Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 771
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 395
Донси, ти си влюбила ...
Време, чанти, обувки и твоят съвет
Ново гадже, само за секс

# 1 396
Елифко,кажи й,че стотици жени й завиждат! 😂 Шегувам се,нямам идея как да й помогнеш,може би и тя да вземе кученце,ще й запълва времето,а и ще е по-разбрано от недовършен. 🤣
Карамелчее,любима,не споменавай тази лоша дума “тапети”. 🤭😁 Днес съм навъртяла едни 7000 крачки в търсене на магазин за тапети У Врацата. НЕма! Навигации пускахме,хора питахме,пращат ни в Практикери и Темакси,ама там без сертификат йок. 🥺😓 И така,прибрахме се без тапети,намръзнали и уморени. Че и Синеочка с нас,та и нея носихме на почивки. 🤷🏻♀😆 Ии утре последен опит във физически магазин и сядам пред компа и поръчвам квото дойде и туй.
Иначе килимче си харесах в Мьомакс,ама не доставяли. 🙄 Направо думи нямам! Поне сложихме окачения таван вчера и днес. Аз чирак,подавам,държа,крепя... 😂 Накрая не си усещах крачката.
Сиросче,много кофти. 😠 Ядосах се и аз,но какво да правиш. На мен пък една баба на опашка пред баничарницата ми даде рецепта за кашлица. 😂 Чу Синеочка да буха и реши да помогне жената. Само дето няма шанс да го направя-мед,синап,лимони и изсушени черупки от домашни яйца. 🤭🤷🏻♀ И ковид лекувало,и сичко.
Такаа друго не помня какво четох.
На Мистето палци да е наред сичко с кърлежите и да няма последици.

# 1 397
  • sf
Да, идеята за кученце е добра. Аз моя го взех след една трагична раздяла. /не развода/. Сега като го написах осъзнавам,.че около мен само бивши. Егати съдбата 🥴

# 1 398
  • София
Елифче, правилно според мен си я посъветвала  да смени психолога. Кучето също е идея. Изобщо домашен любимец. И на Донси съвета не е за пренебрегване, ако приятелката ти е такъв тип жена, че не всеки се кефи на "само секс". Аз например това не го владея. Все влагам емоции в секса,  после се влюбвам и рИва.

Ени, съчувствам за тапетите. Що не мацнете латекс и да се приключи мъката? ( Извинявай, ако вече си писала, а аз не помня!)

# 1 399
Вечер, другарки 🤗
Весе, то си е за ядосване. Да минава леко и при Весов 🤞
Сиросче, то нито да му викаш на тва бабЕ, нито да го подминеш 🤬

Да се фАлна, че щерковица днес е с първа игла Комирнати.. да се надяваме, че ще си действат ваксините и занапред, както досега 🤞

Мисте, как в съпружието? НЕма се шашкаш, всичко ще е наред. Яката баба и за теб тъй 🤞

Аз завърших едната картина и се метнах на друга почти веднага 🥴 Ама мн се кеФча на боите, обаааче мн мирише. Щерката набърже ме навика да ги прибирам, че се дрогирала 🧐 И.. прибрах.
Скрит текст:

ВъзмУтена и потресена съм от резултата на изборите.. Направо ми се идва на мига да емигрирам 😟
Титулована си за художничката на БГмама.

# 1 400
Панде,в кухнята е латекс,не ми харесва. Тапетите ми създават повече уют някак. 😊

# 1 401
Елифче Kissing Heart
Аз толкова дълго съм омъжена, че не мога да си представя, как се живее без да ми тровят животеца Joy
Съчувствам на приятелката, не мога да дам съвет. Тя трябва да проумее, че сама по себе си е една завършена цялост и не й трябват недовършени половини, за да я допълват. И пандемичната обстановка не предразполага да излиза и да се забавлява безпроблемно. Но с приятел като теб ще изплува, убедена съм!  Heart
Ени, сигурна съм, че ще намериш мечтаните тапети, има много сайтове, да им таковам и на мерките и на сертификатите и на дивотииите. Да нагушкаш Синеочето от мен Heart Eyes Hug А ти си перфектния чирак, да го кажеш на майстора Simple Smile Heart
Днес боядисаха хола, едната стена е бордо, останалите кремави, хареса ми Simple Smile До края на седмицата сигурно ще наредят и паркета. Но вратите ще са готови чак декември. НО, започват да се случват нещата. Сега издирвам човек да ми сглоби мебелите. Всичко е ново и в кашони, удря обаче на камък...Няма желаещи, всички са заети. ОФФФ. главата ми пуши.
И забравих да кажа, че картината на Фаталната е УАААУУУ! Heart

# 1 402
Елиф, щом се е махнала от отровна среда, би трябвало да е спокойна и наред. А пък, че била сама... само година е минала, ще си намери някой.
Ени, твоята бабка поне е била добронамерена,  за разлика от тази хахавелница.
Търти, талант си 🤩

# 1 403
Карамелче, ей за това се кефя на ММ. Всичко сам си прави, токове, мебели сглобява, лепи плочки, гипсокартони... Е вярно, че бавно става, щото след работа и почивните дни работи, но ми е един Рангел. 😁😍 И при теб ще се получат нещата, но хубавите ставали бавно. 😊

# 1 404
Елифче, твоята приятелка трябва да почне да се наслаждава на миговете, когато е сама. Ама това май си е до характер. Аз, като виден темерут, мога почти без човешка компания... някои обаче не могат. Да чете любими книги, да изгледа всички филми, които не е могла... да прави неща, които й носят радост... А има и разлика според мен между мрачността, че е сама /тоест без мъж по принцип/ и мрачността, че е сама /тоест без хора изобщо, щом детето й живее и при баща си/

# 1 405
Е, няма заспиване. 😖

# 1 406
Добро утро.Онзи ден паднах.Плъзнах се в калта и забих глава в една пейка.Вчвра бях подута ,а днес съм бушонирана.Казах ли ,че сме присъствено от днес?!Как ще се появя на работа ,не знам?!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 11:14 от umi zoomi

# 1 407
И аз заради присъственото станах рано рано. Трябва да вдигам малката, защото даже чантата ѝ не е готова за училище.

# 1 408
  • Оптимист по принуда
Благодаря, Кло Hug

Имам още 10 мин да пия кафе и да се оправя за работа.

Уми, как се подреди така? Те белите за миг стават. Ужас.

# 1 409
И аз за работа се стягам! Моето кафе толкова рано сутринта е само виртуално, благодаря Кло!
Донси, съжалявам че се чувстваш така,но още тогава бях усетила,че не си жена за повърхностни забавления и ти го казах! Крайно време е да приемеш,че не търсиш sex buddy и да спреш да даваш погрешни сигнали. Не ми е работа да ти се бъркам, знам, но виждам че страдаш ,разбирам те, знам къде грешиш и не мога да замълча!

За разведената приятелка съвет нямам! Аз също като Мързелота съм темерут! С ММ я имаме 5 минути на ден да си кажем две приказки,я не! Виждаме се , докато се разменяме да гледаме Беболина и хуква единият от нас на работа. Връзката ни пострада много от това,но на мен ми е добре сама 😁

Общи условия

Активация на акаунт