Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 729
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 365
Сиросче, избеснях! Как е дечко, дано не се е излашил. Мисля, че не е до определено поколение оскотяването. Сиви искърски се срещат от всякакви генерации, но това, което мен ме събаря от клона е, че им се връзвам и слизам на нивото им, а после се мразя.
Мисти, има ли яснота относно твоето детенце? Силно се надявам да нямате бъдещи проблеми.
На Бърд честити пуловери, да ги носи със здраве и в свободна среда. Завидях за розЕвата пижама на Сирос, дай да я видя моляяя, губя си ума по розевки пижамки.
Ваичка, радвам се, че си по-добре!
Аз бях до работата, да свърша нещо НЕОТЛОЖНО!  Изкомандваха ме от другия край на света... И ми е криво и ревливо и си мисля, прави ли те голямата работа факта, че вадиш някакви пари, хвърляш ги на масата и срещу тях си откупуваш комфорт - душевен и физически и газиш чужди емоции и чувства, щото ти си човекът с парите...Мисля си просто, не, че нещо...

# 1 366
  • Пловдив
Герата, мерси...ама много е рано за тая декларация още Simple Smile

Весе, има ли симптоми мъжо ти? Как е?

Карамелчик, довечера ще го пощя да видим...

# 1 367
Ахой, общество!
Ник-а си не сменям. Той въплъщава вътрешната ми същност... Satisfied
Видях пуловерите на Бърди, сега чакам тези на Сирос...
Герата, знаем, знаем, работниците на фирмата ми по обектите от един месец питат - кога ш си ги земем тия пари, ади таа държава да даде малко /от един конкретен етнос са, та затова/...

Донси, почини си пък, понякога дупката е просто нужда от нищоправене.

# 1 368
Мисти, кашля малко, гърлото му дращи, снимката бива, кръвните горе долу!
Утре като стана, ша му мислА! Амаааан!
Пийте и заради мен, плийс!

# 1 369
Мисти, рано е, ама времето лети Simple Smile
И не казвам, че сега трябва да се подаде, но да ви подготвя - ей къде е 2022 година- на един лист от календара...

# 1 370
  • Пловдив
Весе, то не е за смях, ама...е ся вече си под карантина Satisfied нъл до сега се водеше неуточнена Wink Ще мине и той, спокойно! Стискам палци!

Аз подавам чааак февруари тая декларация, че и лихвите по кредита описвам там...

# 1 371
Ех Весе, как я закършихте! Скорошно оздравяване.

Карамел, заповядай https://avangardshop.bg/belio/pijami/20058-38

Мързел, заповядай https://indigo.bg/damska-bluza-850690-02-svetlo-bezhovo/ . Другият е същия, но в графитено. Не си отговарят на размерите, но при поръчка винаги звънят от сайта и обясняват. Например аз носая М, но след разговор поръчах ХС и са ми добре. Мекички и тънички са блузите.

Куриерът дойде и беше хубав и много любезен, па аз по размъкнат анцуг и рошава. Дропла и половина.

# 1 372
  • France
Никакви снимки не видях Cry

# 1 373
Само да уточня за данъчното облекчение,че подаващия трябва да се води на работа,така де,на ТД да е,не като мен или Лейла 😁. Затова и скъпия ще я подава.Тия дни трябва да ми я донесе да я попълвам.
Абе Весе,+бърз не прави ли в лаборатория?Щото ако да,пак се водиш под карантина.
На работа имало много болни.Вече намаляват,но е било на косъм да няма кой да работи.А работниците са мноооого по принцип.И като говорих с колежка-масово невярване,ни във вирус,ни във ваксина.А някои са уж интелигентни хора 🙄.Добре че ме няма там сега,да не се напрягам допълнително с глупостите им.

# 1 374
  • Оптимист по принуда
Сиросче, скоро не ми е идвало да изплющя някой дистанционно, но тази бабишкера изкара жУотното в мен! Срам и позор, жалка идиотка!
Как е дечко, уплаши ли се?

Весе, какво се подкарахте вий, ужас. Дано поне леко го изкара тм.

Мисте, стискам ви палци Flowers Four Leaf Clover

Ще имаме гости събота или неделя. Колко чистене ме чака, а и меню не съм измислила..

# 1 375
Сиросче, много "мои" са пижамите Heart Eyes
И аз като Мисти да измрънкам, че искам предишния живот, не че е бил цветя рози и еднорози, но съм имала и светли дни.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 18:49 от Caramella

# 1 376
Хм, я кажете по-ясно и разбираемо за такива лаици като мен за тези данъчни облекчения, моля?
Това прословутите 20 лв ли са? Да не са ги вдигнали? И за всеки от родителите ли важи или само за единия?
И какво точно значи ДО 450 лв Simple Smile До-то хубаво, ама в какъв случай се взема Simple Smile
Ако се напъна и още въпроси ще измисля, ама викам да оставя малко за следващото си мнение Simple Smile

# 1 377
Ули,само единият родител.Има и разни условности,че ако са на МРЗ(минимална работна заплата),тези 4500 са по-малко от годишната им заплата,и могат да си поделят" подаването на декларацията.
Да,прословутите предишни 20лв 😁,но някои така го описват и изопачават(новинари) ,че е все едно коледен бонус 😂
Тук е описано сравнително ясно
http://valcheva-law.com/blog/2021/01/17/%D0%BF%D0%BE-%D0%B3%D0%B … %86%D0%B0-%D0%BF/

# 1 378
  • Германия
Сирос направо думи нямам за тази бабушкера. С това си държание ще яде бой някъде и после другия ще го пишат, че е идиот и е набил милата старица Rage
Уф, яхнах метлата.

Карамелка, не, не му дава право. Но в такива ситуации човека си показва същността. А ти да не би да не бачкаш и да не изкарваш пари или твоята работа е благотворителна. Уф и по твоя казус яхнах метлата.

Да измрънкам, изненадващо за четвъртък се уредих да ме боднат с желаната ваксина и сега ще пукна от притеснение. Уж го реших, сигурна съм че я искам но ми е много притеснено.
Абе ще скачам с двата крака, пък каквото стане.

# 1 379
  • София
Сиросче, нямам думи. Все мисля, че няма какво да ме очуди.
А, в сряда съм на трета, споко бабче, всичко ще е 6 точки.

Общи условия

Активация на акаунт