🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 608
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 225
Може ли някой да качи снимка от стената с оставащите фермери от предаването на Мирон ?

# 226
Хич пък не съм съгласна с това, че Живка била създала разделението. Тя просто спомена в разговор за съществуващ вече... кръжок.  И след  намесата на Теодора, окончателно се очерта граница между две групи хора. И в едната група има концентрирани повече агресия и злоба.
А как Живка си разиграва ходовете, както може. Но без злоба и агресия.

# 227
Може ли някой да качи снимка от стената с оставащите фермери от предаването на Мирон ?
Който е успял да запази снимката за гафа на Мирон няма как да пусне снмиката тук , защото така всеки ще знае и няма да я има тази тръпка да се знае кой ще отпада. Ако някой ти отговори ще е на лично съобщение за да не стават проблеми тук.

# 228
Според мен, и с хора, които вече искат да отидат в лагер Живка ама само за да не ги нападнат и да не им се присмеят седят в другия лагер. Мартина прекалява . Чак такава злоба не е нормално да таи човек към непознати хора, които срещаш днес, Утре тръгвате по други пътища

# 229
Мартина с кого се състезаваше в една тройка на първия дуел? Там как се развиха нещата. Не мога да намеря.
Сия, Ралица .Спечели Ралица.
И на мен ми се стори така. Защото бях впечатлена от уменията на Мартина при представянето и резултата от дуела. Така, че не сме сигурни Мартина дали може да бие Ваня, Живка или Ралица. За Лора, Теодора и Цветелина - там изхода е по-предвидим.

# 230
Винету усеща, че много хора вече не са ѝ толкова верни и са разколебани, и затуй вилнее. Сега всъщност, както видяхме ще дава заповеди тя, чрез верният ѝ все още Ивчо.
Лора ми изглежда и отегчена, това, че е страхлива го знаем. Защо толкова млад човек е страхлив и апатичен, явно изпълнява татковите желания.
Леле, Азалия , твоя куч като човек е заспал с главица на възглавнички.
❤️

# 231
Много ме кефят Краси и Митко , които се взеха след фермата
Скрит текст:

# 232
Леле, Азалия , твоя куч като човек е заспал с главица на възглавнички.
❤️
Така спи, да... 😊 Или така
Скрит текст:

# 233
Азалия, разкошче! Дъщеря ми има кане корсо, и то така спи,нищо че мащабите са други.И си права, какъвто е стопанинът,такова е кучето.
  Аз също следвам Митко в инста,не знам поради каква причина.Сигурно от любопитство от техния сезон.Макар че тогава Красимира я разкостихме тук / аз бях от подкрепящите я/ , тяхната лав стори няма нищо общо с лигнята на Виктор и Цвети.За последните, май е по-добре да излезе единия,че да мирясат.Днес попаднах на инста на Цвети - много филтър,много дякане на лице и тяло,направо сега като я гледам, чак друг човек е все едно.Не ми харесва това поведение - не го харесвам, ама малко да се поцелувам , ама малко не го харесвам......И неговото също -какво само се оправдава с липса на опит сред жените?!МИ голям мъж си, толкоз пък не можеш да удържиш на тоя нагон и като излезете се разбирайте от една или две вселени сте.И дават повод Андрей да коментира такива лични и интимни неща по тв.Но те са си виновни.
    Относно лагерите - мисля, че Пламен, например , се чувства на място сред по-младите.За забавления,майтапи.Някак си Живка и Георги като че ли не са неговите хора, Ванчето и Ралица пък съвсем.затова се групира с другите.Но когато трябва да отстоява позиция, вече го направи, надявам се ,че ще си стои на неговата, без значение какво нарежда Мартина. Ванчето и Георги също си позволяват да обсъждат и клюкат , даваха ги в един от предните епизоди - другите,вкл и Живка седят край огъня , само те двамата вътре морализаторстват. Ралица ми се струва ,че си е такава и навън - кротка,тиха, работлива, прави си грънците и си се вглъбява в тях.

# 234
Азалия, мамина душичка кучу! Толкова е сладък! Такива като Кирчо не трябва изобщо да мечтаят за домашен любимец.

# 235
Всички се обсъждат и клюкат. И във Фермата и навън. Обаче има разлики - какво и как казваш. Едно е да кажеш примерно - Този е плампало. Друго е - Горгона Медуза./ повторено 50 пъги/, Ще ти ям житото на 40  и Тези хора не трябва да дишат.
Пламен зае една позиция. Еднократно. Край.
Живка и Георги нямат нищо общо. Просто в момента по стечение на обстоятелствата са си полезни.
А кучето не трябва да го дават на Киро. Кучето става като член на сивейството и отношението към него говори много. Ние имаме хъски. 14 години е с нас и е най-доброто животинче.

# 236
На мен Мартина никога не ми е изглеждала особено силна. Много ми се ще да излезе на дуел, че да я видим. Опасявам се, че и на арената ще е толкова оправна, колкото и като фермер. Е, ако ѝ се пада да е втори номер в игрите поотделно, може и да се справи. Grin
Разделянето на лагери за мен не е проблем. Аз харесвам групата на Живка, но не защото се е оформила около Живка,  а защото всички в нея са ми симпатични. Георги не беше, но напоследък ми прави добро впечатление в няколко отношения. За съжаление в групата на Мартина почти никого не харесвам и не Мартина носи вината за това. Тя ми е най-неприятна от всички, но никога не бих отписала другите, само защото са се събрали около нея. Ивайло където и да се беше позиционирал, все тая щеше да е.Laughing Любо и Кирил ми бяха безлични от самото начало, сега са малко по-добре, защото израснаха в очите ми - от безразлични ми станаха антипатични.Laughing

Сетих се, че нещо около въпроса за Дечко Узунов не ми хареса вчера. Беше подвеждащ най-малкото, защото как се участва на олимпиада с картини? Аз не знаех отговора и също щях да стрелям напосоки, но въпреки това е некоректно зададен според мен, защото реално нито един не е участвал като спортист.

Гуньо е невероятен сладур, но като всяко кученце в детска възраст може да създава проблеми по отношение на хигиената. Може би Кирил трябва да става по-рано и да го пуска навън, щом е поел отговорността да се грижи за него. Гледала съм кучета-бебета и някои от тях пишкаха по десет пъти на ден, за разлика от възрастните екземпляри.

# 237
За къде е ключа, който дават на фермера на седмицата?

# 238
Според мен, и с хора, които вече искат да отидат в лагер Живка ама само за да не ги нападнат и да не им се присмеят седят в другия лагер. Мартина прекалява . Чак такава злоба не е нормално да таи човек към непознати хора, които срещаш днес, Утре тръгвате по други пътища
Вярно ! На моменти ми се държат някои хора,сякаш формата е на живот и смърт! Ще режа глави,ще смачкам, трябва да изчезнат....и т.н.Най злобни са Мартина, Ивайло и Любо.Особенно Мартина! Другите поне говорят,а тя само съска! А ! И Кирил е същия!

# 239
Досаден и смешен ми е Ивайло като започне да преиграва как жена му е богинята, неземната, приказката ...Тя му е трета , явно Ивчо знае как да ги омайва да се хванат на хорото, но не и как да ги задържи.

Общи условия

Активация на акаунт