Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 643
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 210
Точно и моят е Neroli Amara. Голяма ароматна красота. Има капачка. Но нямаше празен ход. Няма да го правя на проблем, но дано не се повтаря. Предния ми тестер от Биз си имаше празен ход, тук защо така не знам 🤔

# 211
  • Sofia
При мен и двата Тестера си бяха с празен ход, опаковани в картонени опаковки. Страхотни ароматни линии са всички от серията......, наситени, шлейфови, открояващи се и действително "Класни".
П.С. Искам и ще придобия "Ириса" и новият "Орхидея и кожа", просто се оглеждам за по нормални цени. Но идват все пак празници Simple Smile...., тъй че скоро ще са в колекцията Laughing

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 10:54 от Lady Royal

# 212
На ул. Шейново 108 мисля, че е номера!

Точно там, има зъботехническа лаборатория на партера, те са точно над нея. Има два реда звънци, звъни се на най-левия звънец вдясно.

Сайтът им обаче въобще не вдъхва доверие - няма адрес, няма фирма, пълна анонимност. Въобще, направен е по всички правила на сайтовете за фалшиви продукти. От какво се притесняват, ако им е оригинална стоката? И това официален магазин ли е или склад - в такова помещение над партер? Да не би покрай оригиналното, да пробутват и не съвсем оригинални продукти ...
https://www.parfumite.eu/index.php?section=CATAL&chkcat[126] … %D0%98&tfi=uR

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 11:09 от GG_BG

# 213
А аз покрай празниците и намаленията все съм заета и за да не се тормозя купувам преди това. Да, цената е малко по-висока, но като не мога да следя или да поръчам бързо на деня преди да свърши еди си какво по-добре по-рано, та да не се ядосвам после. Още малко ми остана от списъка и ще мога да пускам кепенците 😅
Я кажете миналата година в какво се изразяваше черния петък в Парфюми шоп? Не помня, а искам да поръчам нещо не много спешно.

# 214
ПАК ми звъняха от makeup. Явно е голяма каша при тях в момента. Докато получа възможност да я прекъсна, жената отсреща ми обясни, че се извиняват за много забавената поръчка (с което първо реших, че наистина за извинение се обажда), но ако нямам нищо против, ще ми я съберат наново и пак ще ми я изпратят, този път ще я получа веднага. Та прекъснах я и обясних, че съм си я получила, платила на ръка, което не правя иначе, плащам с карта, но не бяха начислили отстъпка РД и я пуснах с наложен платеж, за да ми оправят отстъпката и въпреки забавянето, отдавна съм я получила.
Та, пак казвам - за София, ако поръчвате от там, не избирайте опция доставка с makeup куриер.

# 215
Kovacheva, благодаря за описанието в другата тема, само то ми беше нужно, за да поръчам  Tabac Rosе! Flowers Hibiscus

Надявам се много скоро да се похваля!

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 12:31 от Milen™

# 216
Тестерите на Van Cleef от Extraordinarie серията имат ли капачки?
Че първо поръчах, а после се сетих да питам....
Имат, три пъти съм поръчвала от различни сайтове. 👍

# 217
Оригинален ли е?

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 22:54 от Татьяна Манзюк 683311

# 218
От 3 години не съм ползвала CHANEL COCO MADEMOISELLE EDP и ми се иска да си го припомня. Не съм го купувала досега от сайт. Има ли изгодни предложения?  На моменти ми идваше малко тежък преди, но ми действа пристрастяващо. Предимно предпочитам флорални парфюми. Този  CHANEL COCO MADEMOISELLE L´EAU PRIVÉE става ли за заместник? Или CHANEL Gabrielle EDP? Искам нещо на Шанел, но нямам опция за проба.
Мари-ана, и аз много харесвам Coco Mademoiselle и гледам да не оставам без него Simple Smile не го нося така често като преди години, но от време на време посягам към него. Coco Noir е другия ми любимец на Chanel, както и Gabrielle.Не ме бива много в описването на ароматите, виж ако искаш на Fragrantica описанията или в другата група, но който и от двата да избереш като заместител на Mademoiselle съм сигурна, че ще се харесате Heart

# 219
  • Горна Оряховица
Момичета, поръчах от Емаг за 62лв

Тоалетна вода е, но хич не ми е траен  час 2...възможно ли е с доставчик Емаг да е ментак?!

# 220
ScarletBeauty e на линия, като са заредили някои стари неща, но нищо ново.

# 221
Вече започнах да се чудя аз ли съм нормална. Сутринта отворих Скарлет бюти и имаше голям асортимент гримове на една марка, доколкото се ориентирах - гръцка. Отворих преди малко, за да ги разгледам по-подробно и нямаше и следа от тях. Помислих си с целият си акъл съм била преди обяд.

# 222
Може дa си отворила гръцкото скaелет

# 223
  • София
Не, не е отворила гръцкия сайт. И аз ги видях сутринта в категория Нови продукти. Поне 5-6 страници бяха с продукти на марката - червила , моливи, сенки.

# 224
   Преглеждам понякога тази тема. Много ги харесвам и двете парфюмни Simple Smile , но не пиша, защото не съм от компетентните, а от любителите. Та видях оттук комплектчето с миниатюри на Clarins от Дъглас и поръчах и аз, да не остана по-назад. Добавих и още нещо дребно за 20 лв., някак неудобно ми стана да ми подаряват без покупка Simple Smile Днес получих и платих, а чак след работа отворих и видях, че... съм си платила само за подаръка. Другото го няма. Писах. Да видим. От Дъглас никога не съм поръчвала онлайн, само от физически магазин съм купувала. Биваше ли така да ме разочароват с първата поръчка! Никой няма да обеднее с едни 20 лв., но лошото впечатление остава дълго.

Общи условия

Активация на акаунт