🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 568
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Другата България
Изгледах на запис.
Посмях се доволно.
После ми стана мъчно.
После ви изчетох, и пак се посмях.
Всичко сте казали. Аз не съм изненадана, очаквах разгром, така и гласувах. Обаче не очаквах такъв сеир, и такава мъка. Затова ми стана жал накрая. Най-вече и заради това, което направи агитката на Цвети. Брутално я изоставиха, една Лора се дереше с едно и също ей така, от кумова срама, накрая се изсмя подигравателно. Мама Куин гледаше като п@срана, накрая от куртоазия пусна сълза. Евала на Гошо и Живка, Гошо има сърце, макар че е пръдльо. А Любо едва ли не се радваше, че поредна жена си тръгва. Но най-вече браво на Ваня, защото е интелигентен играч и играе с мисъл, което винаги е било печеливша стратегия.

# 1 081
Поне резултата от дуела и гарантира място в историята на Фермата на Цвети.

# 1 082
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.
Не съм от групата на тези, които разбират, тъй че давам мнение на страничен наблюдател.
Други млади жени, които изглеждат по този начин, имат. Без съмнение. Предполагам, под "намеси" нямаш предвид само пластична хирургия.
Наблюденията ми не са от България.

Гледам, Азалия е сигурна, че няма - може би знае по-добре за конкретния случай.

# 1 083
Любо ми е толкова нагъл, че честно казано вече се съмнявам дали изобщо Пламен му е такъв приятел, или просто това невероятно мъжко приятелство не бе създадено на базата на това, че Пламен на пръв поглед (а май и в реалност) изглежда физически най-силен и опасен опонент, та ЛюПчу се сприятели с него, за да се увери, че Пламен няма да го издърпа на дуел.

# 1 084
Няма интервенции по лицето Цветелина. Такова си е изражението ѝ. Неприятни гримаси прави и има кофти мимики.
О, промото!... Жалко! И Киро със сентенции ще ми излиза... Що?! Щото ПАК е от тяхната група издънката.
Точно. Сетил се Киро, че не се тъпче падналия. И защо чак сега? И точно сега? Ааааа, този " падналия " е от групата на Шарооооо.

# 1 085
Гледам, Азалия е сигурна, че няма - може би знае по-добре.
Никой не може да е 100% сигурен, освен самата тя, но наистина няма нищо по лицето, което да изглежда пипано. Ако пък някой все пак нещо е правил, то си е оставил ръцете... Но на 90+% съм сигурна, че няма пипано. Вижте ѝ снимките от 17 годишна в онзи сайт за модели, и там веждите са ѝ на средата на челото, просто така си изглежда момичето. Тя визуално не прилича на майка си.

# 1 086
Кирил, подаващият ръка от промото, къде беше, като Живка беше атакувана от всички и беше "паднала"? Като Цоньо беше паднал, къде беше тоя нрав морален? Много дразнят вече тия двойни стандарти и наливане на акъл само ако някой от "нашите" страда, най-често Теодора.

Пламен, ако наистина се е замесил в тая история така, както изглежда, много ще му навреди това. Жалко.

# 1 087
  • София
Тя и майка ѝ не прилича на себе си от толкова корекции 😀

# 1 088
  • Другата България
Любо ми е толкова нагъл, че честно казано вече се съмнявам дали изобщо Пламен му е такъв приятел, или просто това невероятно мъжко приятелство не бе създадено на базата на това, че Пламен на пръв поглед (а май и в реалност) изглежда физически най-силен и опасен опонент, та ЛюПчу се сприятели с него, за да се увери, че Пламен няма да го издърпа на дуел.
Аз това мисля веднъж го писах. Същото мисля.
Поради същата причина и "пази" Джери - за да го употреби, когато му дойде времето.

# 1 089
Всички интриги, които отекват върху всички участници в този сезон, се въртят около Теодора...

# 1 090
По време на фермерството на Чавдар, когато Чавдар си позволи да отправи нападки към Ивайло, тогава Кирил казваше как не трябвало да обижда, защото Цоньо не искал да се обиждат един друг и трябвало да уважат негово желание. Цоньо, дето от тяхната групичка никой не го броеше за човек, но изведнъж като е изгодно, Кирил много се загрижи цоньовото желание да бъде уважено. Сега пак същата история. Огромен лицемер.

# 1 091
  • Пловдив
Радвам се за Ваня, но не съм се и съмнявала в нея. Може да изглежда странна, но според мен тя сама успява да си създава правилна нагласа към живота и затова ще върви напред.
Докато Цветка, освен че е физически слаба, не си вярва, не се раздава. Щом и агитката и се отказа от нея, което досега не се е случвало, няма какво да коментираме. Тя щом с толкова голяма агитка не успя да си повярва, че може, си представям, ако имаше само 4 човека зад гърба си.
Яд ме е на нея, че оплете Виктор в мрежата си, не че и той няма вина. Общо взето е куха лейка. Няма изобщо да ми липсва да я гледам как по цял ден пуши крак връз крак и върти муцунки.

# 1 092
  • Другата България
Едва я понасям аз.
Рядко неприятна, виновник за всички интриги и всякакви гадости.
За Сълзата говоря.

Ивайло "глухоняма" ли нарече Ралица? Confused

# 1 093
  • Варна
Да, Мери.

# 1 094
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 49 (06.11.2021)

Общи условия

Активация на акаунт