КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
'каква е работата, в която си инвестирал?'

# 151
Момичета, няма абсолютно никаква нужда от благодарности!  Аз се уча и единственият начин да си бъдем взаимно полезни, са диалозите. Без интуиции и превъзнасяния. Ако съм успяла да видя вярно картите, това ме радва, че напредвам. Но не мисля,че имам 100%  точни прогнози за развитие.
По втория КК не видях жена, коя/кои карти са я индикирали, може ли жокер? Какво пропускам?

Херцен, мисля, че картите ти отговарят на друг въпрос. Тук нито има карти за работа, нито някакъв ГА. Ако си мислила защо не ти се обажда - нещо не се е развило така, както очаква, оттеглил се е, усамотил се е. Може и да се обади, но ще мине някакво време.
Основата на мълчанието е, че очакванията за нещо не отговарят на резултата.
Подходил е несериозно, без особен ангажимент, но пак мисля, че картите не говорят за работа.
Много слаби карти за начинание на каквото и да било.

# 152
и а.ник ми заподозря задна мисъл зад въпросите
ама не е
за работа питах, обажда ми се, говорим си, но не ще да каже Simple Smile
то ще се разбере скоро, ама аз питко- любопитко и искам да знам сега Simple Smile
благодаря ти все пак

питам си Уейд картите за ежедневни въпроси
по съветите на а.ник си тегля и дневна карта и анализирам развитието, но нещо ми бяга общата картинка
и пак да благодаря ❤️

# 153
Момичета, няма абсолютно никаква нужда от благодарности!  Аз се уча и единственият начин да си бъдем взаимно полезни, са диалозите. Без интуиции и превъзнасяния. Ако съм успяла да видя вярно картите, това ме радва, че напредвам. Но не мисля,че имам 100%  точни прогнози за развитие.
По втория КК не видях жена, коя/кои карти са я индикирали, може ли жокер? Какво пропускам?

Херцен, мисля, че картите ти отговарят на друг въпрос. Тук нито има карти за работа, нито някакъв ГА. Ако си мислила защо не ти се обажда - нещо не се е развило така, както очаква, оттеглил се е, усамотил се е. Може и да се обади, но ще мине някакво време.
Основата на мълчанието е, че очакванията за нещо не отговарят на резултата.
Подходил е несериозно, без особен ангажимент, но пак мисля, че картите не говорят за работа.
Много слаби карти за начинание на каквото и да било.

Менарини, аз също се уча. Simple Smile И то съм в много начален стадий, така че нямам абсолютно никакви претенции на този етап да
са ми обективни тълкуванията.
На 6 позиция при мен за КК е не точно близкото бъдеще, а един вид сборен извод от ситуацията. Тук имаме 2 чаши. Тоест човека вече си е насочил интереса другаде. Крал Чаши при мен е излизал при раздяла, защото Казанова си тъче упорито на два стана, та даже и на три. А на 7 позиция имаме и Глупака на всичкото отгоре. Позиция 5, освен че говори за свръх емоционалност и за илюзорните, нереалистични надежди на жената (аз си мисля, че тя си е имала надежда връзката да прерастне в нещо повече - и още как!), всъщност ми говори и за насочване на интереса на мъжът към друг субект. 10 чаши + Страшния съд - ми индикира  факта, че жената може би скоро време ще разбере. А липсата на дворцови карти, която да показва конкретна нова жена, всъщност тук тълкувам, че мъжът отново ще е несериозен и ще търси само сексуално удоволствие от новата си "жертва" или ситуацията е още просто на ниво флирт. За мен Асото Жезли на 4 позиция си е баш в ролята на жезъл, и по направление питащата жена, и по направление 2 чаши. Асо Жезъл + 2 чаши, какво друго да е освен нова сексуална тръпка?

П.С. И пак казвам, изобщо нямам претенции за правилно тълкуване. Такава отговорност не мога да поема! И аз се радвам, ако съм разтълкувала дадена ситуация правилно, но имам още бая пасти и пастички да ям! Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 01:09 от BelaDeLSiera

# 154
Bela,когато имаш време,би ли написала как са твоите позиции на КК,как ги четеш.Много сте добри и много хващате нещата,момичета,искрено ви се радвам!Аз почти до никъде не съм я докарала,а всеки ден хвърлям,чета,мисля...Иначе интуицията и при мен не върши работа,що се касае картите.Понякога картинката/сборът картинки ми говори едно,но в действителност всеки път се убеждавам,че картите си имат значение,което си е описано и то си е вярното.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 07:52 от Анонимен

# 155
Според мен няма трети човек, поне за момента. Тези двамата реално не са имали връзка, тя е само в главата и надеждите на жената.
Не е необходима дворцова карта, в първия КК също, а там са гарантирано трима и мъжът е правил избор. Във втория условията са били предварително сложени на масата.Лошото е, че жената дълго ще преосмисля случилото се.

Херцен, радвам се, че с a.nik сме на едно мнение, питала си едно, Таро е отговорило нещо, което за теб е важно.

# 156
Бела и менарини,
много ви се възхищавам, ама може ли малко ръководство ние как да се научим 🙏🙏🙏

и аз с въорос, не е ‘ кога ще ми се обади’ 😛

‘какво се е хвърлил да работи’ задната ми мисъл беше, ще бъде ли успешно

'каква е работата, в която си инвестирал?'

Herzen така зададените въпроси, завоалирани и неточни, ме карат съвсем естествено и логично, да си помисля, че искаш много да попиташ, " Кое е това нещо, занимание, работа, начинание и т.н., което кара човека отсреща да бъде зает с него и да няма време и желание да ми обърне достатъчно внимание?"
9 чаши 8 чаши 4 меча - първо, отношенията са влошени, защо и как, не знам, но по 8 чаши съдя за това, второ, комбинацията ти започва с измамната 9 чаши, за нея съм чела едно много точно обяснение от един много добър Таровед, цитирам точно : " Пих, пих и не се напих" , отделно показва, че нещо ти се изплъзва и нещо не ти се случва. Заедно 9 чаши + 8 чаши показват, разочарование, живеене ден за ден, очакване нещо да се случи и потъване в една криза. Следват 4 меча, заради това, че са на трета, последна позиция, мисля, че те само потвърждават първите две карти, а именно, едно лошо развитие на отношенията.
Имаш две стихии в комбинацията, вода и въздух, но преобладава водата, а тя има способност да заема различни форми, обикновенно на съда, в който е, менлива е, непостоянна, изплъзва се и си намира път там, където най- малко очакваме, но основното е, че не можем да я " задържим в ръцете си", тук няма нито логика нито чувства.
Това е, защото пишеш, че знаеш какво питаш и искаш да разбереш. За мен лично, няма как Таро да отговори, един човек с шиене ли се занимава, със строителство ли, със земеделие ли или пък е станал играч на стоковата борса, по скоро може да покаже, че някой е зает с неговите си ангажименти и няма време и желание за нас.
Поздрави!

# 157
благодаря ти Simple Smile
много добър анализ, май наистина питах със шиене или  земеделие се е захванал Simple Smile

миже ли да кажете откъде четете за позициите. на картите и как се тълкуват (позициите)

# 158
Здравейте, момичета.

Чета ви от скоро с интерес. Интересувам се от астрология и я изучавам от повече от 5 години. Никога не съм се вълнувала от карти Таро. До август тази година. Историята е дълга, но така се случи, че картите преобърнаха възприятията ми за доста неща. Спомням си, че когато си тръгвах от срещата с тариста изпитвах такава лекота. Моят казус не беше свързан, че съм получила отговор на конретен въпрос и това ме е успокоило, а че съвсем случайно се изясни защо в определени ситуации винаги действам по конретен начин.

В последните месеци имам голяма мъка на сърцето и търся всякакви начини да получа отговор на въпроса си. Ще съм ви много благодарна, ако ми съдействате по следния въпрос: Ще бъдем ли наистина заедно с Б.? И ако да, това ще се случи ли до 3 месеца?

Ако някой се заеме с моя въпрос и са необходими уточнения за ситуацията - ще ги дам на драго сърце!

Прекрасен ден, усмихвайте се повече!

При кого ходихте?

При Калоян Анев в гр. София.

Момичета, дали ще можете да погледнете и моят въпрос:
Ще бъдем ли наистина заедно с Б.? И ако да, това ще се случи ли до 3 месеца?

# 159
Според мен няма трети човек, поне за момента. Тези двамата реално не са имали връзка, тя е само в главата и надеждите на жената.
Не е необходима дворцова карта, в първия КК също, а там са гарантирано трима и мъжът е правил избор. Във втория условията са били предварително сложени на масата.Лошото е, че жената дълго ще преосмисля случилото се.

Херцен, радвам се, че с a.nik сме на едно мнение, питала си едно, Таро е отговорило нещо, което за теб е важно.

Менарини, обаче тогава за мен изниква въпроса - защо на 6 позиция имаме точно 2 чаши (малките Влюбени)? Защо не беше примерно, 4 меча, 9 жезли, 6 меча и т.н.?  И при условие, че картите са били сложени на масата - тоест мъжът не е лъгал и манипулирал, че има чувства, защо на 9 позиция имаме 5п + Крал чаши? Защо не беше Кралица Чаши - примерно? И Глупака на 7 позиция какво точно иска да каже в случая? На 10 позиция имаме Смъртта +10 чаши + Ст.Съд, как го тълкуваш ти?
А относно първия КК - там нещата са като по учебник. Направила си брилянтен анализ. И там пак нямаме дворцови карти, защото мъжът изобщо няма никакви сериозни чувства към питащата. Simple Smile

И тъй  като за мен в чисто битиен план, мъжете са рационални същества и обикновено, когато правят нещо, то винаги (за разлика от жените) си имат своята прагматична и рационална причина, няма как да си обясня кой мъж с бушуващ тестостерон, ще се откаже току-така от едни рамкирани сексуални отношения, в които може да "влиза" и "излиза" когато си поиска, без да е подсигурил нов субект на хоризонта (или пък да е хлътнал по друга)?

Мария, направи ти списък на твоите позици и аз ще ти кажа къде е разликата в моите (макар, че аз не съм точния човек за КК, защото много често изобщо не се съобразявам с позициите, а гледам цялостната картина).
Иначе Менарини е много права - в Таро място за интуиция няма - има желязна логика и много труд и усилия. Гледам ги по ютюб, как буквално правят преразказ по картинки, което едно дете на 5 години може да направи по-добре и взимат огромни суми, за "глупостите", които бълват!

# 160
Как да няма дворцова карта в първия КК - Има отново Крал чаши .
Виж 1 и 2 - Маг и 8 жезли ,минават му някакви искри и желания през главата и също толкова бързо изгарят,неустойчив в мнението и желанията си. Там имаш и Влюбени,и 3 меча ,именно те се припокриват взаимно,според мен не са 2 чаши.Император,Сила - просто картите са изключително точни.
5 пентакли + Крал чаши е това,че мъжът не вижда повече смисъл да участва в това. Този крал днес е един,утре друг .
Малко ми е трудно така ,като няма допълнителни карти по позициите,но Глупака за мен е липсата на желание за обвързване у мъжа. Жената я няма въобще в картите.
Писах ,че 10 чаши ме затрудняват ,но смятам,че жената не иска да приеме отказа ,промяната е факт,който тя отказва да приеме. Сериозна карта като Страшния съд не се появява случайно и смятам,че това ще даде отзвук в нейните нагласи още години напред. Тази връзка въобще не я е имало .Едни ниски чаши и въздишки и дотам.
Но аз продължавам да смятам,че за мен трети човек тук няма. Този мъж е искал само секс,без обвързване. Напразните надежди на жената се виждат ясно в 2 чаши.
Но пък е интересно да обсъждаме,благодаря Wink

Защо,виж колко хора в темата кълват на ютюб,разклади и интуиция Simple Smile  По-лесно е,отколкото да мислиш и опитваш да анализираш ...

# 161
благодаря ти Simple Smile
много добър анализ, май наистина питах със шиене или  земеделие се е захванал Simple Smile

миже ли да кажете откъде четете за позициите. на картите и как се тълкуват (позициите)

Писала си по - горе, че се чувате и си говорите, ами направо го питай за работата му, така ще научиш много повече, отколото Таро може да ти покаже.
Комбинацията ти общо взето, нищо не казва, според мен е заради неправилно зададения въпрос. Конкретни и ясни въпроси, конкретни и ясни отговори.

# 162
Как да няма дворцова карта в първия КК - Има отново Крал чаши .
Виж 1 и 2 - Маг и 8 жезли ,минават му някакви искри и желания през главата и също толкова бързо изгарят,неустойчив в мнението и желанията си. Там имаш и Влюбени,и 3 меча ,именно те се припокриват взаимно,според мен не са 2 чаши.Император,Сила - просто картите са изключително точни.
5 пентакли + Крал чаши е това,че мъжът не вижда повече смисъл да участва в това. Този крал днес е един,утре друг .
Малко ми е трудно така ,като няма допълнителни карти по позициите,но Глупака за мен е липсата на желание за обвързване у мъжа. Жената я няма въобще в картите.
Писах ,че 10 чаши ме затрудняват ,но смятам,че жената не иска да приеме отказа ,промяната е факт,който тя отказва да приеме. Сериозна карта като Страшния съд не се появява случайно и смятам,че това ще даде отзвук в нейните нагласи още години напред. Тази връзка въобще не я е имало .Едни ниски чаши и въздишки и дотам.
Но аз продължавам да смятам,че за мен трети човек тук няма. Този мъж е искал само секс,без обвързване. Напразните надежди на жената се виждат ясно в 2 чаши.
Но пък е интересно да обсъждаме,благодаря Wink

Защо,виж колко хора в темата кълват на ютюб,разклади и интуиция Simple Smile  По-лесно е,отколкото да мислиш и опитваш да анализираш ...

Да, да в ютюб, са "дъ балм дот ком". 😂
И аз благодаря за полезната дискусия! ❤

И за да не се приеме мнението ми за спам: Имах предвид женски дворцови карти (и при двата КК ги няма и ти много точно описа, че жената изобщо липсва в картинката) Simple Smile

# 163
хайде помогнете на аматьорите Praynig
къде четете за позициите на картите

# 164
Bela ето по този КК редя.,но не слагам карта 0,сигнификатор.
1.Сегашната ситуация и какво мисли той(мъжът) за нея.
2.Какъв е проблемът.
3.Той,спрямо ситуацията,на осъзнато ниво.
4.Той,спрямо ситуацията,на подсъзнателно ниво.
5.Минали събития,които окозват влияние по въпроса.
6.Какво предстои,свързано със ситуацията.
7.Страховете и притесненията(на мъжа в случая).
8.Външни влияния.
9.Надеждите ( на мъжа в случая)във връзка със ситуацията.
10.Отговор на въпроса.
Понякога просто сменям въпросите да се отнасят за отношението по тях на самия питащ,но този път реших да отговарят за третия човек.Може и да не е правилно така,знам ли.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт