Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 736
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 380
Жаки да идва да се похвали с бебето. Чакаме снимки.

# 1 381
  • София
Аз когато смогна ще атакувам Гери на ЛС за тези помощи. Не съм от етноса, за който вероятно говори Мързелота, но въпреки това не са ми излишни никакви пари, така че ще пратя декларация на работодателя. Само да видя как ще ме отразят, че още си чакам служебната бележка за детски надбавки, за която писах мейл в началото на месеца. Ни вопъл, ни стон от тях.

Бърди, този синият пуловер го имам същия. Същата марка, същия цвят. Много си го обичам.

# 1 382
Мерси, момичета. Добре е дечко, малко се ошашави само, защото не очакваше  и не разбираше тази, защо му крещи.

Бабче, всичко ще е точно. И ние като Мид, ще сложим трета тия дни.

# 1 383
Бабче, спокойно. Ако има как си освободи следващия ден ако имаш някакви постваксинални реакции, макар че при твоя избор са след втората игла по-скоро.
И на нас скоро ни е време за бустер.

# 1 384
Вечер, другарки 🤗
Весе, то си е за ядосване. Да минава леко и при Весов 🤞
Сиросче, то нито да му викаш на тва бабЕ, нито да го подминеш 🤬

Да се фАлна, че щерковица днес е с първа игла Комирнати.. да се надяваме, че ще си действат ваксините и занапред, както досега 🤞

Мисте, как в съпружието? НЕма се шашкаш, всичко ще е наред. Яката баба и за теб тъй 🤞

Аз завърших едната картина и се метнах на друга почти веднага 🥴 Ама мн се кеФча на боите, обаааче мн мирише. Щерката набърже ме навика да ги прибирам, че се дрогирала 🧐 И.. прибрах.
Скрит текст:

ВъзмУтена и потресена съм от резултата на изборите.. Направо ми се идва на мига да емигрирам 😟

# 1 385
Пандич, че тя тази бележка за детски се издава за 10 минути... но вероятно ако искаш с включен Октомври, е възможно ведомостта ви да не е готова още.
А етносът... то се знае какво визирам... определено не и лошото материално състояние. Други техни черти са дразнещи... последно едно семейство, работещо при нас, такъв номер ми спретна, че още ми държи влага...тва индийските сапунки ряпа да ядат

# 1 386
  • Euskal Herria
Да измрънкам, изненадващо за четвъртък се уредих да ме боднат с желаната ваксина и сега ще пукна от притеснение. Уж го реших, сигурна съм че я искам но ми е много притеснено.
Абе ще скачам с двата крака, пък каквото стане.
А ти оздравя ли?
Иначе няма нищо страшно, не се притеснявай.
При нас почнаха да викат всички с Янсен за допълнителна доза ваксина. И от днес всички желаещи могат да се запишат и за противогрипни ваксини в медицинските центрове. Такава никога досега не съм слагала.

И аз чакам Жаки да показва новия член на фамилията.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 19:58 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 387
  • Германия
Жакиииии, покажи ни бебока, няма само ти да му се радваш.

Благодаря момичета за подкрепата.
Яна, добре съм само малко си подкашлюквам, но аз тази кашлица си я влача всяка зима. Така че ще рискувам, защото от май месец чакам да се уредя точно с тази ваксина и не искам да изпускам възможността. Май да съм без ме е по-страх.

Сега отивам да глася колет до Бг, ама нещо не ми се занимава, а съм платила утре да дойде куриер да го вземе.

# 1 388
  • Пловдив
Скарахме се набръжко и как да е Head Band  червено му е на ухапаното...и го е заболяло, та така е усетил. Дано няма реакция...

# 1 389
Мисти, дано всичко е наред и няма реакции.
След месец да си пусне изследвания обаче задължително

# 1 390
Мисти, след месец изследване за лаймска болест! До тогава наблюдавате мястото и следите за повишена температура. Успокой се, щом има енергия да се драка, значи е ок Hug
Веселинче, гушкам те, в лоша серияте сте, но ще мине Heart
Якче, аз за себе си знам отговорите, драмата е, че не мога да убедя останалите, че моите отговори са вярни...
Успех с ваксината!
Ени ми се губи, да се появи и да каже избра ли тапети.
И Жаки се затри. Жаки, да не сменяш памперса на куч цял ден? Покажи снимки, на куч, не на памперса Simple Smile

# 1 391
Здравейте, компания!
Сиросче, неприятно преживяване  ... агресията към деца дори и старческата неадекватност не я оправдава.
Якче, всичко ще е наред с ваксината!
Весе - почивай, сега ти се е паднало.
Джун, верно бели кахъри с обонянието. Ще се върне, търпение.
Карамелчик, накрая ще ти купим билет дружно и ще те пратим при Добри да ти намести чакрите.
За Мързелчето - медал. И подаръци от дядо Коледа.
И мен ме е страх от кърлежи. Засега слава Богу не съм имала срещи с тях.

Приятелка се раздели със съпруга си, поради отровна атмосфера. Сега обаче изпада в мрачни настроения затова, че живее сама. Приятелки има, детето й живее ту при нея, ту при бившия й. Какво бихте препоръчали като решение? Аз нямам такова, освен, че човек трябва да приема и плюсовете, и минусите на ситуациите.

# 1 392
  • София
Елифче, отдавна ли са се разделили? Може би и трябва време, за да свикне. И при всички положения трябва да излиза, да се разнообразява, да си намери ново хоби, неща, които я карат да се чувства добре. Ако е по-тежък случая, психолог много би помогнал, но трябва да е отворена за тази помощ. Ако не вярва на психолози, няма да стане.

# 1 393
От година.
Излиза, разнообразява се, даже и на психолог ходи. Всъщност моят съвет беше да смени психолога.

# 1 394
  • sf
Ново гадже, само за секс 😆
Поръчах си нова чанта. Егати и депресията дето ме държи, на дърти години станАх за резил. 🤣
Развода по-лесно го преживях от тая раздяла. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт