Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 621
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 240
Myako честит Герлен! Аз отчитам успешна поръчка на същия продукт, но от Parfumdo. Много съм доволна, поръчах с превозвач до Германия, пристигна чудесно опакован,  с подарък много сладурска козметична чантичка на Guerlain и две мостри на на парфюми -  мъжки и дамски. Бързо шипнаха  поръчката, два дни пътува от Франция до Германия и още 4 с превозвача до БГ. За първи път пазарувам оттам, но няма да е за последен.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 08:29 от BoMarina

# 241
  • София
Колко време според вас пазят поръчка в Дъглас /физически магазин/ направена онлайн, но за взимане от магазин? Имам мейл от сряда, но не знам днес ще успея ли 🙄.

# 242
Здравейте, по правило е 5 дни, но ако се обадите в магазина, може да отложите, за да не ви я анулират. Влизат в положение, на мен ми се случи скоро и нямах проблем.

# 243
  • Франция
Myako честит Герлен! Аз отчитам успешна поръчка на същия продукт, но от Parfumdo.
Честит и на теб, със здраве да си го пръскаш Hearts Много приятна лимитка са направили този път Simple Smile
Лично аз също предпочитам Parfumdo пред My Origines! Цените им са съизмерими, а понякога и по-добри, обработват по-бързо и никога не съм имала проблеми със сайта, приемат всякакви карти, вкл. може и с PayPal, щедри са на пробички.
Асортиментът обаче е доста по-скромен, а също и количествата. Конкретно този Герлен, докато му се чудех, се изчерпа Simple Smile

# 244
Много приятна лимитка са направили този път Simple Smile
И явно много успешна! Вечно е изчерпан в сайта на Герлен, а го зареждат на много малко места. Аз даже не изчаках и промоция от страх да не вземе да изчезне:) Иначе, виждам, че в Parfumdo в момента го има наличен на много хубава цена - 72.50евро.

# 245
Извинявам се за парфюмното си невежество Blush, но какво, ако не е с празен ход парфюмът? И всички ли се очаква да бъдат с такова или само тестерите? Предполагам, че ако няма празен ход, означава, че е пръскано от него....

# 246
Много приятна лимитка са направили този път Simple Smile
И явно много успешна! Вечно е изчерпан в сайта на Герлен, а го зареждат на много малко места. Аз даже не изчаках и промоция от страх да не вземе да изчезне:) Иначе, виждам, че в Parfumdo в момента го има наличен на много хубава цена - 72.50евро.
За кой парфюм говорите?

# 247
  • София
Денси, мисля за https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Millesime- … ifolia-69424.html
или щот го сънувам си мисля, че за него.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 19:31 от bubanka

# 248
Да, точно за него:)

# 249
Извинявам се за парфюмното си невежество Blush, но какво, ако не е с празен ход парфюмът? И всички ли се очаква да бъдат с такова или само тестерите? Предполагам, че ако няма празен ход, означава, че е пръскано от него....
Да, дали е пръскано. Продуктите са запечатани и се предполага, че са с празен ход, но за тестерите винаги е под въпрос. Макар че не е много ясно каква е съдбата на върнатите парфюми в нотино и дали не може да се попадне и на ползван парфюм от там.

# 250
Здравейте, възможно ли е flaconi.de да приемат вече български кредитни карти?
Сега проверих - още преди две години съм плащала с кредитна карта на ПИБ и Пощенска банка, не е имало проблем. Последната година плащам с PayPal, понякога с този начин на плащане има проблем, но все е било временно.

Аз си получих поръчката от Скарлет от 20 октомври, от 5 продукта - два бяха с изтекъл срок на годност през януари и февруари тази година и ще ги връщам:
CLINIQUE All about Nudes https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-aksesoari-i-komplekti-kompl … bout-nudes-662247
CLINIQUE Even Better Glow™ Light Reflecting Makeup Broad Spectrum SPF 15
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-fon-dio-teni/wn-48-eb … -makeup-spf15-oat
Нямах и мостра. Предлагат 15% код като компенсация при следваща покупка.

Палитрата Estee Lauder 48 Shades 6 Looks To Envy Makeup Set е с годност до юли догодина, а и с отстъпката от 15% излезе изгодно - 84 лв.:
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-palitri-1/fall-19-col … -portfolio-662309

# 251
Момичета, влизам с един въпрос.
Магазините Heineman по летищата съм ги пропуснала, може би защото все закъснявам.
 Исках да попитам, обявеното в сайтовете им налично ли е, или трябва да се заявява, виждам, че имат някакви доставки.

# 252
Радика, благодаря за темата Flowers Bouquet ! Нямам много желания последно време, два парфюма дебна 30 и 50 мл. и няколко travel size, да видим какво ще предложи ЧП , нищо спешно.
Искам да попитам за douglas.de, има ли някакъв код при абониране и предлагат ли някакви лични кодове и ваучери през годината?

# 253
  • Пловдив
Някой може ли да помогне с регистрация в Sprayparfums? Имам само опция за Log in и никъде не виждам Регистриране.

Кой беше чуждия сайт с готините подаръци и мострички при поръчка?

# 254
  • Франция
За кой парфюм говорите?
densi, за новия Шалимар Simple Smile Има споделена оферта за него още на първа страница на темата.
Ако правилно си спомням, никак не са твоите парфюми Шалимарите Kissing Heart Новият е с много нежна ванилия, но си е разпознаваемо Шалимар.

Общи условия

Активация на акаунт