Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 782
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 215
  • sf
Една идея по-добре е, ама от време на време присяда и задницата му трепери. Ще го следя.
Закусвах едно хапче за глава и се чудя какво да подхвана.

# 1 216
  • Mediterraneo
Добро утро, девойки! Опитвам се да съм позитивна, ама отивам на тръстиката. Днес и утре ми останаха, ма ми е зор. Багажът е стегнат, документите- оправени, но вместо да се вълнувам за пътуването, все повече ми се свива сърцето заради децата. Ще оцелеят една седмица без нас, но като не са ми пред очите, все ще ги мисля.

# 1 217
Добро утро.Пия кафе и почвам с ол инклузива.Трябва да правя една презентация, но не съм много наясно как се прави.
Неусетно съм качила 2кг,дето  са само сланина и трудно ще ги сваля.

# 1 218
  • Германия
Терталета, отпусни въжето и се забавлявай на почивката.
Донсита, заведи момчето на доктор, не го оставяй да се мъчи душичката.
Елиф, скоро изкарах някакъв вирус, за щастие не ковида, и имам остатъчна кашлица. Аз почти всяка година тези месеци лепвам някаква кашлица, миналата беше най-срашната. Лошото е, че много пуша, а вчера ядох и ядки и се задавих с един бадем и след това не спрях да кашлям. Ще се оправя като се стопли Confused

# 1 219
Добро утро! Какви ще ги къдрим днес е знам, студ голям ми се вижда, Жаки иска на въжен парк?! Викам че ти замръзне дупето там:)
Не става, не знам къде да я заведа да и е приятно, но да не умрем от студ
Кака и пък ня някъв ескейп стая пък иска.
Аз искам ако може тримата барабар с бащата да вървят нанякъде, а аз да си гледам цял сериали и ич да не се покажа!
Чистих през седмицата от тук от там, бани мани, кухни, уж уикенда да ми е свободен, сега гледам пак кочина! Ще се правя че не съм видяла!!!

# 1 220
Жаки, ще те последвам за още съвети относно чистотата Hug
Бабче, прочетох те, не ми харесва прочетеното 😏 Ако съм ти майка, ще ти скрия цигарите.
Гледам навън - имало е слана. Трябва да излизам и аз, а усещам, че на мързел ме подкарва.

# 1 221
Аз тамън реших да ги подкарвам на разходка и видях, че е два градуса. Рязко ми се изпари желанието и се паркирах на дивана Grinning
Ама ще трябва по някое време да се излезе, де. Поне времето през прозореца предразполага за момента, даже подвежда пущината.

# 1 222
  • Германия
Ау, Елиф, добре че не си ми майка. Ако ми пипнеш цигарите ще настане трета световна Stuck Out Tongue Winking Eye
Виждам че ми пречат, знам го много добре, една четвърт от заплатата ми отива за тия пущини и то ако ги купувам евтино от Чехия, ако ги купувам на тукашните цени отива половината, но съм силно пристрастена към тях. Лошото е че и много ги увеличих и все имам оправдания. Това всичкото го знам, но сега като го видях написано - ми то звучи кошмарно. Ще се замисля май

Жаки, харесват ми съветите ти относно чистотата - ще се правим че не виждаме. При мен е лесно, просто махам очилата Joy

# 1 223
Оф, не ми говорете за чистота.
Най се смея като чисти ММ, прави го прекрасно, изпипва всичко и след пет минути като види, че все едно не е пипвано и се възмущава Grinning
Викам, ще претръпнеш и ти, трябва само по-често да го правиш Joy

Не мога, не знам откъде извират вещите у дома и се размножават и тъкмо мина с прахосмукачка и се обърна и мога пак да почвам....

# 1 224
Цигарите ги спрях преди много години и от раз, заради едни ботуши, които бяха две мои заплати тогава! Обещах си да си ги купя,ако спра цигарите и ги спрях! После се награждавах всеки месец с нещо, което струва колкото месечния ми разход за цигари 😜. След няколко месеца вече ми смърдяха гадно пушещите хора!

# 1 225
  • Германия
Сиска, много добре си направила, май ще се опитам и аз да си харесам нещо, което да си купя ако спра цигарите. В тази връзка, я ми кажете какъв лазерен епилатор да си купя който е подходящ и за лицето. Нищо не отбирам, а и да си призная не ми се чете да проучвам, искам информацията смляна от някой друг.
Не знам днес колко градуса ще стане, но сега е 2 и е много мрачно. Така ми се иска да се върна в леглото

# 1 226
За сланата днес не се учудвам, вчера сутринта също имаше. Поне бях спряла на завет и не ми бяха засегнати стъклата. Gboard ми се е актуализирал и съм започнала да правя грешки, когато реша да ползвам подсказките.

Елиф, нов да, ще фотна, обещавам.

# 1 227
Бррр. Студ.
Изобщо не искам да си показвам носа навън.
Боли ме корем и смятам цял ден да стоя на топло.
МУ има някаква работа по колата и ще излиза, ще го правя на бърз пазар.
Имам пратка в Еконт, пуловерите от намалението в абаутю са дошли, но ще си ги взема в понеделник.

Видях снощи къдриците на Елифче Heart Eyes Искам и аз къдрици. По едно време бях решила да се къдря, ходих при една фризьорка, майсторка на къдренето, но ме разубеди, нямало да стане добре на моята коса.

# 1 228
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро! Какви ще ги къдрим днес е знам, студ голям ми се вижда, Жаки иска на въжен парк?! Викам че ти замръзне дупето там:)
Не става, не знам къде да я заведа да и е приятно, но да не умрем от студ
Кака и пък ня някъв ескейп стая пък иска.
Скрит текст:
Аз искам ако може тримата барабар с бащата да вървят нанякъде, а аз да си гледам цял сериали и ич да не се покажа!
Чистих през седмицата от тук от там, бани мани, кухни, уж уикенда да ми е свободен, сега гледам пак кочина! Ще се правя че не съм видяла!!!

на последния етаж в Парадайза има половин етаж с въжета, стапели, всякакви катерушки за всякакви възрасти.
детска ескейп стая има до стадиона, там сме правили РД на Горинич преди две лета.
и в музея на илюзиите не е зле. Simple Smile почти до Халите е.
лошото е, че в тази ситуация май не добре да са на затворено. Sad

# 1 229
Якче, като теб съм относно цигарите, пафкам като скъсана печка "циганска любов"... Много са ми "сладки" пущините.
Чак не смея да го кажа, но днес не ме боли хралупата! Но сякаш съм закусила строшени бутилки, така ми дере гърлото и з@дникът ми е посинен. Няма пълно щастие. След час съм на каторгата, имам да довършвам, но утре се ндявам на пълен релакс. А, дано!
Не видях къдриците на Елифче снощи, но знам, че са чудни. Heart Eyes
Веселинчето да се разпише и да докладва как е.
Хубав и слънчев ден да имате, общество!

Общи условия

Активация на акаунт