КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте,за отношения между мъж и жена изтеглих

Дяволът-2 чаши-6 пентакли

може ли да се очаква някакво развитие по 6 пентакли или Дяволът ще блокира енергията и нищо няма да излезе,сега нещата са във застой така или иначе и двамата са обвързани,може би Дяволът е именно за това,но дали според вас ще има развитие

# 136

може ли да се очаква някакво развитие по 6 пентакли или Дяволът ще блокира енергията и нищо няма да излезе,сега нещата са във застой така или иначе и двамата са обвързани,може би Дяволът е именно за това,но дали според вас ще има развитие

По тези карти не виждам развитие. Тук 6 пентакли не я виждам като карта за развитие, а в цялата комбинация ми говори за една токсичност във взаимоотношенията им. Много силно обсебване и не само в сексуален аспект. По 6 пентакли, смятам че отношения са им на приливи и отливи в емоционален план - на ниво психика. А реални действия няма. Аз лично не виждам нито да се разделят, нито пък да изградят заедно бъдеще на този етап.
П.С. Интересно ми е дали мъжът разполага със сериозни финансови средства?

# 137
Здравейте и от мен!
Отдавна не бях хващала Тарото. Но тъй като приятелка ме помоли да и направя КК след раздяла с приятеля и, въпросът и беше: Как ще се развият отношенията им до края на месеца?

1) Магът
2)8 жезли
3)Императора
4)Смъртта
5)Любовниците
6) 4 жезли
7)3 мечове
8.)Крал чаши
9)Звездата
10)Отшелникът

Ще се радвам ако се включи някой, ще върна обратна връзка, след зададения срок.

Весели и светли празници! 😇💫

# 138
Мъжът е обвързан,нали? За КК става дума.
Въобще няма да се развият.И по-добре за приятелката.
 Този човек така или иначе не желае обвързване ,и без това отношенията им са били на приливи и отливи и аз не смятам,че жената въобще има думата тук. Той е изключителен манипулатор ,както припламва,така бързо и угасва .

Няма развитие на тази връзка,този човек за мен е обвързан и дори в някакъв момент да е искал нещо с приятелката ,в крайна сметка е избрал семейството.Може да поддържат някакъв контакт,но с 3 меча и Отшелник на 10 ,нещата са на приключване.
Той е сложил края ,жената в тези карти я няма въобще .

Мъжът не е пич , нека не съжалява.Абсолютен лъжец.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 19:54 от menarini

# 139
Да 😇🤗
Мъжът е обвързан,нали? За КК става дума.

# 140
  • Пловдив
BelaDeL_Siera, благодаря много, много точно си описала ситуацията, и да, мъжът наистина разполага със средства, а мислиш ли, че обсебването и сексуалната зависимост е двустранна или само от едната страна, тази на жената, те обаче не са двойка, обвързани са с други хора, аз не съм се изразила добре

# 141
Menarini благодаря ти!!! Много точно го описа, ще и предам! Весело посрещане на празниците!

# 142
BelaDeL_Siera, благодаря много, много точно си описала ситуацията, и да, мъжът наистина разполага със средства, а мислиш ли, че обсебването и сексуалната зависимост е двустранна или само от едната страна, тази на жената, те обаче не са двойка, обвързани са с други хора, аз не съм се изразила добре

Да, да, разбрах, че са обвързани с други хора - много точно сте се изразила. Класическото тълкувание на Дяволът на първа позиция е, че питащия (в случая предполагам жената) е обсебеният. В този случай, обаче (без да претендирам, че съм права) някак си ми се струва, че е двустранно. Тук цялата конструкцията ми прилича на един затворен цикъл, от който няма излизане. Но при жената има и скрит мотив (може да не си признава) - финансовото състояние на мъжа, което всъщност, я прави в известна степен по-обсебената. Не случайно попитах за неговият финансов статут. На този етап статуквото ще остане същото - това ми е мнението по картите.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 21:37 от BelaDeLSiera

# 143
Моля за помощ и за моя келтски кръст.Знам,че отнема доста енергия и време,ще ви бъда благодарна BlushРазвитие на отношенията между мъж и жена до края на този месец.Жената пита.Отношенията са приключени на този етап.
1.Крал Меч
2.Светът
3.Дявола
4.Асо жезли
5.Асо Чаши
6.2Ч
7.Глупакът
8.Силата
9.5П (Крал Чаши допълн.)
10.Смъртта (10Ч и Страшен Съд допълнителни).

# 144

Подозирам,че жената пита ,затова единственият ми коментар е,че много,много,много се заблуждава по отношение на този мъж. Очаква нещо,което въожще няма да получи.

А по вторият КК  - за мен категорично са приключили . И това е било изяснено .И тук жената я няма ,но с 5 пентакли ,Страшен съд ,Сила ...Крал меч и Светът - смятам ,че не .Даже бих казала,че връзката е повече в главата ан жената,отколкото реална .Даже си мисля,че мъжът още в началото е поставил граници и яснота за отношенията.

Не схващам 10 чаши на 11-та ,сякаш жената се опитва да задържи нещата,но само във фантазиите.

Давайте малко повече инфо ,ако не с въпроса,то поне като прочетете коментарите - много е тегаво така...Със сигурност се знаят подробности ,особено с КК стават доста карти и  е обезкуражаващо просто да се получи информация ,а историята ,която се знае,да остава деликатно скрита .
Иначе хубаво си направила,че си изтеглила на 11 и 12 позиция карти, само със Смъртта щях примерно да се чудя каква промяна ще настъпи.

На първият КК картите са брутално категорични.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 22:09 от menarini

# 145
Моля за помощ и за моя келтски кръст.Знам,че отнема доста енергия и време,ще ви бъда благодарна BlushРазвитие на отношенията между мъж и жена до края на този месец.Жената пита.Отношенията са приключени на този етап.
1.Крал Меч
2.Светът
3.Дявола
4.Асо жезли
5.Асо Чаши
6.2Ч
7.Глупакът
8.Силата
9.5П (Крал Чаши допълн.)
10.Смъртта (10Ч и Страшен Съд допълнителни).

От колко време им е връзката, защото аз по тези карти виждам само сексуален интерес от страна на мъжа? А жената емоционално го е "задушила" и обсебила. Мисля, че поводът за раздялате е скандал, но реалната причина е друга жена на хоризонта. Жената принципно има много нереалистична представа за тяхните взаимоотношения. Положително развитие не виждам по картите, мъжът си е класически типаж "Казанова". Предполагам, че той вече дори и сексуален интерес към нея не изпитва, камо ли емоционален и жената е поставена в ситуация на тотално безсилие. Виждам много страдание от страна на жената, което тепърва ще се задълбочава и много излъгани надежди.
Ако за момента не е разбрала за другата жена, то в най-скоро време ще разбере.

П.С. Сега видях, че с Менарини едновременно сме писали и мненията ни почти се припокриват! Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 22:25 от BelaDeLSiera

# 146
Бела и менарини,
много ви се възхищавам, ама може ли малко ръководство ние как да се научим 🙏🙏🙏

и аз с въорос, не е ‘ кога ще ми се обади’ 😛

‘какво се е хвърлил да работи’ задната ми мисъл беше, ще бъде ли успешно

# 147
Толкова си точна,menarini!Нещата,краят,е бил категорично изяснен,да.И още от началото са имали ясни граници нещата,да,поставени от страна на мъжа.Тя беше съгласна и така,естествено след настъпване на края си поплака и се надяваше,че ще продължат.Може би и още се надява,както четеш по картите,не искам да й ровя в раните,но предполагам,че е така.Направих КК за упражнение,знаете,че се уча.Учудиха и ме объркаха позиции 3,4,5,6(дявол,две чаши,асо чаши и асо жезли)-викам си,брей,да нямат среща скоро?А по 7,8,9,10-нищо подобно.Много ми помагате момичета,благодаря!
BelaDelSieraда,точно така,връзката винаги е била само сексуална,в продължение на години,но винаги с ясни граници.За друга жена не знаем,но е много вероятно,ама много.
Какво означават при вас позициите 3,4,5 и 6?При мен са 3.осъзнати мисли на човека,за когото питаме;4.подсъзнателни мисли на човека,за когото питаме;5.миналото,което още му влияе в тези отношения;6.близки събития

Подозирам,че жената пита ,затова единственият ми коментар е,че много,много,много се заблуждава по отношение на този мъж. Очаква нещо,което въожще няма да получи.

А по вторият КК  - за мен категорично са приключили . И това е било изяснено .И тук жената я няма ,но с 5 пентакли ,Страшен съд ,Сила ...Крал меч и Светът - смятам ,че не .Даже бих казала,че връзката е повече в главата ан жената,отколкото реална .Даже си мисля,че мъжът още в началото е поставил граници и яснота за отношенията.

Не схващам 10 чаши на 11-та ,сякаш жената се опитва да задържи нещата,но само във фантазиите.

Давайте малко повече инфо ,ако не с въпроса,то поне като прочетете коментарите - много е тегаво така...Със сигурност се знаят подробности ,особено с КК стават доста карти и  е обезкуражаващо просто да се получи информация ,а историята ,която се знае,да остава деликатно скрита .
Иначе хубаво си направила,че си изтеглила на 11 и 12 позиция карти, само със Смъртта щях примерно да се чудя каква промяна ще настъпи.

На първият КК картите са брутално категорични.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:00 от Анонимен

# 148
Херцен, дай пак въпроса... Какво точно пита с тея карти?

# 149
Menarini Описа мъжа едно към едно, за моят КК. Жената се е надявала той, да се промени. Чист флиртаджия, не може да е само 1. Това явно е част от характера му за съжаление... Точно така са им били отношенията на приливи и отливи. За сега бил обвързан, ама както го описа до кога не се знае..

Изключително много ти благодаря! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт