Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 753
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 705
kopche, аз също поръчах bad lieutenant преди около 2 седмици и съм много доволна. Даже ме изненада и датата му на производство - януари 2021г.

# 706
  • Pazardjik
В петък сутринта поръчах от Скарлет и ползвах кода за 20%. Присетих се на другият ден нещо още да поръчам, вече беше невалиден, както писахте и вие тук. ОК. Взех този за 15%. Поръчах на сляпо фдт стик на Том Форд и червилото Лош лейтинант, което Брайт похвали тука! Hug
Отделно вчера бях с приятелка на кафе и обиколки из магазините, та ходих да видя Делириум в Сердика. 'Ми то половината неща ги няма там, няма какво да тествам от тези червила на ТФ, нито стика фдт го имаха в този цвят точно, който съм поръчала, но успях да се ориентирам поне за цветовете им. Stuck Out Tongue Winking Eye
      Кое е това червило Лош лейтенант?

# 707
# 708
  • София
В петък сутринта поръчах от Скарлет и ползвах кода за 20%. Присетих се на другият ден нещо още да поръчам, вече беше невалиден, както писахте и вие тук. ОК. Взех този за 15%. Поръчах на сляпо фдт стик на Том Форд и червилото Лош лейтинант, което Брайт похвали тука! Hug
Отделно вчера бях с приятелка на кафе и обиколки из магазините, та ходих да видя Делириум в Сердика. 'Ми то половината неща ги няма там, няма какво да тествам от тези червила на ТФ, нито стика фдт го имаха в този цвят точно, който съм поръчала, но успях да се ориентирам поне за цветовете им. Stuck Out Tongue Winking Eye
      Кое е това червило Лош лейтенант?
Предстои да видя и аз Satisfied. Междувременно -
https://www.temptalia.com/product/tom-ford-beauty-lip-color/bad-lieutenant/

# 709
# 710
  • София
kopche, аз също поръчах bad lieutenant преди около 2 седмици и съм много доволна. Даже ме изненада и датата му на производство - януари 2021г.
На опаковката ли я пишеше или проверявате някъде по бач код?

# 711
Здравейте, от къде мога да намеря Delox Tiziana Terenzi?

# 712
# 713
Какъв е този сайт, който сте споделили parfumi-eu.com 🤔 Някой купил си е парфюм от там, кое е ЮЛ?

# 714
  • by the sea
аз съм пазарувала от parfumi-eu.com  2 пъти , оригинални парфюми получих.  Това е моя опит с тях.

# 715
chery_k  благодаря.

# 716
  • София
Дъглас.

# 717
В Дъглас днес промоция на някои аромати и козметика - TOM FORD BLACK ORCHID, BURBERRY HERO, ESTEE LAUDER DAYWEAR

# 718
  • Sofia
В Делириум червената обувка на отлична цена.
80 мл за 152 лв и 50 мл за 116.8 лв

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 12:43 от Karen

# 719
  • Бургас
Копче, дано ти хареса този цвят червило, аз съм влюбена в него.Blue Heart Да споделя една много добра оферта за мен на SCANDAL BY NIGHT , който сега в Прити шоп е само 65.50 лв за 30 мл.Никога не съм го засичала на такава цена, находка голяма е, защото парфюмът е прекрасен.80мл. е 120лв. , което също е много добре, тъй като този парфюм винаги си държи висока цена.

Общи условия

Активация на акаунт