🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 571
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 165
В епизода ми хареса, че Чавдар предложи Георги. Те си бяха близки и с Цоньо, вярвам им, че ще поддържат връзка и след предаването.
Най-много ме подразни, че голямата група пази Цвети - за мен е абсурдно - а много охотно бутат Лора към дуел. Натискането на Виктор и Цвети става все по-нелепо и никакви позитивни емоции не ми предизвикват. Отвратително е това набиване от негова страна за 19-годишната навън. Не знам колко фенки ще има след Фермата, но на мен ми е в класация Най-нежелан зет. Неосъзнат, непоследователен, недискретен, че и хомофоб.

# 166
Днес се повеселих отлично - и с предните епизоди, и с последния.
Участниците все повече ми приличат на анимационни герои - от типа на компанията от Мечо Пух.

Изплува ми и ново сравнение. Стефан ми е като Бухала: най-умен от всички животни в гората, даже може да чете, обаче като вземе да говори, другите се питат "Абе, ти разбра ли Бухала какво каза?" Simple Smile

# 167
Не знам колко фенки ще има след Фермата, но на мен ми е в класация Най-нежелан зет. Неосъзнат, непоследователен, недискретен, че и хомофоб.
Даже осъдените на смърт тежки престъпници си намират жени и се женят в затворите... Много (и като брой и като степен) прости жени има и за него ще се намери някоя.

Изплува ми и ново сравнение. Стефан ми е като Бухала: най-умен от всички животни в гората, даже може да чете, обаче като вземе да говори, другите се питат "Абе, ти разбра ли Бухала какво каза?" Simple Smile
Joy Joy Joy  Много добро!!!

# 168
Майката на Виктор да връща чеиза на селското девойче. Виктор и Цветка още не са минали през обора, ама спрягат след венчавка какво ще бъде. Представям си чеиза на Цветка - одеяло на пайети, пешкир на пайети и ламе... Ех, продукцията, изгонихте добрия човек, за да гледаме любов.

# 169
  • Другата България
Аз пак се връщам на Любо.
Той може и готин да е, ама поведението му е меко казано отблъскващо. На моменти наистина противно.
Така се е вживял да коли и беси, да гони и праща други  на дуел, и все съблечен до кръста и с разкопчан панталон....как пък не му мина през ум, че това не е най-добрия начин да се харесаш на жените! Какво доказва, на кого?
Затова Пламен трупа дивиденти - мълчи. Печелившо поведение поне за момента.

# 170
  • Sofia
И Лора е по-симпатична със затворена уста. От кой край е нейния диалект?

# 171
  • Другата България
Шумен.
От там е Лора.

# 172
Виктор първоначално ми беше фаворитът за победител. За Цвети пък се зарадвах, че Боби й даде шанс да е фермер. В момента тях двамата искам да са вън, дори Ивайло нямам против да поостане, отколкото тези двамата. Поне Ивайло е наясно със себе си. И продължавам да не разбирам какво толкова я пазят нея, а бутат Лора насила към арената.
За Пижо и Пенда се позасмях като ги даваха на двора Ваня да боядисва Ралица, но чакам да видя на Любо физиономията, ако те двете останат по-дълго от него самия. Не е толкова силен, че да реди кой кога да си ходи.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 00:28 от Mama xxl

# 173
  • София
Мартина се държи като Косъма.

Любо уж беше приятел на Лора, но е ясно, че само иска да я употреби. Тя не е длъжна да се жертва за групата. Краси го направи това и не спираше да повтаря, че го прави за групата. Лора обаче не е толкова глупава и не би се съгласила.

Кирил се държи също много неприятно. Когато Чавдар наложи правила и наказания, той беше против и каза, че това са правила за елементарни неща, които човек трябва да има самосъзнанието да ги спазва, а не да му се налагат - тип да си подреди, да си измие чашата, да не крещи около спалните. А сега каква казва точно обратното, Живка била наложила ред за задачите, но за останалите неща нямало и били оставени на самосъзнание и затова имало навсякъде инструменти из двора. Последно какво иска той?!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 10:22 от Niya-

# 174
По повод изказването на Киро, че нямало кой да ги организира и нямали добра организация-да не са второкласници, които чакат класната постоянно да им казва какво да правят. 35-40 годишни хора са. Знаят си задачите за седмицата, фермерът разпределя кой какво ще върши и какво очакват след това ...Странно ми е такова изказване от човек на тази възраст. Въпреки че явно ги надценявам. Та те, както стана ясно, чашите си не се сещат да измият, а ги оставят където им падне.
"Любовната история" е най-нелепата такава във всички реалити формати евър. Да си ходи Цветка и да се свършва тази драма най-накрая. Мисля, че за нея или Лора това ще е последната седмица във фермата. Често започнаха да дават Лора. Нали това било знак, че ще си ходи?

# 175
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Ами този акцент вчера към театралния пърформанс на Андрей в промото към днешния епизод... Аз не си падам по конспирациите, заявявам го категорично! Само тогава, когато просто... абе, няма начин да е така, съм убедена, че не е чиста работата. А за миг заживяхме с надеждата, че това падане на колене предшества нечие заявление, че доброволно напуска Фермата, пък то... пуканки!

И аз не съм фен на прекалено взиране, ама и да ме правят на глупак не обичам. Дори да е знаел Ивайло или по логика, както той каза, е познал - ок. Но плюс водевила от Андрей съвсем неестествено ми изглеждаше всичко.
Определено намирисва. През цялото време Ивайло беше много спокоен, изглеждаше сякаш въобще не го интересува кой ще победи, или другия вариант - че той ще победи. Чисто математически, каква е вероятността да познае двата последни отговора с по 2 точки? А каква е вероятността да уцелиш кой художник е участвал в олимпиада? И накрая футболист да знае какво е включено в конкретен модел елка, дори без да ползва жокерите. Хайде, да приемем, че това го е знаел.  Но другия отговор ми е крайно съмнителен.  Възможно е на теория, но на практика вероятността е твърде малка.

# 176
  • Sunshine state
Еее, как се ядосах на последния въпрос и директния отговор на Ивайло.. Нямам думи. Изобщо не могат да ме убедят, че го е знаеш това. Никакъв шанс. Оооф, изнервих се, че трябва да го гледаме тоя манго цяла седмица.
Вече твърдо съм за Живка от жените на финал, а от мъжете не знам зс кого съм все още, мъка е там. Любо на някакъв мафиотски дон се изживява, Виктор го води за носа Цеца, а Кирил и той като Ивайло. Отказвам да им гледам лиготиите на Виктор и Цвета, превъртам до дупка. Толкова тегава работа.. Сега пък Велукс им монтират прозорец.. Някой ибрикчия няма ли да им цанят там, ей тъй за повечко лукс. 🤣🤦🏼♀

# 177
Скрит текст:
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Ами този акцент вчера към театралния пърформанс на Андрей в промото към днешния епизод... Аз не си падам по конспирациите, заявявам го категорично! Само тогава, когато просто... абе, няма начин да е така, съм убедена, че не е чиста работата. А за миг заживяхме с надеждата, че това падане на колене предшества нечие заявление, че доброволно напуска Фермата, пък то... пуканки!

И аз не съм фен на прекалено взиране, ама и да ме правят на глупак не обичам. Дори да е знаел Ивайло или по логика, както той каза, е познал - ок. Но плюс водевила от Андрей съвсем неестествено ми изглеждаше всичко.
Определено намирисва. През цялото време Ивайло беше много спокоен, изглеждаше сякаш въобще не го интересува кой ще победи, или другия вариант - че той ще победи.
Скрит текст:
Чисто математически, каква е вероятността да познае двата последни отговора с по 2 точки? А каква е вероятността да уцелиш кой художник е участвал в олимпиада? И накрая футболист да знае какво е включено в конкретен модел елка, дори без да ползва жокерите. Хайде, да приемем, че това го е знаел.  Но другия отговор ми е крайно съмнителен.  Възможно е на теория, но на практика вероятността е твърде малка.
А, не, бе! И точно преди това Ивчо ни представи есе на тема "Какъв съм късметлия аС"... Чеки да хапна един домат с колеца!

# 178
Доста такива неща има, дори не са завоалирани както трябва. Ходи вярвай после, че не е нагласено и договорено предварително в много отношения.
Почвам да си мисля, дали няма и такива, които са си платили за участието си.

# 179
Ми, има, та! От първия ден твърдя, че повече от половината не са случайни, ама карай...

Общи условия

Активация на акаунт