🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 643
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 120
Мартина копае дъното. Не я желая на финал тази жена.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:37 от chelsea97

# 121
Аз ще разчитам на вас да казвате какво се случва тази седмица Grinning Не мога да понасям Ивайло, дори като страничен глас, който се обажда, а какво остава да го гледам цяла седмица в лидерска позиция, особено с кухендерите около него.

А аз дори не симпатизирам чак толкова на другия лагер. За мен единствените хора, които искрено намирам за приятни са Ваня и Стефан. Не, че нямат недостатъци, но са напълно приемливи неща. Ако Ралица се покаже повече си мисля, че най-вероятно и тя ще се присъедини към тези двамата. Колкото до големия всеобщ любимец (към момента) Пламен, аз не го намирам за неприятен, но само това, че гравитира около човек като Любо, ме кара да мисля, че самият той не е кой знае колко стойностен.

# 122
  • Велико Търново
Единственият плюс, ако Мартина е сред финалистите е, че за нея вероятно ще гласуват най-малко зрители, което означава, че другите трима ще са с по-солидна преднина.

# 123
Как можа този Сиганин да стане фермер? Всяка втора дума му е "Горгона медуза", злобен въздухар. Жените не ме дразнят, но от мъжете са ми крайно неприятни Мартина, КирчО, Любомир и циганският барон, фермер де.
Амиии, Горгона ще ги вкамени. Т.е. ще им замрази усмивките и ще ги изпрати вън от играта. Нали е Горгона Медуза.
Тоя па......много се взе на сериозно. Но то е така, когато имаш огромно самочувствие, което се крепи на покритие, колкото иглен връх.

# 124
Съдържа спойлер, не чететете ако не искате да знаете за бъдещите събития и отпадания:

Скрит текст:

Скрит текст:
СЪДЪРЖА СПОЙЛЕР

Скрит текст:
  Не мога да ви опиша с какъв кеф гледам Ивайло как говори, знаейки кой лагер ще намалее драстично!Така ми е още по интересно да гладам, благодаря на Мирон Simple Smile

# 125
Миналия сезон по това време нямах такова разделение на фермерите. Сега си имам вече плюсчета и минусчета. Нямам нулички. Но честно, Надя все още ми е по-неприятна от всички други. Няма да забравя, че беше казала на мъжа си "Обеща да умреш, но не изпълни обещанието си" и чакаше някакви пари след това. Теодора този сезон ми е най-неприятна - двулична, интригантка и лицемерна, а Цветелина ме отвращава с всичко, което олицетворява. От мъжете - Ивайло си е това, което си е, а Лубчо и Кирето - мъжки ...

# 126
Крайно неприятни личности застанаха начело на фермата. Как ще гледаме тази седмица, идея си нямам.
Противната личност Ивайло приема Мартина за майка според мен. Мартина ли е най-възрастна във фермата? Като тетка му е стъпила на врата...🤣
И. ще набляга на това, колко лошо е било фермерството на Ж., а не да бъде добър управник. Изключително ограничен мъж. Поне да беше красавец, за да му минат половината номера, а той... "вук". 👺

# 127
  • Другата България
Пламен се пази много, мълчи и нищо не виждаме от него.
Обаче аз мисля, че той не одобрява поведението на хора като Любо, Ивайло и Мартина, или поне не докрай , и не съвсем. Някак логично се присъедини към групата на "готините", или по-скоро го присъединиха, и той просто няма против да е там. Обаче когато трябва, се ориентира и към Живка.
С Гошо и Чавдар нямаха, нямат никакви допирни точки, видно е, че и със Стефан малко хора имат допирни точки.
Просто някак различни са двамата, Виктор също е различен, но по друг начин.
Обаче Киро артиста идеално се вписа в групата, просто перфектно.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:51 от Merri_An

# 128
Мисля, че няма как да се размине Мартина на финал. Просто е много силна физически и може би 1-2 ще и се опрат на дуел.

Прогнозите ми за тази седмица са: женски дуел; първи дуелист Ваня/Ралица; а втори Лора/Цвети. Мъжа ратай сигурно ще е Стефан.

# 129
  • Другата България
Мисля, че няма как да се размине Мартина на финал. Просто е много силна физически и може би 1-2 ще и се опрат на дуел.

Прогнозите ми за тази седмица са: женски дуел; първи дуелист Ваня/Ралица; а втори Лора/Цвети. Мъжа ратай сигурно ще е Стефан.
Това отдавна го твърдя, вече съм сигурна в него.
Но много искам другата жена да е Живка.
Не за друго, а защото предполагам къде ще е вота на зрителите.

Що се отнася до ратайството, аз вече писах - хитрата сврака с двата крака.
От толкова съветници, "нашиЯ Иво", ще изпрати вероятно някоя от трите - Теди, Лора или Цвети, вкъщи.

# 130
Тези как са загорели, не идат в обора да си срещнат вселените и да се свършат мъките ни.

# 131
  • Велико Търново
Някой попита дали под навеса все още не живеят някои от фермерите. Доколкото виждам, показват само другите две местообитания. И колибата наистина е затворена. Цветка и Виктор спят там.

# 132
За утре двойка ратай залагам на Жоро и Ралица и Стефан и Ваня. Освен ако не предложи други , но едва ли ще стане номера.

# 133
  • На топло в неговото сърце.
Тези как са загорели, не идат в обора да си срещнат вселените и да се свършат мъките ни.
За това се иска смелост... Ама къде ти....

# 134
Как Ивчо ще вижда Мартина като майка? Тя му е кака само с 5-6 години.😀 Мисля, че е по-млада от жена му даже. Просто завързаха приятелство от самото начало и се слушат, така де - той нея слуша.😂

Общи условия

Активация на акаунт