го получила. Продуктите са с бели кутии в целофан.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 12:16 от Фръц!

Общи условия

Активация на акаунт