Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 656
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 885
В Нотино беше до скоро 115 лв. цената за 75 мл. Santal Royal

# 886
Какво е вашето мнение за този текст

JO MALONE LIMITED, DIST.

LONDON, ENGLAND WLBS NV, OEVEL BE-2260 ASSEMBLED IN POLAND LARM

на гърба на кутията с 5 минита на Jo Malone от Скарлет. Опаковане в Полша, или?

# 887
Днес отново ме зарадваха от makup, от няколко месеца издирвам под дърво и камък Tenue de Soirée на Goutal на много добра цена.

Tова творение на Mathieu Nardin го познавам от няколко месеца и остава завинаги в личния ми топ 10.

За съжаление се предлагаше само в 50 мл. Моля, ако някъде го засечете на добра цена в 50 или 100 мл. , да дадете знак. Ще си поръчам още няколко бутилки. Simple Smile

Във flaconi с код 100 мл. е 95 Е.

# 888
Милен,парфюмна вода.

Добра е цената, а къде се намира тази цена, ако не е тайна? Simple Smile
В нотино,аз си допълних предния пост. Но вече не е такава. Пазя си го в кошницата на тази цена .

# 889
Във flaconi с код 100 мл. е 95 Е.
Мерси! 174лв. не е като 250лв. Simple Smile

# 890
  • София
Пристигна Идеалният мъж Спорт от Елинор! Прекрасен е! Мъжът ми е много доволен!

Неизвестно за мен в стаята се носи аромат на ...Коко Мадмоазел.😆

Поръчах още от Дъглас   Ombre leather Tom Ford на днешната цена от 142лв за 50 мл. После го видях на 138 лв.в Делириум с 10% код за гост юзери. Поръчах и от тях.
Дъглас доставка в магазина беше обработена почти веднага и вече ме чака за вземане. Ако Делириум откажат поръчка или нещо се обърка, имам вариант.,😊

# 891
  • София
Пристигна ми съобщение за доставка от Скарлет. Поръчала съм и едно спряно червило на МАС освен Ноар.
Взех на майка ми от Елинор Roberto Cavalli EDP, хареса се доста.

# 892
И аз получих съобщение за доставка от Скарлет на ТФ Ноар. Отдъхнах си, мислех, че ще откажат поръчката.

# 893
  • Бургас
И аз имам мейл от Скарлет за предадена на куриер поръчка. Поръчах сета червила на Ести от миналогодишната коледна колекция, още две малки червилца на ТФ и още две дребни ароматчета.

# 894
Кажете ми моля, тази псевдо компания Рапидо как съществува още и защо се води към спиди като на практика почти не виждам връзка между тях?
 Чакам си тихо и кротко една поръчка от ausliebezumduft и понеже вече минава доста време, решавам да проверя докъде  са я докарали. В сайта на Рапидо излиза доставена преди 10 дни! Обаждам се, казват, "не знаем какво е станало, но тука има даден друг тел. номер" . Гледам си поръчката в ауслибе-то - верен си ми е тел. номер там. Значи някой жд@5& по пътя вероятно е плеснал товарителница със сбъркан номер и не само това, ами и някак чудодейно пратката е "доставена". Нито някой е идвал на адрес, ни дяволи. Неясно къде и на кого, ако изобщо. Щели да проверят и да ми върнат обаждане. Не върнаха такова в рамките на деня, утре пак ще ги тормозя. 😠
И това е почти всеки път с тези Рапидо! 9 от 10 пъти аз ги търся, не те мен!

# 895
  • by the sea
tuali и аз имам дертове с тях, според мен го играят междинен превозвач, защото чрез тях получавам абонаментна кутия и понякога ми я носят спиди,понякога еконт.. но първо в Рапидо пристига и имах проблеми с това как ми е изписано името ителефона. Телефонът все липсваше и си търсех пратките цели седмици накрая аз излизах виновна, а телефона ми е вписан съвсем правилно. Накрая го слях с името си, с адреса си с пощенския код и вече имат телефона ми 3 пъти Grinning

дано се намери твоята пратка, щом по товарителница си разбрала, че е пристигнала  и е предадена..те трябва да докажат на кого нали затова събират подписи и тн

# 896
deliriumexclusive.com :

# 897
В Skins.nl има хубави намаления на Hermetica, Floraiku и още няколко. Проблемът е, че доставката е 25 евро, което малко обезмисля и много дразни.  За да се видят офертите, трябва да се влезе в профила: https://www.skins.nl/en/archives/

# 898
JIMMY CHOO I WANT CHOO в Дъглас днес 60 мл за 107,90. Ако някой го търси май е добра цената.
Милен честита придобивка ударил си Джакпота в мейкъп.

# 899
В Skins.nl има хубави намаления на Hermetica, Floraiku и още няколко. Проблемът е, че доставката е 25 евро, което малко обезмисля и много дразни.  За да се видят офертите, трябва да се влезе в профила: https://www.skins.nl/en/archives/
Тази сутрин ги гледах, има доста хубави мъжки неща, но ще се въздържа този път. Simple Smile

Някой търсеше това:

Общи условия

Активация на акаунт