🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 611
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 45
Може ли да помоля, понеже много пъти вече срещнах в текса видео на Мирон в което се виждат снимки на 10 останали фермери, да ми изпрати някой имената им или да ги сложи в скрит текст тук!
Предварително благодаря!

едит: Получих информацията, благодаря Ви!

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 16:02 от Stаrk

# 46
Гласувах, че жените правят сезона интересен до момента.
Първия въпрос го оставих без отговор, имам фаворит и от двата пола, но не съм убеден, че трета поредна женска победа е много вероятна.

# 47
Имах желание, но сте си ограничил/а ЛС. Stark

# 48
  • Стара Загора
Очаквам с нетърпение кого ще посочи за претендент за фермер Чавдар. И дано (който и да е той) да победи на въпросите срещу Ивайло, иначе ще управляват хората на Мартина.

# 49
Хайде де, нали повечето сте фенове от първи сезон, кажете какво се е случвало със строежите и градините? Само за играта ли са строени в първите сезони? Някой нанася ли се в тях, продължават ли да се ползват?

За храната почти винаги мрънкат мъжете, просто количеството калории им е недостатъчно спрямо физическото натоварване и енергията която отделят. Никой не е абсолютно гладен, просто не им достига спрямо нормалното ежедневие и кантара всяка година го отчита. Коце е фронт офис на 2 салати(примерно), тук бърка бетон, реди керемиди, дои и коли...за Любо да не споменавам. Той пък за пореден път ми прави ужасно впечатление като вдигне крак върху раклата в къщатата да си връзва връзките на обувките. Естествено не върху неговата.

Чавдар не харесва Георги, едва ли ще го предложи, Живка ще е предсказуем избор. Може би Ваня или някой "неутрален".

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 16:19 от Cafelate

# 50
Няма неутрален. Един Джери се лашка, но той е като в песента на НЛО - Ние сме с таз, която е на власт. Та той се нагажда, но не е неутрален.

# 51
  • Варна
Няма неутрален. Един Джери се лашка, но той е като в песента на НЛО - Ние сме с таз, която е на власт. Та той се нагажда, но не е неутрален.
Пламен не е ли неутрален?

# 52
Не. Той е от " готините". Разбира се с Живка, но е от другата група.

# 53
  • Варна
Скрит текст:
Не. Той е от " готините". Разбира се с Живка, но е от другата група.
Че е готин, готин е, но мисля, че не се води по акъла на Мартина.

# 54
Аз освен Пламен, виждам Виктор, а и Стефан като неутрални или балансьори.

# 55
Виктор според мен не е от много неутралните. Но в интерес на истината се опитва.
Стефан и Пламен са повече неутрални към момента, да. За мен Теодора много спомогна за позицията на неутралитет на Стефан с тези нейни дълги уши и голяма уста.

# 56
Много ми е интересна реакцията на Андрей от промото. Според мен някой иска да напуска доброволно (Виктор).

# 57
Очаквам с нетърпение кого ще посочи за претендент за фермер Чавдар. И дано (който и да е той) да победи на въпросите срещу Ивайло, иначе ще управляват хората на Мартина.
Мисля, че ще посочи Ваня за претендент за фермер, може и Живка...

Ако може някоя добра душа да ми изпрати имената на 10 останали фермери, моля!

# 58
На мен ми се струва , че Андро чак удря на коляно в промото.
   А Ралица твори красоти,аз се влюбих в едни чаши за кафе черно и бяло.

# 59
  • Варна
Много ми е интересна реакцията на Андрей от промото. Според мен някой иска да напуска доброволно (Виктор).
Или се отказва от фермерството което току-що е спечелил за да може да спи в колибата при Цвети...

Общи условия

Активация на акаунт