Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 639
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 225
  • Чукарландия
Kovacheva, благодаря за описанието в другата тема, само то ми беше нужно, за да поръчам  Tabac Rosе! Flowers Hibiscus

Надявам се много скоро да се похваля!

Milen™, откъде го поръча? 🤗

# 226
Актуален код за Скарлет има ли? Вчера си получих поръчката с мостра на Emanuel Ungaro Fresh For Her. Даже не го тествах, просто го метнах до всички останали. Но тази вечер дъщеря ми го пробва и се влюби. Та ще се поръчва.... ПАК 😂
Ако има и активен код, да се възползвам.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 07:59 от bubanka

# 227
ВечеПетя, благодаря! За Скарлет WELCOME10 -10% при нова регистрация за първа поръчка.

# 228
Благодаря, Мери! Вече е използван.

# 229
Здравейте, възможно ли е flaconi.de да приемат вече български кредитни карти? Опитах да платя ей така за проба и получих мейл, че поръчката ми е на път за адреса на Габко. Не получих съобщение, че от картата са ми изтеглени пари. Дали не съм избрала наложен платеж?

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 07:28 от _Savina_

# 230
  • Чукарландия
_Savina_, във flaconi.de няма опция "наложен платеж".

# 231
_Savina_, във flaconi.de няма опция "наложен платеж".

Значи може и с българска кредитна карта.

# 232
  • BG-DE
Определено в Flaconi.de може да се плаща с българска карта, правила съм го неведнъж.

# 233
Определено в Flaconi.de може да се плаща с българска карта, правила съм го неведнъж.
До сега не можех, а и в заглавния пост на темате е упоменато.

# 234
flaconi.de доставят ли до България?

# 235
  • BG-DE
До сега не можех, а и в заглавния пост на темате е упоменато.
Не знам, аз съм плащала с българска кредитна карта и миналата и тази година.

# 236
  • Франция
Пристигна ми поръчката от My Origines (Ana Maria, благодаря ти, че ми обърна внимание на тази чудесна оферта Flowers Rose ). Всичко е изрядно опаковано, две пробички - една на парфюм и една на козметика - и двете заминаха директно в боклука, но все пак Simple Smile
Обаче не ми прие плащане с българска карта.

# 237
Защо заминаха на боклука пробите, стари ли бяха?

# 238
douglas.bg - 15% на дамски парфюми над 75 мл.

BBeLLa - sprayparfums

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 11:40 от Milen™

# 239
  • Франция
Защо заминаха на боклука пробите, стари ли бяха?
О, не, нищо им нямаше на пробичките обективно Simple Smile
Парфюмната беше на един селебрити аромат, на който те правят рекламна кампания напоследък и ми го пращат за втори или трети път, а пък е непоносим за мен сладък компот. А козметичната беше на луксозен крем, на който обаче не одобрих състава и не бих си я намазала на лицето.
Предпочитам при поръчка да има възможност сама да си избера пробите подарък, иначе често става така.

Общи условия

Активация на акаунт