КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ще има среща 🍀

# 586
Много ви благодаря и аз така мислех но исках да чуя и други мнения. Дано наистина има среща че много неща има да се изясняват с този човек

# 587
Много, много моля за коментар на тези карти: Асо чаши, 2 чаши, 4 жезли! Много объркани отношения с мъж...
Предварително благодаря за времето, енергията и информацията!:hibiscus:
Много ниски карти, в които няма действие. 2-те чаши на втора показват повече теб и твоите мечти и желания за отношения с този мъж. С 4 жезли на трета, може и да има комуникация някаква, по скоро виртуална.

# 588
.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 20:14 от Анонимен

# 589
Тези карти не показват дълбока връзка и любов. Не показват връзка въобще. Показват двама души, на които им е приятно заедно и едно приятно изкарано време заедно. Тези карти биха показали и общуването между приятели или дори роднини. Няма нищо любовно в тях.

Все пак, как е зададен въпроса?

# 590
Здравейте, ако имате възможност,
много Ви моля да погледнете в картите си.
Страхувам се за семейството си - за съпруга си и децата си ....   
От както останах без работа от 2 месеца се въртя в омагьосан кръг ...
Страх ме е че е трудно да си намеря работа, че няма да се справя когато започна работа и ще ме изгонят .... Страх ме е че нещо ще преобърне живота
на всички, заради мен ....
Как ще изляза от това състояние?
Имат ли основания страховете ми? Казвам се Цонка

# 591
Здравейте, искам да си направя таро консултация (пратено), може ли да ми препаръчате накой добър?

# 592
Здравейте, и аз искам да направя консултация,ако може да ми препоръчате,ще съм ви много благодарна.Спешно е.

# 593
Здравейте! Може ли мнение за картите - Светът, Асо чаши на въпрос дали ще се сдобрим със съпруга ми?
А на въпрос: приключиха отношенията ни се падна: Двойка Чаши, Паж Жезли и Асо Жезли.
Благодаря!

# 594
Не са приключили.
Ще имате възможност и комуникация.
Все още има силни емоции, дори сълзи
🍀
Чувства също💟

# 595
И аз да попитам за мнение отново питах дали са приключили отношенията и ми излезе тройка мечове, страшния съд и колесницата според мен отговора е не, но при наличие на трети лица вие какво мислите? 🙏

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 16:56 от Анонимен_78

# 596
Не е задължително да има трети лица.

# 597
Ще се чуем ли скоро - 3 Чаши, Светът, Рицар Чаши, 2 Жезли - това според вас проекция ли е? Ако не какво мислите - среща сред хора може би?

# 598
Не е задължително да има трети лица.
Понеже става въпрос за ясен любовен триъглник даже четириъгълник за това го мисля така

# 599
А Вие , какво мислите?
Напишете си мнението по картите и някой, ако прецени може за отговори🤷‍♀️

Форумът е за изучаване на Таро, а не за "гледанки"

Общи условия

Активация на акаунт