🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 560
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 065
  • До морето
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.

# 1 066
  • Sofia
Ще е интересно дуел между Ваня и Теди - повелителката на светлината срещу феята на птичките и тревичките, и на двете звездите им говорят.

# 1 067
  • Бургас
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.
Носът й ми прилича на пипан...

# 1 068
Промото за понеделник:
https://fermata.btv.bg/videos/v-sledvashtija-epizod-na-fermata-e … stopanstvoto.html
Скрит текст:
Изглежда, че бележката е за Теодора

# 1 069
Няма интервенции по лицето Цветелина. Такова си е изражението ѝ. Неприятни гримаси прави и има кофти мимики.
О, промото!... Жалко! И Киро със сентенции ще ми излиза... Що?! Щото ПАК е от тяхната група издънката.

# 1 070
  • До морето
Теодора я харесвах в началото, чисто визуално. За мен тя е хубавицата тази година. Тялото й също е страхотно, онзи ден на битката за дуела беше като излята до двете 20-годишни бичмета. Та понеже я харесвах визуално, в началото й прощавах някои неща. Но никога не ми е изглеждала умна. Не вярвам да се справи на въпросите.

# 1 071
  • В тъмната гора.
Ваня, според мен, не е чак такава машина  на арената - просто и се падат куци опоненти.
Според мен Теодората ще я отвее, за жалост, ако се стигне до там. Да не говорим за Марта. .
Но мноого се кефя, че Цецка си замина. Лагера трябва да се разреди, че не ги търпя тия лешояди, настръхнали срещу по- зрелите,щот на по-зрелите не им харесват игри от рода на,, развален телефон ". Киро ли...и той е същия недорасляк, ама със самочувствие на интелектУалец, разбираш ли...

Друг път Теодора ще я отвее. Скоро и Теодора ще си ходи.

Пламен и той..точно Теодора..пфуууу...излагация. И онази пак почна да циври.

# 1 072
За Цвети не знам, но майка ѝ приличаше на пластмасова кукла. Не знам дали изобщо е в състояние да прави някакви мимики.
Ще е интересно дуел между Ваня и Теди - повелителката на светлината срещу феята на птичките и тревичките, и на двете звездите им говорят.
Според мен Ваня може да бие Теодора. Даже Деси ако се беше размърдала малко повече и можеше да я бие. Едно е да подвикваш отстрани, друго е да си в играта. И днес повече пречеше, отколкото помагаше.

# 1 073
Искам Ваня да е фермер и да нагласи Любо за ратай. Време му е за поправителен изпит на арената. Но ако тръгне да си връща на Ивайло, няма толкова да ми хареса и ще е същия дол дренки като опонентите й.

# 1 074
Носът й ми прилича на пипан...
Според мен има скули със сигурност, малко устни и може би челюст, че е много модерна последно време.
Но сега като наля килограми, направи овал и стана като медената питка.

# 1 075
  • София
Заминаха шансовете на Пламен за победа, много тъпо изпълнение, но да видим в понеделник повече.

Твърдо съм за победител от Великолепната четворка 😀

# 1 076
Хах, как си представят да каже Пламен какво пише в бележката?! 😂

# 1 077
  • Варна
Ваня, според мен, не е чак такава машина  на арената - просто и се падат куци опоненти.
Според мен Теодората ще я отвее, за жалост, ако се стигне до там. Да не говорим за Марта. .
Но мноого се кефя, че Цецка си замина. Лагера трябва да се разреди, че не ги търпя тия лешояди, настръхнали срещу по- зрелите,щот на по-зрелите не им харесват игри от рода на,, развален телефон ". Киро ли...и той е същия недорасляк, ама със самочувствие на интелектУалец, разбираш ли...

Е да де,ама Ралица би Марта на първите битки за разпределение, така че, не се знае, знае ли се.

# 1 078
Браво на Ванчето! Нито я харесвам, нито не я харесвам. Много ми е странна, пред дилема съм, но се представи отлично днес. Не мисля, че е, защото Цветка беше трагедия. Ванчето си е подготвена добре. А ЦветИтУ даже повече не ща я коментирам...

А пък промото е... нямам думи! Не знам още колко пъти ще си сменя мнението за участниците до края, но Пламката след понеделник може много директно да го натиря до приятелите му, демек на края на класацията.

И аз вече съм твърдо за победител от четворката, просто, защото другите са отвратителни. А Любо пак го играе обиден и предаден, много се излага и лицемерничи.

# 1 079
В единична игра или кратък дуел има шанс да загуби Мартина. Но при маратон от седем игри не са големи шансовете и за загуба според мен.

Общи условия

Активация на акаунт