Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 622
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Bright Crystal, Фръц!, + всички, благодаря ви !
Цната беше 75 лв.
Уау, тази цена е супер за 50 мл Гутал. Аз пък издирвам Nuit et Confidences на добра оферта, дано и той се появи в makeup на подобна цена Heart Eyes

# 901
  • София
Пристигнаха ми поръчките от Делириум и Елинор. Two Hearts

# 902
Bright Crystal, Фръц!, + всички, благодаря ви !
Цната беше 75 лв.
Уау, тази цена е супер за 50 мл Гутал. Аз пък издирвам Nuit et Confidences на добра оферта, дано и той се появи в makeup на подобна цена Heart Eyes

https://www.brasty.bg/annick-goutal-nuit-et-confidences-parfyumn … a-za-zheni-100-ml

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 19:19 от bubanka

# 903
  • София
Благодаря, Милен Simple Smile Цената е доста добра, но ще издирвам 50 мл, защото само съм слушала хубави неща за Nuit et Confidences, не го познавам от първа ръка и ми писна да гърмя на сляпо за много пари Grinning

# 904
magicjo,  честити! И аз взех една Лира, макар да не съм сигурна дали скоро ще я почна предвид бездънната ми 8мл отливка, която туткам от изминалата зима

# 905
За пореден път да похваля Делириум. Получих си поръчката перфектно опакована и доста приятно изненадана от количеството мостри, извън избраните. Ето така се печелят клиенти! Толкова малко искаме, за да се усмихнем.

# 906
Нямам все още инфо ще получа ли поръчката си от Скарлет. Дано бележката към поръчката не е причина за това. Бях любезна и мисля в правото си да помоля за продукти в срок. В профила никъде не се вижда на какъв етап е поръчката. Имейл за изпратена нямам, но се осланям на това, че и други споделиха, че се бавят някои от поръчките от сайта.

# 907
Код за отстъпка за parfumi-shop.net има ли?

# 908
  • София
Благодаря, Фръц!! Flowers Tulip
Делириум заслужават похвала и от мен за жеста, който ми напривиха. Дадоха ми допълнителна отстъпка от цената на парфюма, за което им благодаря! Simple Smile Flowers Bouquet Не бях поръчала никакви мостри, но са се постарали и са ми изпратили доста повече, отколкото бих могла да заявя. Доволна съм. Relaxed

За parfumi-shop кодът е welkome - -10%.

# 909
Кога направихте поръчки от Делириум - по моята няма никакво движение, а пратката от Скарлет ме очаква в Спиди - Noir и козметика на Estee

# 910
Macadamia, на черния им петък.

# 911
Аз също вчера направих поръчка от Делириум и след тези похвали към тях ще съм много разочарована ако и аз нямам много мостри и подаръци към поръчката извън избираемите 2 които предлагат. Ще разберем скоро 🤞

# 912
  • София
macadamia, моята беше от 19 ноември и пристигна днес.

# 913
Спиди са обявили удължено работно време на офисите си, важи само за получаване на пратки. Има график на офисите на страницата им.

# 914
Благодаря момичета. Моята поръчка е от понеделник ....

Общи условия

Активация на акаунт