Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 625
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 915
# 916
  • София
Предният път Скарлет ми изпратиха имейл, когато предадоха пратката на куриер, така че си вижте имейла за движение по поръчките.

# 917
В Парфимо има яко зареждане на Арменеца, но какви ценииииии ..... Simple Smile)))) Да се смее ли човек, да плаче ли ?!?!?
В този ред на мисли някой ако попадне на "' човешки " цени на MFK или на код за Парфимо - 20 процента да свирне / Милен ?!?!?  - на теб разчитаме/

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 14:41 от macadamia

# 918
  • София
Поредна успешна поръчка от Скарлет - червила и един ФДТ. Срокове не съм проверявала, но всичко изглежда и мирише добре, така че не се втелявам (предвид, че имам мои си червила и сенки на по 5-6 години, на които нищо им няма..)

А Спиди са ги побъркали покрай ЧП.. куриерът почти от леглото ме изкара тази сутрин Laughing

# 919
  • Бургас
А някой дали поръча тази палитра от Скарлет https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-ochi-palitri/pure-envy-es-p … e-sha-16-8gm-59oz

десет пъти я слагах и вадих от количката.
и тия чантички дали ще са толкова големи колкото ми показва мащаба спрямо спиралата.

# 920
  • София
Аз. Simple Smile Уж успях да го поръчам. Имам и потвърдителен имейл, та да видим. Постоянно изчезваше, докато финализирам поръчката. За първи път ми се случва такова нещо.
. Яна ., това е дадено в сайта на Pupa като размер - Small cloud bag with strap. Size in cm: w 19 x h 10.
https://www.pupamilano.com/beauty-kits-and-gift-ideas/make-up-ki … tart=21&sz=20

# 921
В Парфимо има яко зареждане на Арменеца, но какви ценииииии ..... Simple Smile)))) Да се смее ли човек, да плаче ли ?!?!?
В този ред на мисли някой ако попадне на "' човешки " цени на MFK или на код за Парфимо - 20 процента да свирне / Милен ?!?!?  - на теб разчитаме/
macadamia, имаш всичко арменско x 2, какво търсим още ? Simple SmileSimple SmileSimple Smile , че и на разумна цена?

magicjo, защо от parfimo, от официлания сайт излиз 95 EUR  - 14 EUR код мостри  - 158лв. + 2 или 4 безплатни мостри допълнително + безплатна доставка.

# 922
  • На черешатааа
https://www.parfimo.bg/maison-francis-kurkdjian-gentle-fluidity- … _campaign=product  ако някой го търси - 283,60лв

# 923
Милен - да има /нямам си резервни бутилки - без резерви на Арменеца съм за никъде /
Както е казал Мечо Пух - колкото повече , толкова повече

# 924
Аз. Simple Smile Уж успях да го поръчам. Имам и потвърдителен имейл, та да видим. Постоянно изчезваше, докато финализирам поръчката. За първи път ми се случва такова нещо.
. Яна ., това е дадено в сайта на Pupa като размер - Small cloud bag with strap. Size in cm: w 19 x h 10.
https://www.pupamilano.com/beauty-kits-and-gift-ideas/make-up-ki … tart=21&sz=20
Малко ме е яд, защото предния път вися на 250лв в Тшоп и Ел поне седмица, нямах представа че го търсиш.

# 925
  • София
Не се ядосвай, Фръц!. Hug
Анулирах поръчката от Парфимо и поръчах от сайта на Куркджиян. Има възможност за поръчка на 2 броя в момента, от която се възползвах.
Milen™, благодаря за насоката! Simple Smile

# 926
А за колко време и с какво идват поръчките от МФК? Аз поръчах мостри, за да се запозная най-после с този бранд.

Милен, благодаря за идеята.

# 927
Този парфюм може ли да се намери някъде или е спрян (не го намирам защото)? Приятелка ми поръча да й го поръчам, понеже тя не се оправя с онлайн поръчките, но аз не го намирам. И това Лондон в името ме обърква...

# 928
Всичко което следя от Парфимо е с 5-6 лв нагоре ,разочарована съм😭😭😭 А така се надявах на черен петък

# 929
macadamia, моята беше от 19 ноември и пристигна днес.
И моята, точно по същия начин. Дори бяха ми писали, че вчера ще е в офис и аз отидох. Момичето обаче каза, че поради голямото натоварване се получава забавяне. Днес вече наистина е там, но аз пък не мога да я взема...   Проблемът е в куриерите всъщност, не в Скарлет. Wink

Общи условия

Активация на акаунт