🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 537
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 200
Промото за утрешния епизод е топът на топа! Grinning
https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-njakoj-ukr … produkcijata.html

# 1 201
Е, кой изяде стафидите не се разбра, ама бележката е чинно снимана…дам… Не очаквах Пламен да се изложи с такава глупост, но ето че го направи. И тази година на финала ще се избира по-малкото зло.

# 1 202
  • Варна
За мен не се е изложил. Какво толкова ви разочарова?

# 1 203
За мен не се е изложил. Какво толкова ви разочарова?

Просто повочето сме в очакване и догадки акк ще ни го представи Продукцията. Grinning

# 1 204

На стоп кадър гледам, че са им изкарали чак телевизор да видят какво е станало. Пламен и Теодора на двата края на масата.. иначе Пламен и Виктор спокойно могат да сменят лагера вече..

# 1 205
  • Другата България
Какво видях аз от промото:
Разкол в кралството.
Куин Марта изпусна тотално контрола.
Паж №1 отново размахва ръце с онази физиономия, и го играе морален и официален съдник на присъстващите, естествено, сочейки друг за виновен.
Паж №2 гледа като н@ср@н, но съм сигурна, че ще чуем много от него утре.
Паж №3 пък се опитва да го играе нравоучително, обяснявайки как на паднал човек се подава ръка....риъли? Ама много риъли? А когато се гавреха с Цоньо, а когато се плюнчеха срещу Чавдар, а когато се обединиха срещу Живка, а когато същия "стожер" директно и ИНдиректно сипеше огън и жупел по Ваня - тогава? Тия хора не бяха паднали ли? , сетих се. Те не са, не бяха от "нашите". Бяха аутсайдери, различни от "умните и красивите", и с тях може /ше/. Направо ми се от Киро Артиста, то бива показност, то бива лицемерие, ама ние не пасем трева все пак.
Сълзата от Чикаго отново рИве, обяснява се /как пък все тя, в центъра на всяка интрига тя, все неволно, все не е искала, все просто така се е случило, все тя не е такава, ама е била принудена да го направи.../, към нея се присъединило и момичето на тате, Пацо гледа виновно и е принуден да се обяснява. И защо? Каквото и да е направил или да е станало, аз бих се позамислила само ако е директен намек към женена жена, или нЕщо по-хард.
Иначе....не знам, нека да видим утре.

# 1 206
Браво на Ваня! Цвети се оказа въздух под налягане. Но емоционално много се владее. Това сигурно й е в голям плюс за професията й, а може би и резултат от нея.
Пламбата да не се е обяснявал в любов на Теди в тази апокрифна бележка?
Тя явно пак ще плаче.
Толкова ми е досадна помощта й по време на дуели, че ако бях аз дуелист щях да се моля горещо да не е в моята агитка.

# 1 207
Аз виждам напън да се изчисти образа на Киро. Мисля си, че го гласят за победител. Както в нам кой сезон си нагласиха Дидо.

# 1 208
Хем си знам, че предаването е режисирано, хем не мога да разбера как участниците сами се насаждат на пачи яйца да изиграят подобна режисирана постъпка. Много ли са парите, които получават? Иначе, защо биха го направили? Тези прояви остават в СВ-то им и след фермата.
Както някой писа, кое е по-реалистично Пацо по-своя инициатива да прави това и Пацо да се е съгласил да го изиграе по сценарий. И двете положения са отврат.

В този ред на мисли, признал ли е някой отпаднал участник, че всички са на хонорар, не само победителите?

Браво на Ваня!
Браво на Георги и на Живка за подкрепата към Цвети!

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 17:02 от NOVA NADEJDA

# 1 209
  • Варна
В този ред на мисли, признал ли е някой отпаднал участник, че всички са на хонорар, не само победителите?
Точно обратното. Всички твърдят, че няма сценарий.

# 1 210
Ваня игра много добре снощи. Може и да ми се струва, но сякаш има прогрес в нейното представяне на арената - на дуела със Сия не ми остави някакви трайни впечатления, но снощи беше концентрирана, анализираща и слуша своите хора. Мисля, че е по-добра от Теодора и определено искам да ги видя двете заедно на арената.

Пламен е послушал своя съвет към Любо и.. използва код. Grinning Аз този път нямам усещането, че промото подвежда. Ясно е, че пак ще стават големи драми. А Теодора плаче, защото не е сигурна как взаимоотношенията им ще бъдат представени, според мен. Тя доста силно се метна да гушка Пламен, когато той победи Георги и Чавдар за имунитет от дуел, но, от друга страна, тя се прегръща много и с другите - Любо, например. Ивайло пък я беше прегърнал, след скандала за банана. Обаче, ако гласът зад кадър на няколко пъти намекне, че има повече от приятелско чувство от нейна страна, тези сцени ще придобият друг смисъл.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 17:40 от Gripping

# 1 211
  • Разпиляна във въображението
Имаше една сцена, в която Мартина се бе покачила на раменете на Ивайло и мажеше стената на къщата. Там тя ми заприлича откровено на мъж.

Искрено се надявам някой да засече Кирил и да му каже за поведението им спрямо Цоньо. Чавдар и Ваня по някакъв начин се защитаваха, но Цоньо отказваше, а те не спираха да го тъпчат.

Като са извадили онзи телевизор да бяха пуснали и разговора между Живка и Стефан.

# 1 212
Ами не стига, че е виновен, ами и на въпроса какво пише, “предпочитам да не казвам”. Ясно е, че не ѝ е писал за плетки.

# 1 213
  • Варна
Ами не стига, че е виновен, ами и на въпроса какво пише, “предпочитам да не казвам”. Ясно е, че не ѝ е писал за плетки.
Е, това говори само хубаво за него. Макар, че Иван и Андрей ще разнищят всичко до основи, не се и съмнявам.

# 1 214
  • София
Жалко за Цвети. Направи запомнящо се участие и ще липсва.
Нещо се случи с Цвети, от три седмици/1 месец насам, още вчера го писах. Дано да е наред със здравето и всичко останало. Горе главата и успех в живота, момиче! 🙂
От агитката и добри думи само за Лора, Коцето и Ивайло, но като цяло всички се изложиха.
Виктор не подкрепи Цвети нито веднъж, нито когато беше ратай с Иво и застрашена от дуел. Нито сега два дена дуел. Нито един гък. Статуя. Малко му беше това студено изпращане. Така не се държи един мъж на място. Нулев му е подхода към жените. Първо изложи 19 годишната си годеница, после един ден се прегръща и целува с Цвети (той я търси и натиска), на другия ден гледа лошо с бЕлото. Явно жените около него трябва да стъпват на пръсти и да му ходят по гайдата иначе с тази брада е като сърдит талибанин.

Честито на Ваня, браво на нея!

Животът зад Фермата.
Епизод 25: Тестване на битките за дуел

Най-тъпия епизод от всички на Мирон. В унисон с дуела. За капак и отвратителен дъжд и студ.

Залагам, че Мартина ще е кандидата на Цвети.

В никакъв случай няма сценарий. Номерата от Къртицата бяха в други времена и в друга телевизия. Във Фермата няма подобен нагъл и скандален сценарий. Какъв Моро, какъв Пламен. Апропо мен тогава ме беше много яд, защото много харесвах Марина и стисках палци за нея.
И как си представяте толкова обран мъж като Пламен, да се съгласи на сценарий спуснат му от И/А. Продуцентите могат да те побутнат, но ако ти не си съгласеn и не поддадеш няма как да го накарат насила да се излага пред половин България.

Камери има навсякъде. Само в тоалетната няма и на разни слепи петна, примерно някое кюше до мивата или някой шкаф.
Не се е усетил просто Пламен. Той отдавна каза, че харесва Теди като жена, а от поне 1 седмица насам са все заедно. По строежи, по покриви, хапват, приказват si. Със сигурност има нещо, но дано не прерасне в нещо голямо. Теди си има мъж все пак. Иначе тя я много красива жена, нормално е Пламен да поддаде.

Но не мога да си обясня защо е тръгнал да пише подобно шифровано писмо. Не се пише такова нещо ако няма предварителен план и другия би трябвало да знае за него. Това че е шега пък е още по-нелепо.
Абе големи хора са, ще се оправят. Но ще нападнат Пламен, защото сигурно ще отнесат сериозно наказание.

Общи условия

Активация на акаунт