КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добре тогава,  но от къде мога да се науча да тълкувам картите правилно ?

# 631
Там е работата,че има страшно много информация,но голяма част от нея е повече в сферата на фантасмагориите .Особено любими са ми руските клипчета в ютюб.
За ГА на мен ми харесва книгата на Кристин Димитрова "Магията на картите Таро " .За начинаещи е супер. Но само за ГА .
Хайо Банцхаф също с условности ,ако успеете да я намерите.
Илияна Смилянова има сайт,малко постно,но за начало бива.
И....Аз тук вече съм пристрастна
http://monatarot.eu   - мисля,че ще си спестите доста лутане.

Ограничете се с прости и максимално точни въпроси и 3 карти.И записвайте комбинациите,защо еди коя си карта е тук и как взаимодейства с другите.И не бързайте,всичко с времето си!

Поздрав!

# 632
За първи път тегля карти по този начин,без да назовавам името на питащия и без да разкажа на Таро за ситуацията.Но предполагам Таро знае за кого питам 😉
Приключили ли са отношенията ви?
Рицар Пентакли+Паж Меч+3 Чаши
Заедно с тях излетяха 4 Пентакли

Ще възобновите ли отношенията?
Смъртта+10Чаши+Звездата
Има ли друга жена в живота му?
4Чаши+Глупакът+6Пентакли

Съвет на картите за теб,относно тази ситуация:
Кралица Меч+8Меча+Паж Жезли

Това е от мен.Дано съм била полезна.
Здравейте! Дали някоя от вас би ми изтеглила карти за въпроси свързани с отношения?
Приключихме ли отношенията си с него или ще се възобновят?
Има ли друга в живота му?
Какъв съвет ми дават картите по отношение на ситуацията?
Благодаря ви!

Много благодаря!

# 633
Здравейте, може ли мнение за тези карти? Какво да очаквам като действие от Х в близкия месец? Паж жезли - Звездата - Асо чаши.
Благодаря. 😇

# 634
Здравейте момичета:) Виждате ли операция по тези карти? 4 меча, 5 чаши и Отшелник. Обръщам се към тези,които разбират от Таро и здраве,а знам че тук има такива:) Въпроса е доста личен,не бях хващала от доста време картите, но и този път не ме излъгаха,за мен са доста неприятни карти за здраве особено така комбинирани. Изпадна и Дявола.Като задавах въпроса съвсем не бяха на зле нещата и много ме учудиха тези карти, но в последствие положението се влоши. Тези,които успяват да гледат за здраве виждат ли операция или по скоро показват как ще се изолира човека, тоест аз след случката .Благодаря

# 635
Здравейте,
На въпрос ще получа ли новини този месец се падна - асо чаши, паж жезли и умереност. Какво мислите? Изглежда ми като сигурни новини, но със забавяне?

# 636
#ralica 101 благодаря за отделеното време и тълкуването на картите.Не мога да ви напиша съобщение,тъй като сте забранили на лични.

# 637
Здравейте момичета:) Виждате ли операция по тези карти? 4 меча, 5 чаши и Отшелник. Обръщам се към тези,които разбират от Таро и здраве,а знам че тук има такива:) Въпроса е доста личен,не бях хващала от доста време картите, но и този път не ме излъгаха,за мен са доста неприятни карти за здраве особено така комбинирани. Изпадна и Дявола.Като задавах въпроса съвсем не бяха на зле нещата и много ме учудиха тези карти, но в последствие положението се влоши. Тези,които успяват да гледат за здраве виждат ли операция или по скоро показват как ще се изолира човека, тоест аз след случката .Благодаря

Операция не мога да кажа дали ще има, няма карта за операция, нокомбинацията показва, че  лечението и оздравяването ще отнеме доста време.

# 638
Благодаря а.nik. Това са ми опасенията,че ще е много дълго време. И за да не подведа някого,който тълкува картите и си прави труда,все пак да кажа,че става дума за бременност и много предхождащи я проблеми.

# 639
Благодаря а.nik. Това са ми опасенията,че ще е много дълго време. И за да не подведа някого,който тълкува картите и си прави труда,все пак да кажа,че става дума за бременност и много предхождащи я проблеми.

Пожелавам по- лека бременност! Всичко ще е наред!

# 640
#ralica 101 благодаря за отделеното време и тълкуването на картите.Не мога да ви напиша съобщение,тъй като сте забранили на лични.
Освободих личните, можеш да ми пишеш.

# 641
Здравейте момичета:) Виждате ли операция по тези карти? 4 меча, 5 чаши и Отшелник. Обръщам се към тези,които разбират от Таро и здраве,а знам че тук има такива:)
4 мечове понякога означават принудителна почивка, нуждата да се "пази леглото". 5 чаши може да говори за съпътстващи/последващи минорни емоции и страдание, изпадане в емоционална дупка и фокусиране върху загубеното, но не и върху наличното все още. Отшелник е карта на вглъбяването, но и на приключването на цикъл, временно отегляне от социума. Ако предишните 2 са малки аркани, тази е голям и се развива по-продължително във времето, а след нея в хронологията на таро идва и Колелото на съдбата, което може да даде нова посока.

Но енергията се променя и картите също. Аз ги приемам по-скоро като моментна снимка на някои наши мисли и емоции в настоящия момент. Не се хващай за всичко, което излиза. Често съм виждала за себе си Кулата, без да следва нищо от символизирането й. Успех!

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:35 от Like_Smoke

# 642
Благодаря Like_Smoke и на останалите момичета,които писаха тук и на лични,много съм благодарна, че се включихте,особено когато е за такава тема,където не всеки се наема да пише.Предполагам че до седмица ще мога да напиша все пак някаква обратна връзка по картите.Още веднъж много благодаря!

# 643
Благодаря Like_Smoke и на останалите момичета,които писаха тук и на лични,много съм благодарна, че се включихте,особено когато е за такава тема,където не всеки се наема да пише.Предполагам че до седмица ще мога да напиша все пак някаква обратна връзка по картите.Още веднъж много благодаря!
Успех ти пожелавам Simple Smile Почивай си повече и не се впускай в омагьосан кръг от постоянно хвърляне на карти и тълкуването им. Аз като съм по-емоционална по дадена тема, също избягвам и изчаквам малко да се уталожат вълненията.

# 644
Здравейте, може ли мнение за тези карти? Какво да очаквам като действие от Х в близкия месец? Паж жезли - Звездата - Асо чаши.
Благодаря. 😇

Повторете гледането. Тези карти изглеждат малко проективни.

Общи условия

Активация на акаунт