Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 664
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 840
И мен да ме бяха уведомили, мини парфюм щях да избера😂 нищо ще го преглътна.

Получих си пратката от Нотино, няма го комплекта на Ланком, а са ми изпратили несесер. На потвърждението си беше комплекта. Малко се ядосах, поне да бяха ме уведомили...
Мен направо ме уведомиха, че могат да ми откажат поръчката, защото го няма комплекта Ланком и аз им писах, че я отказвам тогава👌🏻

# 841
macadamia , кога направи поръчката от The Body Shop? И аз чакам моята, но все още нямам никаква информация.
Относно Скарлет - миналата седмица върнах червило на Том Форд, защото се носеше от него миризма на старо масло и щеше да е абсурдно да си го сложа на устните, само го отворих и затворих. Smiley Още не са ми върнали парите, но има време.
В петък преди обяд поръчах / 6 масла за тяло Тиква и Ванилия - няма такъв разкош - нито като консистенция , нито като аромат/

# 842
в неделя поръчах от нотино, вчера е дошла в спиди, ще я взема по-късно днес
не успях да хвана сета, надявам се минито да получа, има го отразено в поръчката

# 843
В scarlet нито promo15 хваща ,нито нищо .Някой беше писал код pretty 15 ?

# 844
  • София
Тази година сайтовете сериозно са зациклили, персонал ли нямат достатъчно, много поръчки ли имат - идея нямам , но всички поръчки ми се бавят.
Ами докато има все още монопол в доставките ще е така. Едно Спиди не може да огрее на всякъде! Еконт, не ги боря с високите им цени на доставка, никога не ги ползвам аз лично, ако не е много наложително, разбира се!
А и съгласете се, че примерно от ХМ в момента едни чорапи мога да си поръчам с безплатна доставка. Е то, колко доставки могат в един ден да се планират така?!

От Елинор поръчката, направена в неделя, опакована и пратена вчера по Спиди. Идва днес.

# 845
  • Стара Загора
Момичета , има ли някакъв код ,за намаление в Парфимо ? Благодаря предварително!

# 846
  • София
И аз чакам поръчка от уикенда на червило ТФ и сенки на Ести от Скарлет, дано да съм уцелила пресни продукти, а снощи пуснах още едно червило на ТФ импулсивно Grinning

Вчера ми пристигна VCA Orchidee Vanille от парфюми шоп - доволна съм, макар че ми се иска да е по-траен ароматът, дълго време не го поръчвах , точно  защото нма моята кожа не е траен.

# 847
  • Пловдив
Миналата година от The body shop чаках много време поръчката. Тогава бяха обявили, че ще има забавяне.
Само в петък ли беше намалението при тях? Че тази година ги изпуснах.

Вчера поръчах от Нотино това мини https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-soleil-cristal-pa … zheni/p-16078985/ и един шампоан на Shu Uemura, за който от много време се чудя https://www.notino.bg/shu-uemura/ultimate-reset-shampoan-za-boja … -kosa/p-15775317/

# 848
  • Пловдив
Някой, ако мерне читаво намаление на мъжки Живанши да свирне Simple Smile Все ги прескачат...

# 849
На мен любимото ми е: "Сестра ми ми изпрати парфюм от Щатите /кой, какъв, марка... няма значение, просто парфюм/ Няма такъв траен парфюм. Тук си купувам от Дъглас, Прити шоп........., скъпи, пък страшни ментате, 5 мин не траят." Такъв човек каквото и да му говориш, няма да го убедиш. Чудя се защо са в тази тема и защо се самоотравят със съмнения.
подкрепям:) от моя скромен опит имам няколко лични наблюдения и сравнения между парфюми, купени от Франция, Щатите, Англия и Чехия спрямо купени тук: е, няма разлика. Мисля, че тази теория на конспирацията за нашите сайтове и физически магазини, които са в списъка с коректните и всички пазаруваме от тях, вече стана много изтъркана.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 11:19 от Dorry88

# 850
Влизам да похваля сайта със спиртните ментета - Нотино. Laughing Няма по-бързи от тях. Миналия вторник поръчах онлайн (не парфюми, дрехи) - още нищо! В петък вечер - парфюм от Делириум, и него го няма! В събота от Нотино, след подсказката от Ellinor (пак мерси) и воаля, изпревари всички. Към маската си взех acqua di Gioia, туй си исках и туй получих. Абсолютно оригинален, дори опакован го усещах и не на спирт Laughing Другото което поръчах е за подарък, избрах го заради БД, е . Мисля че ще зарадвам за Коледа любим човек, комплекта изглежда страхотно, всеки от продуктите е в кутийка, а всички заедно са прибрани в стилен несесер. Надявам се да са в срок че от гримове не разбирам грам, само Ви чета и черпя от извора . Много съм доволна от Еко опаковката, струва си двата лева  Laughing

# 851
Миналата година от The body shop чаках много време поръчката. Тогава бяха обявили, че ще има забавяне.
Само в петък ли беше намалението при тях? Че тази година ги изпуснах.

Вчера поръчах от Нотино това мини https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-soleil-cristal-pa … zheni/p-16078985/ и един шампоан на Shu Uemura, за който от много време се чудя https://www.notino.bg/shu-uemura/ultimate-reset-shampoan-za-boja … -kosa/p-15775317/
Петък, събота и неделя имаше 25 %, но те често пускат отстъпки - аз се хвърлих защото конкретно това масло за тяло го има за 2 месеца и чак следващата есен ..... няма го целогодишно, а направо не мога да живея без него - top of The top ми е на всичко, което съм използвала за тяло - даже Molton Brown заби в ъгъла - останал ми е един лосион Уд и Злато - така го подбутвам ....

# 852
И аз чакам поръчка от уикенда на червило ТФ и сенки на Ести от Скарлет, дано да съм уцелила пресни продукти, а снощи пуснах още едно червило на ТФ импулсивно Grinning

Вчера ми пристигна VCA Orchidee Vanille от парфюми шоп - доволна съм, макар че ми се иска да е по-траен ароматът, дълго време не го поръчвах , точно  защото нма моята кожа не е траен.
На каква цена го купи от Парфюми-шоп? И тестер ли беше?

# 853
Влизам да похваля сайта със спиртните ментета - Нотино. Laughing Няма по-бързи от тях. Миналия вторник поръчах онлайн (не парфюми, дрехи) - още нищо! В петък вечер - парфюм от Делириум, и него го няма! В събота от Нотино, след подсказката от Ellinor (пак мерси) и воаля, изпревари всички. Към маската си взех acqua di Gioia, туй си исках и туй получих. Абсолютно оригинален, дори опакован го усещах и не на спирт Laughing Другото което поръчах е за подарък, избрах го заради БД, е . Мисля че ще зарадвам за Коледа любим човек, комплекта изглежда страхотно, всеки от продуктите е в кутийка, а всички заедно са прибрани в стилен несесер. Надявам се да са в срок че от гримове не разбирам грам, само Ви чета и черпя от извора . Много съм доволна от Еко опаковката, струва си двата лева  Laughing

Би ли споделила какъв цвят е червилото? Червен като на снимката ли?

# 854
mystic woman, на какво се спря последно?

В елинор 30мл + код black, ценате е добра.

Общи условия

Активация на акаунт