🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 687
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 020
Надявала се... Аз се притеснявам в такива моменти за такъв човек. Присмеха, който ще отнесе, може да и повлияе зле, предвид това каква е всъщност. Освен, ако не осъзнава как наистина изглежда и е перде, но се съмнявам да е толкова безчувствена.
(аман от тия реклами!)

# 1 021
''Давай Цвети, давай...!''
Оф, к'во да дава, като няма нито сила, нито желание, нищо!
Добре че беше любовната закачка с Виктор, та влезе в полезрението на  камерите Цвети.

# 1 022
Нямам против пълните разгроми на 0, но предпочитам да има някаква интрига все пак. Тука е ясно как ще завърши дуела. Краси срещу Цвети щеше да е идеално. 😀 Трагикомично, но поне равностойно.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 22:09 от EsmeWeatherwax

# 1 023
Теди - Цвети, давай, нагоре, надолу, нагоре, надолу, давай !
Това ме разсмя, защото включих мръсното подсъзнание.
Ама за това си става май само Simple Smile

Хаха, и аз през цялото време си мисля дали така командори в леглото.. JoyJoy

# 1 024
Изобщо не ми е жал. Крещеше по Цоньо и Сия, беше гадно. Дано се види наистина отстрани, но според мен в момента се гледа дали е излязла добре и секси.

# 1 025
  • Варна
Спрях да гледам - нито качества, нито хъс, нито мисъл. Както Кирил каза  - голямо нищо.
Как изобщо са я одобрили за формата.
Много слаби дуели тази година.

# 1 026
  • София
Кухо, по-кухо, най-кухо и чак тогава Цветелина Grinning
Ама куха флегма вече е свръх

# 1 027
Изобщо не ми е жал. Крещеше по Цоньо и Сия, беше гадно. Дано се види наистина отстрани, но според мен в момента се гледа дали е излязла добре и секси.
Ми и това да гледа, пак ще се депресира като види колко килограма е качила спрямо началото на Фермата.

# 1 028
Георги към Ваня при коването на стълбата - Спокойно, не бързаш за никъде Joy

# 1 029
  • Разпиляна във въображението
Браво на Ваня! Страхотно се справя и в тази игра.

# 1 030
Много грозно впечатление ми направи, когато Ивайло нарече Ралица "глухоняма"  с подигравателен тон и групата се подхилкваше. Ралица може да не е най-интересният участник, но какво лошо е сторила пък точно на тях? Група злобни посредственяци и страхливци, които дори не се харесват един друг, а единственото, което ги обединява е жлъч към 4-5 безобидни хорица.

Но иначе като Ралица сътвори ония красоти за Иван и Андрей, всички бяха застанали зад нея, за да кажат как подаръкът бил от тях. Балъци абсолютни Rolling Eyes

# 1 031
Спрях да гледам - нито качества, нито хъс, нито мисъл. Както Кирил каза  - голямо нищо.
Как изобщо са я одобрили за формата.
Много слаби дуели тази година.
Заради сценария - по-високи шансове за любовни отношения, ама тя и с това не се справи Grinning С Виктор удари греда - провинциално момче без опит и объркани емоции, което хем му се искаше, ама пък не й ходеше по задника, както на нея й се искаше.
Хареса си Пламен, но той не я отрази, което сигурно обиди егото й...

Даже много се задържа, няма какво да покаже освен пафкане на цигарки и повдигане на вежди

# 1 032
  • София
Е, сега ще ми е много интересно кой от противната агитка ще посмее да извика Ваня на дуел Grinning

# 1 033
Започва да реже на 08:10 .. ще бие времето на Цвети повече от два пъти според мен. Само това е интригата - повече или по-малко от 15мин.

За първи път имаме такъв резултат. Рекорд е за формата до момента.
18:0

Браво на Ваня за победата. Чиста и хубава тренировка си направи.
Успех на Цвети в живота. Напуска Фермата изглеждайки много нелепо на арената.

# 1 034
Светлина огря терена безцеремонно.
А след тая битка започнах да симпатизирам на Георги.

Общи условия

Активация на акаунт