🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 629
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 135
Що се отнася до ратайството, аз вече писах - хитрата сврака с двата крака.
От толкова съветници, "нашиЯ Иво", ще изпрати вероятно някоя от трите - Теди, Лора или Цвети, вкъщи.
Няма стратегия, при която тези трите не си отиват вкъщи преди финала. Просто са най-слабите останали и дали те ще викат на дуел или ще бъдат викани, ще падат като есенни листа.

Да му се не види, на Теди й подгизнаха очите от толкова сълзи.

# 136
  • Другата България
Що се отнася до ратайството, аз вече писах - хитрата сврака с двата крака.
От толкова съветници, "нашиЯ Иво", ще изпрати вероятно някоя от трите - Теди, Лора или Цвети, вкъщи.
Няма стратегия, при която тези трите не си отиват вкъщи преди финала. Просто са най-слабите останали и дали те ще викат на дуел или ще бъдат викани, ще падат като есенни листа.

Да му се не види, на Теди й подгизнаха очите от толкова сълзи.
Аз говорех за тази седмица.
И Живка, и Ваня, а защо не и Ралица могат да ги отнесат и трите.
Въпросътт е коя ще е.
Само за Ралица ми е малко несигурно.

# 137
Аз си пожелавам Ваня - Теодора за дуел в събота или другата ми двойка ми се иска да бъде Ралица - Цветелина , единствено заради "романса на В и Ц" иска ми се Виктор да стой далече от това момиче.

# 138
  • Враца
Чудя се дали да не пропусна епизодите тази седмица и да гледам само дуела в петък и събота. Няма да мога да издържа зверенето на Ивайло. Просто е отвратителен.

Злобна гад, мръсна. Не мога да търпя ехидната му, просташка физиономия и също няма да гледам, даже прехвърлих канала веднага.

# 139
Много тегав епизод...

Цвета и Вики, любов в обора, 23738 епизод. Новите Рич и Брук от Дързост и красота Head Band По-добре да дават как овцете ядат трева, по-интересно е...

Цвети: „не харесвам Виктор по външност”
Цвети: „Виктор прилича на бившия ми”
Бившия на Цвети: Worried

Иначе Любо и Иво се наговаряха абсолютно против правилата, но май няма да има реакция от И&А. Не виждам разлика от изцепката на Марта.

Не знам как ще изкараме седмицата с този противния фермер...

А Лорчето, милата, стана ми жал каква е неориентирана...

# 140
Челси, махни го това Й от клавиатурата си, бре... малеее, като няма да гледам Иво, а ще чета, те това сега ще ме изяде!
ратаЙ - 1 брой
ратаИ - двама и повече
стоЙ - стой, не мърдай!
стоИ - кибичи си там...

# 141
Азалия. Готово. Simple Smile От телефон пиша и бъркам. Извинявай.Hands Pray

# 142
Merri_An, разбрах те.
Имах предвид, че дали тази седмица или другата, ще почнат да окапват.

А за Теди трябва да се поправя - подгизналите очи не са новина, ами я мернах с гъбясали клепачи на един от клиповете. Сега ще чакам линк да видя цялото предаване - каква й е мъката този път.

Може седмицата да е тегава, но нищо не ни пречи тук да се забавляваме добре.

# 143
Много тегав епизод...

Цвета и Вики, любов в обора, 23738 епизод. Новите Рич и Брук от Дързост и красота Head Band По-добре да дават как овцете ядат трева, по-интересно е...

Цвети: „не харесвам Виктор по външност”
Цвети: „Виктор прилича на бившия ми”
Бившия на Цвети: Worried

Иначе Любо и Иво се наговаряха абсолютно против правилата, но май няма да има реакция от И&А. Не виждам разлика от изцепката на Марта.

Не знам как ще изкараме седмицата с този противния фермер...

А Лорчето, милата, стана ми жал каква е неориентирана...

Има разлика - Мартина се самопредложи, докато Урко и Ивчо коментираха кой да е на пангара, което се случва редовно и всяка седмица. Wink

# 144
Азалия. Готово. Simple Smile От телефон пиша и бъркам. Извинявай.Hands Pray
Прекрасна си, благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 145
Сериозен фокус имаше върху случката Лора и Любо. Смятам, че и друг път е имало такива сценки, но днес ни ги показаха по-ясно.
Правя напълно интуитивно предположение, уайлд гес, че в края на седмицата Лора отпада.

# 146
Щях да се радвам Георги да е фермер. Трети шанс едва ли ще има.
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Който и да е фермер, в по-големия лагер са най-слабите от жените, а Георги не е най-слабият от мъжете.
Надявам се дуелът да е женски, за да остане Стефан по-дълго. От жените се надявам да отпадне Цвети.
Андрей да беше лъснал и на Живка една обувка, защото и тя отговори веднага.

# 147
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Ами този акцент вчера към театралния пърформанс на Андрей в промото към днешния епизод... Аз не си падам по конспирациите, заявявам го категорично! Само тогава, когато просто... абе, няма начин да е така, съм убедена, че не е чиста работата. А за миг заживяхме с надеждата, че това падане на колене предшества нечие заявление, че доброволно напуска Фермата, пък то... пуканки!

# 148
Още ли не е излязъл линк със записа на предаването от тази вечер?

# 149
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 44 (01.11.2021)

Общи условия

Активация на акаунт