Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 779
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 410
Мисията е изпълнена. Детето тръгна към училище. Сега пускам пералня и се хващам за прахосмукачката. Да видим какви ще ги мисля за вечеря. Имам около килограм пилешко филе, ако някоя добра душа ми даде идеи, ще бъде много добре. Снощи правих хапки, това отпада определено.

# 1 411
  • Пловдив
А големите кога тръгват...? Някой нещо да е чул?

Ха, добрутро! Аз привърших кафето и тряя да почвам да кълва, т.е да работя Grin
Нямам никаква идея довечера какво ще се яде...ма мисля да успея за танците, та явно всеки ще се спасява.

# 1 412
Добрютру!

Ще почвам и аз да кълва, по Мисти, хареса ми Simple Smile

Нищо нямам за вечеря, вчера омлети спасиха ситуацията, ама днес вече трябва да се замъкна до магазин и да взема нещо.

Кло, ако имаш и домати и джинджифил, може да пробваш индийското бътър чикън, ето даже и аз може точно това да направя днес. Само да стигна до месарския.

Елифче, и аз мисля, че е добре да смени психолога приятелката ти. Вече има и много възможности за онлайн, има и доста алтернативни методи, ако е отворена за това.
Трудно е да си сам и с времето не става по-лесно, напротив. А пандемията само утежнява всичко, защото и с хора не можеш да се срещаш така лесно вече.
Съвсем различно е от това да обичаш да се усамотиш докато знаеш, че не си сам.

# 1 413
Утро!

В събота бях рожденничка и си подарих участие на атинския маратон. Доста по-зле като представяне от предния път, но пък наистина имах нужда от такава емоция. Пък и се готвя за делото, което бившия каза, че завежда, та не знам кога ще е следващия път когато ще успея да направя нещо за себе си. Сега сядам да уча, че следващия етап от обучението ей сега ще дойде.

За самотата, и аз искам приятел с ектри, но не ми се получава. Тук не само, че съм сама, но и наоколо не минава жив човек, не виждам никой с дни. Побърквам се от липсата на всякакъв контакт с друго същество. В дните, когато децата ги няма, направо ставам на малки парченца. Ама после се събирам, това все някога ще свърши. През годините пробвах доста неща за да я запълня тази черна дупка и всяко от тях помагаше къде повече, къде по-малко, къде временно. Четене на книги, спортуване, учене на езици, онлайн комуникация с приятелки. Не се свиква.

# 1 414
Добро утро, момичета!
Толкова вълнение имаше у нас вчера с думи не мога да ви опиша! Когато го видя Жаки направо онемя, само повтаряше как!? Кой е това, мамо?
Макси пък скачаше и я гушкаше да кажеш че я познава:) Това е най- сладкото и добро кученце!
Вчера го взехме, качи се в колата в скута ми и като откърти- 1.40 Мин без да мърда! ММ вика виж диша ли?! Като се прибрахме голяма игра!
Пишна на пода 2 пъти, натърках пелена и я занесох в банята, дано свикне бързо. За голямата работа го хванах, че се гласи и го занесох там, дадох му награда:) Яде, пи, игра Simple Smile Щастлив беше, не стресиран. В 22 часа заспа, обаче излиза от коша му и ляга на земята. На одяло го сложих, щом иска на земята, явно му е топло.
Не се качва на дивани, той не може:)
Засега в много кротък. Само да се научи да пиша в банята. Сега в студа да стана да го водя навън, само като си помисля замръзвам:)
Към обяд ще го водя навън и на вететинар за чип.
Ето го:)

# 1 415
Жаки, големи са сладкиши и двамата. Ще пада игра и смях у вас. Е, и козина, ама то е бял кахър.

# 1 416
  • Германия
Добро утро, страхотно начало на деня, с кафе от Кло и най-сладкото кученце от Жаки.
Жаки, много е сладък, а снимката с малкото Жаки има толкова любов. Ангажимент си е, но любовта, която ще ви донесе малкия Макси ще е много повече от всичко останало.

# 1 417
  • София
Добро утро. Изметох домашните и сега ще правя бърз ОИ преди да седна да бачкам. Че седна ли, докато не ми се натърти д-то, не ставам.
Гледам картина Heart. Сууупер. Замислям довечера да извадя и аз моите бои, но няма да показвам после, че ще се изложа. Боже, мисля да пробвам портрет, а това не ми е било по сърце никога.

Къде е Уиш? Нещо ми се губи.

Жаки, много сладък куч. Гледам сладурката е вече влюбена в него. Heart Като я гледам как гледа изпод вежди, ще ви разкаже играта един ден. Heart Eyes

# 1 418
Жаки,честит да ви е новият член на семейството! Много радост да ви носи и малко бели да прави!
Кло,може да ги мариноваш в подправки и кисело мляко/майонеза,и да ги изпечеш на скара или тиган.Нарязани на хапки със зеленчуци и сметана на тиган,и после за малко във фурната с кашкавал.Вместо сметана може с доматено пюре,става малко като манджа.Или да ги изтъниш и завиеш на ролета с някаква плънка...Мале,а не ям месо 😂
Опитва се да ръми и захладня,а трябва да се замъкна до магазина.И съдомиялната пак прави номера.А конвектора в детската го засякохме,че изхабява почти двойно повече ток от миналата година 😣.Чакам скъпия да узрее за идеята,че трябва да го сменим с климатик 🙄

# 1 419
Попи и Яна да ми дадат съвети на лични как да го уча за пиш, че бащата ще ни изгони сичките😅😅☠💀👻
Не искам да се привързва само към мен, а ме следи и търси като майка си😅
Снощи спа при мъжа ми на пода, но само като отидох аз и му дадох пантофа ми, заспа и си спа цяла нощ. Какво се влюби в мен не знам, сега сутрината откачи ма целувки ма се радва:) не лае, само плаче тихо за мен😅🤪
Ще ви занимавам ден два, ще ме потраете:)
Не съм мигнала в 3 заспах, луна ли е, кво е?
Аз и от притеснение да не се буди нощем.
Аз понеже не спя много и ставам го слижих при мъжа ми той спи като пън.
Попи, видеа за учене за пиш дай ако се сещаш😻

# 1 420
Вдигнах маската до под очите.Една колежка ме загледа,но не изкоментира.Защо няма слънчице?! Щях да карам поне навън с очила,а вътре да си вдигам маската.Смятам утре ще е по- добре.И пак си викам ,че малкият дявол,като гледам къде и как съм се ударила.

# 1 421
  • Германия
umi zoomi, много неприятно. Ще ме извиниш но се посмях  малко на твоя гръб. Бях чувала за тротоарна екзема, но за пейкова - не. Дано да ти мине бързо.

Жаки няма да се разберем ако е само ден-два, всяка сутрин деня ми да започва с него. Имам още един голям любимец при домакините, ама те всички кучета са ми любимци. Носи го в кучешката тема, там ще ти се зарадват много и добри съвети ще ти дадат. И почвайте да го решите, че много кучета не обичат тази процедура и после трудно свикват. Пуделите са много податливи на обучение.

Колета е нагласен, свален в гаража да си го вземат куриерите, но си сецнах кръста да му се не види. Днес ще го пиша възстановителен ден и ще си седя кротко и ще си плета още по-кротко.

# 1 422
  • Пловдив
Уми, да минава...

# 1 423
Бабе, дай линк моля! Че не знам къде да вЪря за акъл

# 1 424
  • Пловдив
Жаки, ма нъл беше научен де да пика? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт