Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 797
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 690
Прекрасни,имам нужда от помощ.
Има ли къде да намеря старата версия на Mancera - Instant crush?

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 10:05 от elia1

# 691
ScarletBeauty доставят ли до офис?

# 692
# 693
bubanka, благодаря! Не намирам как да поръчам до офиса. Искам да поръчам нещо за майка ми, но е по-удобно до офис.

# 694
bubanka, благодаря! Не намирам как да поръчам до офиса. Искам да поръчам нещо за майка ми, но е по-удобно до офис.
Пишете в коментарите, че е до офис на куриера или уточнете в самия адрес.

# 695
  • Пловдив
Азалия, и при мен го изписва това "Изчисли доставка и данъци", но този надпис като че ли винаги си е бил там. Честно казано не съм му обръщала внимание, защото полето си стои затворено, и никога не съм цъкала върху него.
Не би трябвало да е проблем за поръчки в България.

# 696
Tsugumi_,  Никой като Някой , благодаря ! Ще се възползвам и от кода.

# 697
  • София
От Скарлет пускам до адрес, понеже не дава опции за офис и като ми дойде смс-а от Спиди пренасочвам до офис.

# 698
на "адрес" написах адреса на офиса на спиди и в скоби, че е офис на спиди
пренасочването обикновено губи един ден

# 699
Винаги поръчвам до офис и винаги се получава без пренасочване и без допълнително обяснение.

# 700
Азалия, и при мен го изписва това "Изчисли доставка и данъци", но този надпис като че ли винаги си е бил там.
Нямам предвид този надпис, в каре съм оградила това, което имам предвид...

# 701
От кой зареждаем флакон за парфюм сте доволни?
За първи път ще купувам и се чудя какъв и от къде?

# 702
  • Пловдив
Азалия, хм, интересно. При мен го дава в момента наличен. Допуска ме и до втора стъпка с адреса за доставка и си пише, че продуктът е в кошницата.
Може би да влезеш през друг браузър или да изтриеш бисквитките, кеша?

# 703
  • София
В петък сутринта поръчах от Скарлет и ползвах кода за 20%. Присетих се на другият ден нещо още да поръчам, вече беше невалиден, както писахте и вие тук. ОК. Взех този за 15%. Поръчах на сляпо фдт стик на Том Форд и червилото Лош лейтинант, което Брайт похвали тука! Hug
Отделно вчера бях с приятелка на кафе и обиколки из магазините, та ходих да видя Делириум в Сердика. 'Ми то половината неща ги няма там, няма какво да тествам от тези червила на ТФ, нито стика фдт го имаха в този цвят точно, който съм поръчала, но успях да се ориентирам поне за цветовете им. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 704
И аз поръчах няколко нещица от Скарлет с допълнителен код.

Общи условия

Активация на акаунт