🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 530
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 215
Ваня игра много добре снощи. Може и да ми се струва, но сякаш има прогрес в нейното представяне на арената - на дуела със Сия не ми остави някакви трайни впечатления, но снощи беше концентрирана, анализираща и слуша своите хора. Мисля, че е по-добра от Теодора и определено искам да ги видя двете заедно на арената.

Пламен е послушал своя съвет към Любо и.. използва код. Grinning Аз този път нямам усещането, че промото подвежда. Ясно е, че пак ще стават големи драми. А Теодора плаче, защото не е сигурна как взаимоотношенията им ще бъдат представени, според мен. Тя доста силно се метна да гушка Пламен, когато той победи Георги и Чавдар за имунитет от дуел, но, от друга страна, тя се прегръща много и с другите - Любо, например. Ивайло пък я беше прегърнал, след скандала за банана. Обаче, ако гласът зад кадър на няколко пъти намекне, че има повече от приятелско чувство от нейна страна, тези сцени ще придобият друг смисъл.

Да де, ама бананче и занесе само Пацо.. Simple Smile Simple Smile

# 1 216
Случва се човек да се влюби, какво толкова. Давал е съвети на другите преди да дойде сляпата неделя и при него. Той е свободен, там са затворени и някак прекъснали връзката с реалния живот. Решил е, че с бележка никой друг няма да разбере за чувствата му, освен обектът на желанията му. Редно е Теодора тактично да го "освести", защото е обвързана и това е. Случва се, няма драма. Но сега ще стане страшна драма.
Не мога да се сетя кой ядеше бананите - Любо или Пламен? Кой от тях каза, че бананите щели да бъдат използвани за кекс, но той предпочел да го изяде така, вместо в кекса и какъв бил проблемът? Ако някой помни, че не ми се търси.

# 1 217
Егати кефа!

Смятах да пиша на други теми днес, но вчерашният епизод беше страхотен.

Първо, няколко заключителни думи за Цвети.
Подцених я. Очаквах да е доста зле, но тя надмина очакванията ми и се оказа направо трагична. Ще оставя на Diavolo да коментира спортното й майсторство (ако иска).
В крайна сметка, той пак беше точен, като предрече след петък разгром на 0.  Аз си мислех, че все в някоя игра ще се добере до победа, ако ще и на късмет. А то - никакъв шанс.

По отношение на характера й: помните ли моментите, в които викаше на Цоньо, че не знае някои работи и забиваше пети в земята? Тези моменти ми разсеяха всички съмнения за какъв типаж става въпрос и вече знаех, че ще последва катастрофа.
То е като горната част на айсберг. Ако видите ясно стърчащия къс лед над водата, можете да сте сигурни, че отдолу има грамадна буца. Просто няма вариант да не е така. Който игнорира индикацията и се натресе там, вероятно ще му се стъжни.
(Вметка за майките на момчета: обърнете им внимание на това, защото този тип поведение се разпространява като епидемия сред момичетата и това ще дойде и в България. Да знаят да се пазят и да не се връзват по засукан външен вид. По някакви причини, западният свят агресивно поощрява тази комбинация: повърхностна хубост с много фалш, огромно самочувствие и претенции, скромно покритие.)

Сега за Ваня.
Гледах записа на предаването без звук и ви препоръчвам да го направите, ако имате време. Постоянното подвикване отстрани разсейва.
Играта на Ваня ми напълни душата. Мислех, че не е чак толкова добра, а тя блестеше на арената. HeartHeartHeart
Изкефих се, както като гледах на олимпиадата скоковете на Юлимар Рохас и бяганията на Сифан Хасан.
Бързина, сръчност, увереност, мисъл, концентрация - много съм впечатлен.
Ваня не се състезаваше с Цвети, а със себе си и направи най-доброто си представяне.
Това дотук е любимият ми епизод от този сезон и особено частта с басейна и фигурките.

Много ми хареса! Хареса ми за майките на момчета - учим синовете си да уважават момичетата, да се борят, да работят, да са самостоятелни. Накрая не сме ги научили на най-важното - да различават хората, измамата. Да ценят момичетата, които наистина имат душа, сърце и ум. Единственото хубаво е, че такива момичета бързо се разкриват сами, защото искат повече и повече, и повече.
Хареса ми и разковничето за истинската победа!

# 1 218
  • Другата България
'шЪ умрЪ!
Каква годеница бе човек, 19 годишна девойка, с която са били заедно от месец преди да влезе в предаването.
Никаква годеница не му е, никога не е ставало въпрос за годеница. Освен ако пак не съм проспала.
И разбира се, че Виктор е виновен, как да не е, ама естествено, че е той, тоя лош Виктор, дето си каза пред камерата и останалите там, че харесва друга жена вътре, ама ей така, за да не му е скучно, търси и се натиска с ЦветКата на формата, пак той ѝ каза, че не може да я понася - директно, ама после се увря и откликна на целувките - дълги и напоителни. Пак той беше, дето не спря да тръби, че са от ралични вселени двамата, а пред фермерите да говори, че "винаги има и средно положение". Той,той и само той е виновния, Цветето едно непорочно, невинно, влязло само да покаже труд, труд и труд, хъс и борбеност, ама ей така, нещо станало, и не успяло....

# 1 219
  • София
след седмица 8:

++
Кирил и Пламен
няма промени тук и трудно ще има. Силни мъже и характери. Аз просто друг победител на този етап не виждам (ако ще е мъж)

+
Живка, Теди и Стефан
Едната играе играта по начин, по който не съм виждал от друга жена във всички сезони на Фермата дотук.
Ако не е на финал ще е голям шок за мен. Сигурно по някакъв начин ще изкласи с директен финал, защото ако се стигне до полуфинален дуел с някоя измежду Мартина или Ваня ще и е много, много трудно.
А другата (така недолюбваната навсякъде Теди) мен пък не ме дразни. За мен е много красива и силна жена. Сълзите не ми пречат, по-скоро ми въздействат още по-силно. По принцип като се разплаче жена около мен и се побърквам, чудя се как да помогна. Емоционална жена е Тедито, има и такива. Също така е много сръчна в ръцете, знае две и двеста. Интересна личност, добро попадение на продуцентите.
Стефан се завърна на плюса. Не му е лесно вътре, не е за там просто, но ми харесва как се адаптира и как се опитва да играе играта бъдейки себе си. Опитва се с всеки да намери подход и с добро. Абе просто е от друг свят.

=
Ивайло, Ваня, Лора и Георги
Ивайло направи много силна и запомняща се седмица. Дуела на сезона, викторината на сезона и после силно фермерство. Интересна, запомняща се личност. Добро попадение на каста. Не е лош човек, просто има много грозен език и няма спирачки.
Давам нов (пореден) шанс на другите трима.
Ваня е шарена, има нужда от такива като нея. Напомня ми малко на Хепи Ванче, но Хепито беше физически по-силна и много по-тренирана.
Лора колкото и да ме дразни на моменти не мога да и се разсърдя истински. Детенце е и то доста глезено.
Георги трупа плюс след плюс с всеки изминал епизод, но все още не мога да му се доверя за плюса. Още малко усилия трябват, с тежко наследство започна.

-
Любо, Коцето, Виктор, Мартина и Ралица
Мартина и Любо за първи път са ми на минуса. Мартина защото се скри зад слаби физически момичета, а можеше отдавна да е яхнала всенародната любов, защото физически изглежда много по-силна и добре подготвена от Живка, но тя реши да мишкува. Урко не искам да го коментирам. Много се изложи последните 10 дена. Всичко е писано вече, аз също съм писал. Силен мъж, трениран, защо му трябват тези изпълнения, ходи го питай...
А, Коцето, Виктор и Ралица са твърд минус отдавна вече.

# 1 220
Гледах промото и двата пъти като беше пуснато в темата.Първия път Живка стоеше с кошница или касетка и говореше , че всички ще си изпатят, втория път тази сцена я нямаше.Аз ли съм се заблудили или пак са редактирали промото?

# 1 221
Гледах промото и двата пъти като беше пуснато в темата.Първия път Живка стоеше с кошница или касетка и говореше , че всички ще си изпатят, втория път тази сцена я нямаше.Аз ли съм се заблудили или пак са редактирали промото?
Точно така, в първото промо в имаше сцената с Живка, а във вторият линк вече я няма.
Играят ли си с нас, дънят ли се?! 😁

# 1 222
Тук си е сцената с кошницата, точно преди проповедите на Супер Плюс Киро
https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-njakoj-ukr … produkcijata.html
Да му дават наградата на тоя и да се приключва! 😠

# 1 223
  • София
Изгледах го това промо -благодаря за линка! Категорично вдигат рейтинга в понеделник.
Честно още не мога да се начудя на Пламенардо Simple Smile защо му е да кодира,че под камерата,че и Преподобната няма капацитет да го прочете това.
То телевизори,то драми...въй,въй ,както би обобщила темата  Мани Simple Smile
А да ви кажа още по времето на как се казваше онази Деси май във ФБ летяха суперлативи към Преподобната и ЕЖК  за нея,че е разведна и е ошушкала съпруга си и аз го запаметих Simple Smile
Сигурно ще има другарски съд и Пламен ще бъде разпнат.

# 1 224
Ако е вярно това, че е разведена, тогава историята с Пламен придобива съвсем друг смисъл. Обаче нито във визитката си, нито в самото предаване е споменавала подобно нещо.

# 1 225
  • София
Няма как да има.
"Гласът на България" къде ще го денат?

# 1 226
Аз честно не си я представям омъжена Теодора, просто мъжът и трябва да е абсолютен Дзен, да е безгласна буква, иначе ще го удави в сълзи и тиради.
На единият и дуел нали го дадоха, на басейн беше с някакви мадами по бански.

# 1 227
  • София
Аз честно не си я представям женена Теодора, просто мъжът и трябва да е абсолютен Дзен, да е безгласна буква, иначе ще го удави в сълзи и тиради.

Това как се държи пред камерите не значи, че е равносилно на поведението й вкъщи. Мъжът й е бивш футболист, така че едва ли е много дзен.

# 1 228
  • Sofia
Може да и е втори брак.
Има разкошна гъста коса , ако не са екстеншъни.

# 1 229
Определено предстоят интересни епизоди. Ще има интриги, готини битки и вероятно прегрупиране на лагерите. На мен ми става все по-интересно. Не вярвам никога нищо във Фермата да е било режисирано. Винаги всичко е било съвсем натюр. Просто реакциите и държанието на хората няма как да бъдат изиграни. Те не са актьори, все пак. Ако беше режисирано, щеше да изглежда като "Съдби на кръстопът". Joy И е повече от нормално продукцията да яхва всяка вълна, която ще донесе рейтинг. Нали това е целта на предаването. Но интригите сами си ги правят, продукцията само ги вади на показ и подбутва в определена посока настроенията вътре.

И не забравяйте, че те са в изолация и са непрекъснато заедно - спане, ядене, работа, къпане и т.н. Това води малко до замъгляване на реалната преценка. Предполагам и, че това е повлияло на Пламен да хлътне по Теодора, недавайки си сметка, че тя е семейна жена. Явно ще се опита са се измъкне, че е било шега, но не мисля, че някой ще му повярва.

П.П. Теди е омъжена за футболист, който е приятел на Любо. Дори Теди спомена веднъж, че иска да си имат второ дете. Т.е. по нищо не изглежда да са разведени.

Общи условия

Активация на акаунт