Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 671
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 185
И аз съм с тези два Монтала, ще ти хареса. Недостатък е липсата на развитие,  което придружено от дълготрайността му дотяга в един момент.
Фръц!, благодаря, очаквах да се включиш. Прочетох де що видях мнения, но не са много, а не е като да ги търся от днес. Вече съм по-спокойна.

# 1 186
Чудна оферта, честито! Отдавна искам този Монтал, но 160 лв... такава сума не си заслужава според мен, разбира се. Дано скоро пак заредят.

# 1 187
Да си споделя мнението за получения от Елинор Choco violette Mancera.
Явно този парфюм е претърпял сериозна реформулация, не познавам оригиналния, но имам отливка от една парфюмна феичка с която разменихме парфюми.
Отливката е с жълт, почти оранжев цвят, който е характерен за амбровите аромати, а теменужката е "удавена" в шоколад. Краен резултат - миришеш на сладкиш.
Тестера, който получих от Елинор почти няма цвят, няма същия интензитет и трайност на аромата, обаче теменужката повече се усеща и като се напръскам много и се радвам. Краен резултат - миришеш на парфюм.
Не знам - и двата варианта много ми харесват.
Следващата година няма да си купувам примерно пет парфюма, а ще си поръчам от сайта на  Mancera, Choco violette.
Много ми е интересно какво ще пристигне, ако не го спрат дотогава.

# 1 188
  • Sofia
Извинявам се за нахлуването. Харесах си няколко неща в Parfimo, но никъде не намерих код за отстъпка. Имат ли изобщо такъв?
Предварително благодаря за отговорите!

# 1 189
Не, в момента нямат.

# 1 190
  • Sofia
Много благодаря! Simple Smile

# 1 191
  • Стара Загора

# 1 192
  • Sofia
Е на тази цена не можах да устоя! Simple Smile Много благодаря за жокера. Simple Smile

# 1 193
  • До сърцето...
Оф, и аз се поддадох на офертите на Елинор и се сдобих с Ristretto Intense Café Montale, което мисля от сума време, благодарение на една лоша, лоша съфорумка Heart Eyes Heart
Такава прилична цена, че направо не издържах, лошото е, че е 100 мл, но то няма пълно щастие.
Това бе последното за тази година (а дано!) Mr. Green

# 1 194
elinor - 20 % на Carner Barcelona с код Carner

# 1 195
Doulglas - CYBER MONDAY, отстъпки от 40-50% за 1400 продукта +, всичко друго на 20%
сега ще разглеждам докато пия второто второто кафе

# 1 196
В Скарлет 10% намаление с код CYBER10.
Вчера успях да приложа код промо15, DKNY MY NY 30мл ми излезе около 21лв.

# 1 197
  • София
Doulglas - CYBER MONDAY, отстъпки от 40-50% за 1400 продукта +, всичко друго на 20%
сега ще разглеждам докато пия второто второто кафе
Лъжат! Изваждат на витрина продукти, които от 1 година са на тази цена. Визирам веднага ИСЛ Мон Парис розовото парфюмче. Вече 3х тази година купувам този парфюм на цената му от 66,50лв.
Нещата, които следя, не са минали прага на 20%.

# 1 198
И аз следя цените на Stronger with you Intensely дали ще го намеря за по-ниска цена от 110 лв за 100 мл и My way intense 90 ml за 190 лв.
Дъглас нищо не намалят по тези аромати.

# 1 199
  • Sofia
В намалението им са включени само безинтересни аромати, които по другите сайтове целогодишно са по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт